NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gospodine Marsale cekamo te. Front na istoku kugle polako puca po savovima. Morali smo vojnika SipkaUlicara mobilizovat iz Svedske da ide u Indiju. Gospodine Marsale cekamo te nemoj nas izradit![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gospodine Marsale cekamo te. Front na istoku kugle polako puca po savovima. Morali smo vojnika SipkaUlicara mobilizovat iz Svedske da ide u Indiju. Gospodine Marsale cekamo te nemoj nas izradit![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vojnik SipakUlicar RB: 0286395 nisam ni sumnjao u tebe![]()
FORZA VELEZ. Idemo djavoli jos gasa
Posavljaci su pitomi i dobri ljudi, žao mi je tog naroda, ali mi je žao ljudi iz Maglaja, Doboja, Semberije..., ma žao mi je svih ljudi u BIH koji su ovo doživjeli, jednom riječju - katastrofa.SipakUlicar1922 je napisao/la:Na Antartik bez jedne ruke otplivati ako treba druze komandanteKapa do poda za Red Army
Svaka vam cast momci. Opet ste dokazali koliko se voli prva ljubav. Ne samo da ste uradili nesto najvece u zivotu(pomoci u nevolji) nego ste svim negativcima zacepili usta. Ima da citava posavina navija za FK Velez
Slusao sam njegovu izjavu gdje govori da je zahvalan Mostarcima koji su pomogli gradu Doboju. Istice kako mu je sada jos veca cast sto je nosio crveni dres i da mu je "srce ko Hum"anel81m je napisao/la:Jeli iko kontaktirao našeg bivšeg golmana Hadžiđulbića koji se koliko se sjećam vratio u Doboj?Čovjek je branio srcem za Velež i u onim teškim trenutcima za naš klub.
Druze kontaktirani su i on i Bakir Besirevic neki dananel81m je napisao/la:Jeli iko kontaktirao našeg bivšeg golmana Hadžiđulbića koji se koliko se sjećam vratio u Doboj?Čovjek je branio srcem za Velež i u onim teškim trenutcima za naš klub.
Svaka čast RAji za to!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze kontaktirani su i on i Bakir Besirevic neki dananel81m je napisao/la:Jeli iko kontaktirao našeg bivšeg golmana Hadžiđulbića koji se koliko se sjećam vratio u Doboj?Čovjek je branio srcem za Velež i u onim teškim trenutcima za naš klub.
Valjda ce druze u Vrapcicima biti. Treba nas se sto vise odazvatipravnik1981 je napisao/la:Jel ova tekma veterana Veleza u Vrapcicima ili?
Vlada potpiši molim te !
AlemC85 je napisao/la:Legende Veleža igraju za ugrožene u prirodnoj nesreći - meč u utorak
Najavljeno je učešće bivših selektora reprezentacije BiH Miroslava Ćire Blaževića, Blaža Sliškovića, kao i legendi Veleža Seada Kajtaza, Veselina Đurasovića, Envera Marića, Samira Ćemalovića i drugih.
Kao gosti su najavljeni Ivica Osim i japanski ambasador Hideo Jamazaki, uz mogući dolazak reprezentativaca Japana.
Udruženje „Midhat Hujdur Hujka“ organizator je humanitarnog meča, a za oba tima igrat će i sportski novinari. Posjetioci će imati priliku tokom meča dostaviti sredstva, koja će biti proslijeđena za pomoć ugroženim područjima u BiH.
![]()
Davno uradjeno i sam je dao intervju gdje kaze da je u velezu od sljedece sezone pa dok neokaci kopacke! Zar mali mu pocinje u skolu pa da bude kuci, tako je nesto izjavio...pravnik1981 je napisao/la:Jel ova tekma veterana Veleza u Vrapcicima ili?
Vlada potpiši molim te !
Vlada inace opicen momak sto se veleza tice, i kad je u salzburgu igrao a mi vodili bitku za goli zivot, trazio da ga posude velezu na polusezonu kako bi pomogao da ostanemo u ligi.. pa eno i lani isto dosao iz ceske da pomogne a sa svoji 30 i kusur godina tu polusezonu svaku tekmu trcao vise nego ijedan od 20...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kaze Vlada draza mu utakmica protiv Kiseljaka u drugoj ligi kad smo dobili u 90-oj nego protiv Chelsea,Spanije,Francuske![]()
![]()
![]()
Colica ni pod kojim slucajem ne treba vratiti u svetinju. Eno mu plave pidzame pa neka je ljubi do mile volje. Mada iako ga vrate sumnjam da ce igrati krilo. Te pozicije ce sigurno pokriti Okic, Ani, Vlada i Janicijevic. Dino izgleda dize sidro (steta). Mislim da u njemu (Colicu) vide (ako je transfer uopste aktuelan) beka. Konkurencija Maleticu ili mozda zamjena. Sumnjam da ce igrati krilnu poziciju koju ne igra vec par godina. Kako god sto se mene licno tice takvi nam ne trebaju.drakensang je napisao/la:Vlada dolazi to je definitivno, sigurna informacija, mali Zinedin će od jeseni u školu, tako da ga je to + ljubav prema Veležu i dovukla ovamo. Samo da ne dovedemo onog Čolića, iz Želje, previše igrača imamo na krilnim pozicijama, koji mogu igrati tamo, a mrzak mi je otkad je poljubio grb Željezničara kad je dao gol, i milion puta u novinama naglasio da mu je plavi dres svetinja. Eto te tamo, volio bih samo da zaobiđe Mostar u širokom luku, ali evo trenutno je tu, vjerovatno na pregovorima ..
IDEMO SUTRA DATI PODRŠKU MALIM ROĐENIMA, BITKA ZA PRVAKA U VRAPČIĆIMA PROTIV ZRINJSKOG - PIONIRI 17h! Volio bih i kada bi se neko navijanje malo organizovalo, nešto poput utakmice za Željezničarom prošle sezone (isto pioniri), jer to daje ogroman vjetar u leđa i vjerujem da bi se susjedi ukakali u gaće, te bi naši uzeli titulu.. ali o tom po tom, bitno je da se dođe na tekmu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.