Ti gori što se pravdaš nekomeMortemHz je napisao/la:Ne moraš mi ti govoriti oko čega ću se ja informisati jer ja to već vrlo dobro znam, totalno si fulio poentu.
Nije ulizivanje kada pošteno čestitaš nekome veliki uspjeh, možeš uraditi a i ne moraš, u svakom slučaju je fina gesta.
Jeste forum i imaš pravo na mišljenje ali psovanje mrtve familije nekim nebitnim likovima na temi FK Sarajevo nema smisla.
Uživio? Jesam li ja taj koji piše, spominje i psuje nekom nebitnom klubu na temi svog kluba, nešto što veze sa životom nema?
Sarajevo igra za sat vremena..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oba tima u lošem raspoloženju dočekuju ovaj meč, a treneri Zlatan Nalić i Husref Musemić su odabrali početne sastave.
Za Slobodu nastupaju: Vukliš, Adžem, Husejinović, Baraban, Smajić, Ivetić, Beganović, Vidović, Čivić, Hadžanović, Ignjatović.
Sarajevo igra u ovom sastavu: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Kapić, Mujakić, Halililović, Tatar.
Za Slobodu nastupaju: Vukliš, Adžem, Husejinović, Baraban, Smajić, Ivetić, Beganović, Vidović, Čivić, Hadžanović, Ignjatović.
Sarajevo igra u ovom sastavu: Kovačević, Stanojević, Lazić, Hebibović, Ahmetović, Rahmanović, Velkoski, Kapić, Mujakić, Halililović, Tatar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo kad bi gurnuo Kapića na prednjeg veznog, a Rahmana gurnuo nazad s Stanojevićem.
Šta je s Messijem?
Šta je s Messijem?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Historicar
- Kontakt:
Crepulja na klupi

- robertkosar
- Kontakt:
Nema ovdje nista smijesno ovo je za svaku pohvalu Allah da ih nagradi. Steta sto nam i trener nije muslimanmidzuka je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/igraci-i-c ... tve/315303
Nekome mozda smijesno, svejedno kad vidi ovu sliku, ali meni srce kao ova džamija kad sam vidio.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ultraofanzivno
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Meni se nesto Kapic nikako nije svidio. Djeluje mi da se previse cuva, slabo ulazi u duele,bas nekako se osjeti da je ovdje dosao da odrzi formu i da se dalje ispali, a ima kazu vec predugovor sa nekim njemackim drugoligasem.AlfredNobel je napisao/la:Samo kad bi gurnuo Kapića na prednjeg veznog, a Rahmana gurnuo nazad s Stanojevićem.
Šta je s Messijem?
Paderbornzagorski je napisao/la:Meni se nesto Kapic nikako nije svidio. Djeluje mi da se previse cuva, slabo ulazi u duele,bas nekako se osjeti da je ovdje dosao da odrzi formu i da se dalje ispali, a ima kazu vec predugovor sa nekim njemackim drugoligasem.AlfredNobel je napisao/la:Samo kad bi gurnuo Kapića na prednjeg veznog, a Rahmana gurnuo nazad s Stanojevićem.
Šta je s Messijem?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Imam loš predosjećaj, nadam se da me vara. Premalo rotacija u timu, to nas guši, kao i već pročitana taktika, ne razumijem koji je smisao imati samo jedan plan u svakoj utakmici... Valjda izdobri, ova titula/dupla bi nam itekako značila za budućnost. Sretno nam!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
- SveOveGodine
- Kontakt:
Dobar sastav. Bice nalic iznenadjen
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E yebo ga Tatar više, meni lično najslabiji igrač na proljeće. Ali eto, kamo sreće da me demantuje (:
ZZ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni iskreno nikakav, nula teška. Hajde sve kontam nadoćiće narednu, treba mu malo više vremena, malo više minuta, pa kasno se i priključio, ali samo se tješim. Razumijem da još nije ukapirao neke akcije i te stvari u vezi uigravanja, ali gledam protiv lištice griješi u osnovim fudbalskim stvarima. Prošli put poprečna lopta na našoj polovini, sreća pa je dobro završilo. Pa meljanje previše, sporost, i kad može da krene naprijed, on vraća nazad itd. Nije to ni stvar pozicije, to su osnovne stvari.zagorski je napisao/la:Meni se nesto Kapic nikako nije svidio. Djeluje mi da se previse cuva, slabo ulazi u duele,bas nekako se osjeti da je ovdje dosao da odrzi formu i da se dalje ispali, a ima kazu vec predugovor sa nekim njemackim drugoligasem.AlfredNobel je napisao/la:Samo kad bi gurnuo Kapića na prednjeg veznog, a Rahmana gurnuo nazad s Stanojevićem.
Šta je s Messijem?
Očekivao sam da će biti puno bolji, ali ništa. Vjerovatno ima i tog čuvanja za Padeborn. Najbolja tekma mu je bila kad je ušao u derbiju, tu je bio dobar. Što se tiče pozitivnih stvari, sviđa mi se što se stalno nudi, prilazi, pa stvori višak.
Danas Kapic zabija
SveOveGodine je napisao/la:Dobar sastav. Bice nalic iznenadjen
FK Sarajevo 1946
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
Jesam ja lud ili ovi ne pustaju prenos?
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Kad god smo igrali u bijelom dobijali smo 
Mojatv brate
Mojatv brate
- AlfredNobel
- Kontakt:
Valjda je Ahmo promijenio opankeSmjecanindzemo je napisao/la:Kad god smo igrali u bijelom dobijali smo
Mojatv brate
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Valjda mu je nana proucila na ove danas
Nije haha, spetlja se j3bem ga u opanak
Nije haha, spetlja se j3bem ga u opanak
Samo da je pobijedit, kako god. Samo tri boda. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Nek opet bude Penal Krle, pa da mu halalimo