e brate sretno u skolu,i fala jos jednom za linkSamo F.K.S !! je napisao/la:Laka vam noc mora se u skolu sutra

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e brate sretno u skolu,i fala jos jednom za linkSamo F.K.S !! je napisao/la:Laka vam noc mora se u skolu sutra
legenda reala je napisao/la:Kakva li nam je ovo našem Haryu slomila srce pa sluša ove ljubavne pjesme![]()
![]()
majestic24 je napisao/la:yebala vas skola. Sjedi na forumu i uzivvaj. Neces nista u skoli propustiti.
Ljudi,da cujem vase misljenje. Trebam sebi sad kupiti auto. Razmisljam se izmedju tri:
Citroen C2(2006 godiste)- 1,4 motor,80 hp
Fiat Punto (2006 godiste,)1,3 motor,70 hp
Fiat Stilo Coupe (2002 godiste)1,6 motor,105 hp
adis.p je napisao/la:Alfaaa legendoooo.....sutra skolaa![]()
![]()
...Nego jel si sve nastrebao?don_burza je napisao/la:majestic24 je napisao/la:yebala vas skola. Sjedi na forumu i uzivvaj. Neces nista u skoli propustiti.
Ljudi,da cujem vase misljenje. Trebam sebi sad kupiti auto. Razmisljam se izmedju tri:
znaci puno je para na svadbi uzeto
moja preporuka Punto
ĆeMa je napisao/la:@majestic uzmes fino golfa trojku il dodas jos malo love i cetvorku uzmes i rahat si
a od ova 3 sto si naveo, najbolji je punto, bar za mene
pa spavas li ti ikad, sovoalfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:@majestic uzmes fino golfa trojku il dodas jos malo love i cetvorku uzmes i rahat si
a od ova 3 sto si naveo, najbolji je punto, bar za mene
cema upravu si golf 4 i mirna ti kuca
Moja preporuka je da su ova ti 3 auta kite pravomajestic24 je napisao/la:yebala vas skola. Sjedi na forumu i uzivvaj. Neces nista u skoli propustiti.
sta cu, to mi je profesijaBarca u srcu je napisao/la:Nek' si ti novi avatar postavio.![]()
ĆeMa je napisao/la:ima li ikoooooooooooooo ziv
ma jarane, na google-u....za minutu mozes nac dobar avataralfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ima li ikoooooooooooooo ziv
cema ima naravno...![]()
![]()
![]()
a joj vidi avatar,gde ih nabavljas....
ĆeMa je napisao/la:ma jarane, na google-u....za minutu mozes nac dobar avataralfarouqaminu je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:ima li ikoooooooooooooo ziv
cema ima naravno...![]()
![]()
![]()
a joj vidi avatar,gde ih nabavljas....
hoces gledat tekmu...eo ti iznad dobar link...dobra slika pravo
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 4 gosta.