Lijepi Moggi i ostala ekipa prijasnje Serie A, ovo danas jad i bijeda.
Ocistili Serie A... lijepo su je pocistili
Sarajevo1946 je napisao/la:
Pronađi razliku....
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sarajevo1946 je napisao/la:
Pronađi razliku....
Chinaglia je napisao/la:obećavam da ću počet' navijat' za rome, ako Klose ne zabije Palermu!
eto, toliko sam siguran da će ga zabit'
Romići dobiše novog navijačaChinaglia je napisao/la:obećavam da ću počet' navijat' za rome, ako Klose ne zabije Palermu!
Chinaglia je napisao/la:obećavam da ću počet' navijat' za rome, ako Klose ne zabije Palermu!
Na čizmi je sve moguće. Ja mislim da su ove godine trebali Evropa Ligu igrati. Kao nisu ispunili kriterije.muamerc je napisao/la:Da pitam u vezi tih uslova koje klubovi moraju zadovoljiti da bi se uslo u sezonu ili polusezonu. Zar se nije moglo predvidjeti prije pocetka sezone u kakvom je stanju Parma pa da se nesto pokusa uraditi na tome? Kako je moguce u jednoj od liga petice da se desi da ekipa krahira u po sezone? Zar ne bi trebalo da prije pocetka sezone pokazu sredstva kojima garantuju da mogu odigrati citavu sezonu?
Nadam se po Parmu da ce se naci neko rijesenje i da ce iduce sezone igrati u seriji B.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidim ja ne mozes ti bez Rome.DobrodosaoChinaglia je napisao/la:obećavam da ću počet' navijat' za rome, ako Klose ne zabije Palermu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.