Sramotno izdanje Sarajeva.
Nesto slicno kao i prosle godine, kada smo protiv Borca kiksali, u situaciji gdje smo mogli preuzeti celo tabele.
Igra bez igre, izbij- nabij.

Nemamo kreatora, nemamo bekova...fizicki smo lose izgledali, dosta tromo i umorno, ne znam sta je reci...indisponirani potpuno veceras, mada generalo smatram da ova ekipa ima dosta nedostataka. Prije svega jedan dobar veznjak. Eh, Hamzagica kad se sjetim, boljeg nismo imali, ali dzaba

, i ova dvojica bekova, za koje je pojam preci centar, a uz to vrlo cesto ispadaju i u defanzivi.
Katastrofalana igra, mi 2 pasa nismo uvezali, osmisljene akcije nismo imali. Losa i postavka Pliseka jbg, te neke lijeve izmjene...Maksu nije trebao ubacivat, ne moze on meda, Dzafic isto tako, jedva hoda i trebo je ranije Haskica izvaditi.
Fulili smo dvije mrtve sanse i onda zasluzena kazna. Velez odlican, imaju dobru ekipu i borice se za vrh. Bolji su veceras bili i moramo priznati Mirza ih je dobro spremio i fino to izgleda.
Razocarenje, veliko. Idemo dalje..poksuat se oporavit do Slavije, ali sa ovom igrom, nemamo sta trazit.
Mogli bi razmislit nekog veznjaka da nam dovedu

, jer mi nemamo kreatora i situacija gdje Torlak postaje glavni kreator igre, sve govori...bice velika patnja ako ne dovedemo nekoga tu, jer mi igre nemamo. Vucina je van forme, a nije to njegova pozicija...
Steta, uvijek kad treba da dobijemo, taj neki iskorak da napravimo, mi kiksamo. Nije to vise ni 2 izgubljena boda, vise se o pishi radi..poznavajuci nas mentalitet, eventualni poraz od Slavije bi bio koban.
LOSE...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★