Kako ime firmi?wobly92 je napisao/la:Špedicija, trasnport itd. Ako se još nešto treba dodat to je da surađuje sa UPS-om.GoodisonPark je napisao/la: a sad bez zae.bancije, ko je taj amer što ulaže u slobodu, čime se bavi, odakle mu tolika lova? pročito sam da ima kamiona ali kako šta?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- crozzer
- Kontakt:
sudijska lakrdija....
lištica - Sarajevo
smješno, smješno, smješno
Sjetim ti se familije Skakiću
lištica - Sarajevo
smješno, smješno, smješno
Sjetim ti se familije Skakiću
- GoodisonPark
- Kontakt:
Fala, ali nisi mi pomogo puno, kako se zove ta njegova firma, ima li na google nekiih info o tome? Da mu odmah online naručim 200 kamiona za tadžikistanwobly92 je napisao/la:Špedicija, trasnport itd. Ako se još nešto treba dodat to je da surađuje sa UPS-om.GoodisonPark je napisao/la: a sad bez zae.bancije, ko je taj amer što ulaže u slobodu, čime se bavi, odakle mu tolika lova? pročito sam da ima kamiona ali kako šta?

povratak otpisanih!
Heller je napisao/la:Joj Solina idi ga složi ženi, gledaj kakav film hljeba ti ne ukopavaj se.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zasluzio je postovanje, ali brate zar nebi trebo Musemica staviti..On ga je zasluzio vise od svih drugih..tuzlak1987 je napisao/la:Odajem mu priznanje kad nema ko drugiRinuka je napisao/la:Moguce je..A sto ce tebi taj celo na avataru, tite ti??tuzlak1987 je napisao/la:Jel moguce da Jesic sa strucnim stabom ima veca primanja nego sto Radnik iz Bijeljine ima bugget?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Gator je napisao/la:Kako ime firmi?wobly92 je napisao/la:Špedicija, trasnport itd. Ako se još nešto treba dodat to je da surađuje sa UPS-om.GoodisonPark je napisao/la: a sad bez zae.bancije, ko je taj amer što ulaže u slobodu, čime se bavi, odakle mu tolika lova? pročito sam da ima kamiona ali kako šta?
BIH Express, Inc.
Currently we operate with 80 trucks and 120 trailers, all late models and well maintained equipment. Every unit is equipped with a GPS satellite system, allowing you to know where your freight is 24/7. Our team consists of 100 drivers and 12 staff members. All drivers have been hired with at least two years of over the road experience, are 100% drug tested, must pass a background check and must have a clean driving record.
Jedan grad, jedna ljubav!
Haha onaj pitar napisa bit ce 0:2 citirat cu sam sebe nakon tekme a sad izbrisao post ahahah ja divova i rinaka ahaha
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
- Kontakt:
rjesicemo sve probleme, solinas rusi sve kordone
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
cuj izmedju Ismeta i Mese hahahahahahahahaha

Hvala gifron
@solinas strašno si nekulturan
@solinas strašno si nekulturan
Šta mu to uradi crni Minjore?!?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH PLAČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hahahahahHAHAHAHAHAHAAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHeller je napisao/la:Joj Solina brate moj ljudi ti se smiju po okupljanjima a ti mi tu nesto glumissolinas je napisao/la:Sta pricas ti degenu bolan,nespominji zenu razapecu te onako estetski izmedju Ismeta i Mese da te cjela Tuzla vidi **** balavo.sta te boli **** ti i NY neki frajeri forumski sta li....**** vam usta obojici ako imas sta nije problem rjesicemoHeller je napisao/la:Joj Solina idi ga složi ženi, gledaj kakav film hljeba ti ne ukopavaj se.![]()
![]()
![]()
![]()
pravda za solinasa, sam protiv svih

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Oj Bozee 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Po kakvim okupljanjima.sta pricas budalo jedna.
Nema to veze sa minjore frajer mi je spustio momacki,
Ali ti ces heller progutat sta si rekao.
Kakva okupljanja degenu,sta pricas bolan.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
U krugu iza kaveza mene jedan poznanik pita jesam Heller, ja govorim jesam, on nece da se predstavi, pozdrvavljam ga ovim putemsolinas je napisao/la:Po kakvim okupljanjima.sta pricas budalo jedna.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
heller lose tise pise
sellam
sellam
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

jojjj ludnice ovih dana na forumu, ne znaš ko koga mlati, brat na brata krenuo, neki dan svađaju se smogovci i fukare, mi zakrvili uveliko i sa tuzlacima pored već standardnih sukoba sa zeničanima i manijacima, sad ovi još i između sebe zakvrili

1946
Azmiramifedeltafrotta je napisao/la:heller lose tise pise
sellam
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.