Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Uhh 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kako fino barata informacijama ova djevojka sto vodi pregled serie A. Bolja od svih nasih komentatora.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
SteveHeighway je napisao/la:Kako fino barata informacijama ova djevojka sto vodi pregled serie A. Bolja od svih nasih komentatora.
Koja je to
----------------
Rutinski se uzeo Sassuolo, chak i uz crvendac Mertensa.
LS here we go!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Na areni sport,crna,niska ma strasna,srpska italijankaMaGiCa je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Kako fino barata informacijama ova djevojka sto vodi pregled serie A. Bolja od svih nasih komentatora.
Koja je to![]()
----------------
Rutinski se uzeo Sassuolo, chak i uz crvendac Mertensa.
LS here we go!
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
SteveHeighway je napisao/la:Na areni sport,crna,niska ma strasna,srpska italijankaNe znam kako se zove.
Screenshot or it never happened.
SBB mi ne daje mogucnost da imam Arenu, a ako bih je imao - onda bi morao da se pozdravim sa SKlubom.
Da nije ova? 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Eh, ako je to "strashna" riba i "srpska Italijanka", onda sam ja Bradley Cooper lichno.
Ovo je bomba, s tim da ne vodi sportski program.
[youtube][/youtube]
To treba SK da dovede, automatski bi se povecao broj gledalaca.
Ovo je bomba, s tim da ne vodi sportski program.
[youtube][/youtube]
To treba SK da dovede, automatski bi se povecao broj gledalaca.
Ne znam, zato i pitam. Ova što sam postavio onako nije loša samo treba utvrditi da li je to ta 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
Kad neko nema ukusa onda stvarno nema, e moj Magični 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da mi sudi o estetskim kriterijumima se javlja prvi troller foruma.legenda reala je napisao/la:Kad neko nema ukusa onda stvarno nema, e moj Magični
Bash chudno.

Gdje je ta riba sa AreneSport? Sad gugl'o, išao na njihovu stranicu i niđe. Što je hvalite kad nemate slike **** vas 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kevin Strotman se suočava sa završetkom profesionalne karijere fudbalera u svojoj 25. godini.
Don't believe the hype.
WTF? Zar je toliko ozbiljna ozljeda?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Prije par dana je rekao da se u Aprilu vraća.
Nadam se da nije tako, bila bi zaista velika steta za takvog igraca da prerano zavrsi karijeru
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakav dribling Mpoku-a, posla Medela na Siciliju. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- akisarajevo92
- Kontakt:
Danas je doktor koji je radio u Romi istakao da operacija Strotmana ona nije prošla najbolje moguće, a sada izveštaji iz Italije nagoveštavaju moguć kraj karijere za Holanđanina!
ek što se ove sezone vratio na teren nakon osam meseci pauze ponovo se povredio na meču sa Fiorentinom sredinom januara. U međuvremenu je odigrao samo 6 utakmica.
Ponovo je morao "pod nož", a Mario Broci, čovek koji je radio u Romi kao doktor rekao je da ona "nije prošla savršeno i da bi mogao da završi karijeru".
Analizirajući situaciju sa njegovim kolenom on je samo ukratko izjavio gostujući na jednoj italijanskoj televiziji sledeće: "Ne vidim izlaz iz ovoga, ali nije na meni da komentarišem".
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 feb 2015, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Dobra tekma.
Ja stavio video, pitam jel' to ta al' me ne yebe niko ni 2%VelaHavle je napisao/la:Gdje je ta riba sa AreneSport? Sad gugl'o, išao na njihovu stranicu i niđe. Što je hvalite kad nemate slike **** vas
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Ja stavio video, pitam jel' to ta al' me ne yebe niko ni 2%VelaHavle je napisao/la:Gdje je ta riba sa AreneSport? Sad gugl'o, išao na njihovu stranicu i niđe. Što je hvalite kad nemate slike **** vas
Ne vjerujem da je ova tvoja. Meni nije nešto. Koliko je ovaj gore nahvalio rek'o bi' Megan Fox.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.