ti neću ja jbt ,možda alfa isto sutra navrati i mali sarajlija nisu odavno bili u školi>Maestro je napisao/la:Aaa tko će sutra u školu...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ti neću ja jbt ,možda alfa isto sutra navrati i mali sarajlija nisu odavno bili u školi>Maestro je napisao/la:Aaa tko će sutra u školu...
legenda reala je napisao/la:ti neću ja jbt ,možda alfa isto sutra navrati i mali sarajlija nisu odavno bili u školi>Maestro je napisao/la:Aaa tko će sutra u školu...![]()
imaju li ikakvi kablovi uz kameru da mozes povezati sa PC-om1921 je napisao/la:imam sonyevu analognu kameru. dakle snima na kasete. eh kako to mogu prebaciti na racunar ? znam da to rade u photo radnjama, ali postoji li neka kucna varijanta gdje bi sadrzaj mogao prebacivati na racunar ?
Mozes li navesti o kakvoj se kameri radi?1921 je napisao/la:imam sonyevu analognu kameru. dakle snima na kasete. eh kako to mogu prebaciti na racunar ? znam da to rade u photo radnjama, ali postoji li neka kucna varijanta gdje bi sadrzaj mogao prebacivati na racunar ?
evo i kod mene kisa,ma de nije bilo uopste toplo u subotu,ja ceo dan na basketu, i to na otvorenom,ali nije mi bilo uopste vruceDAVID VILLA je napisao/la:pozz raja,sta ima kod vas?kod mene ima kise,mozda je i bolje sto je kisa,bolje nego onako da ugrije
jbt mogo sam u subotu dobit suncanicu
kolko je bilo ugrijalo
Ma imas 5KM presnimavanje cijele kasete na dvd, zar ti se isplati peglati ??1921 je napisao/la:imam sonyevu analognu kameru. dakle snima na kasete. eh kako to mogu prebaciti na racunar ? znam da to rade u photo radnjama, ali postoji li neka kucna varijanta gdje bi sadrzaj mogao prebacivati na racunar ?
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma imas 5KM presnimavanje cijele kasete na dvd, zar ti se isplati peglati ??1921 je napisao/la:imam sonyevu analognu kameru. dakle snima na kasete. eh kako to mogu prebaciti na racunar ? znam da to rade u photo radnjama, ali postoji li neka kucna varijanta gdje bi sadrzaj mogao prebacivati na racunar ?
Kad se jos navjezbas..alfarouqaminu je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma imas 5KM presnimavanje cijele kasete na dvd, zar ti se isplati peglati ??1921 je napisao/la:imam sonyevu analognu kameru. dakle snima na kasete. eh kako to mogu prebaciti na racunar ? znam da to rade u photo radnjama, ali postoji li neka kucna varijanta gdje bi sadrzaj mogao prebacivati na racunar ?
Gde si bajo,kad cemo u tandemu haxballa?
http://www.myheritage.com.hr/FP/Company ... nition.phpJimmy from the hood je napisao/la:Zna li neko kako da nadjem onu zayebanciju, lafo na koga licis ha hu. Ja sad nas'o nesto na fejsu ali nidje veze
@faraon iz visokogMegamon je napisao/la:Ima li zainteresovane raje za termin u subotu u FIS-u.Za sad idem ja,@jimmy,@Bosco,@EdinTM87,@samoFKS,
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, MaroonBjelave i 15 gostiju.