FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 apr 2019, 23:13

emir79 je napisao/la:Husref je uradio mnogo vise od ocekivanog ove sezone.
Da nam se nudilo ovo sad sto trenutno imamo prije pocetka sezone objerucke bi prihvatili. Svako ko kaze suprotno je samo licemjerna labourčina. Siguran sam da bi se mnogi cak i ismijavali nekome, ko bi tvrdio prije sezone da cemo biti tu, gdje smo sad.

Naravno sad kad smo tu, hocemo i maksimalan ucinak, a ako Bog da i uspjecemo u tome.
Jesi li u ovoj situaciji jer si bio dobar, ili sto je konkurencija bila katastrofalna?
Ispuste li titulu, to ce biti epski flop.
Neiskoristiti plus 11, u nikad slabijoj ligi, Husrefa bi stavilo na stub srama za sva vrmena.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 apr 2019, 23:22

BordoSarajevo je napisao/la:Gledam formaciju PSGa na rezultatima, 3-4-2-1, ne bi nama loše bilo u toj formaciji :mrgreen:

----------------------------Kovačević---------------------
--------Lazić ----- Šofranac ----- Mujakić--------
Hebib --- Crepulja ------ Stanojević ---- Tatar
-------------Rahmanović - Velkoski----------------
--------------------------Ahmetović----------------------

Zanimljivo :D
Upravo o ovome pricam, moze izvesti ovakvu formaciju, pogotovo sad kad nema ni jednog spremnog ljevog bocnog, niko mu ni a ne bi prigovorio ali ne on udara standardno 4-2-3-1 i gotovo.
Garantujem, da bi ovakva formacija bila dobitna, jer protivnici ne bi bili spremni na to, ovako znaju da ce biti nasa 4-2-3-1, znaju i 10 od 11 igraca koji ce istrcati i nije ni cudno sto nas svi procitaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 apr 2019, 23:27

bordobijeli je napisao/la::(
BordoSarajevo je napisao/la:Gledam formaciju PSGa na rezultatima, 3-4-2-1, ne bi nama loše bilo u toj formaciji :mrgreen:

----------------------------Kovačević---------------------
--------Lazić ----- Šofranac ----- Mujakić--------
Hebib --- Crepulja ------ Stanojević ---- Tatar
-------------Rahmanović - Velkoski----------------
--------------------------Ahmetović----------------------

Zanimljivo :D
Po meni opet bi problem bila uloga Tatara i Hebiba, treba ponavljati trcanje gore dole oni bi riknuli u 40 min
3 izmjene imas a imamo tih krila/bocnih kordon...
I dalje ostaje 3ca izmjena Hare :rol:

Mocna formacija, a imamo kadar za to 5 stopera I 6-8 krila...mozemo cak I Ahmeta,hareta I rahmana naprijed uparit svi 1m90....ne mogu svu trojicu izmarkirat...cak I ne bi Tatara po boku nego blize golu...

I najbolje sto nema pandana ovoj formaciji ako ne izvedes identicnu sa pribliznim kvalitetom igraca a to nema u ligi...a definitivno ne u svakoj liniji...

Kroz sredinu nema sanse da prodje iko kad se spuste linije a preko bokova I krila slabo ko ima igraca koji moze proci toliko igraca, da centrira nema kome medju 3 stopera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 21 apr 2019, 23:40

belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Voliš li mene?
Tvoji te ne vole da te on voli :stop:
Čemu spominjanje familije odmah? Picko mala!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2019, 01:23

Ne pomaze tu promjena taktike itd. Izgubilo se ono zajednistvo koje nas je krasilo ove sezone. Izgubio se i elan. Husref ima dovoljno godina iskustva da to vrati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2019, 02:48

Prvo da skoruAlenu odgovorim.

Prvo Ubicama nije bio cilj na pocetku te sezone da obezbjede opstanak u ligi vec da izbore evropu, mozda je cak i cilj bio kroz prvenstvo al igraim nije bila na nivou a bili u kupu i ljudi uspjeli al bez obzira sb nikad odakad igraju premijer ligu nije bio cilj 10 mjesto. Normalno je da svaki klub postavi cilj i ako se osvoi vise od tog normalno da je super.

Neki ovde govore treba bolji trener bez obzira koji rezultat husref na kraju ostvario.. prvo ako Husref osvoi duplu koji ce bit cilj za tog boljeg drugog trenera. Znaci i tog boljeg trenera treba podpisat na godinu i onda na kraju maja odkaz posto nemoze osvoit nista vise od duple.

Bolji trener koji bi po vama trebao da vodi SARAJEVO je onaj koji ce poderat svaku ekipu sa 3 i vise gola kuci i na strani i koji ce osvoit duplu krunu i koji ce minimum MINIMUM proc u play off lp a nakon toga i grupnu fazi le.

To nemoze uradit gvardiola, niti ijeda trener na svijetu sa ovim igracima. Trazite da za 7 m € budete u rangu ekipa od 20 m € . Pa koja bi budala ulagala 20 m € u ekipu ako se to moze sa 7m €.

To je ono imam platu 1000 km a prohtjeve milionera

I na kraju igraci FK SARAJEVA su dali sebi za pravo (prosjek po utakmici u zadnjih 23 godine 3.500 ) da kazu mi hocemo da bude ponasem nije bitno koji je bio cilj prije prvenstva nije bitno koji si na rabeli nista nije bitno bitno je sta kaze 2000 ljudi. Nemam nista protiv da navijaci kazu svoje misljenje al da kazu necemo doc jer igrate lose u zadnje 4 utakmice nijemi vazno sto ste prvi sto ste vrlo blizu titule nijemi vazno trebatel vi nasu podrsku dali treba posrska kluba ( to mi zvuci koda mrzia klub)

Ako volis klub podrzi klub tesko bude kad se izgubi a ne toliko tesko da ja ko nesto sankcionisem klub na nacin necu kupit ulaznicu necu produzit godisnju.

Kaki smo mi navijaci kad ovo pricamo kad smo prvi na tabeli i u finalu kupa.

Nek dode 12000 na utakmicu protiv mladost 15000 protiv ubica na finale kupa pa bi reko imaju snagu imaju broj ogromne pare a ove sezone prosjek 2000 ljudi niko nije kupio ni jedno pravo upravljacki prava i dodu ovde nesto se busaju volimo klub haseta ovo ono al necemo doc necemo produzit sezonsku nece doc 500 ljudi. Halo na kosevu treba da bude 6000 ljudi kad bi FK SARAJEVO BILO U DRUGOJ LIGI.

Ljut razocaran na lose rezultate al doc i pisat ovakvo nesto mene stavi u situaciju da se pitam kakva smo mi skupina navijaca kad pisemo ovako nesto prema klubu prema i ljudima koji nas vide i koji su na dobrom putu da urade sto niko nije uradio 73 godine

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 apr 2019, 03:09

I da dodam da smo ekipama od 2do 4 mjesta dali 17 golova a primili 6.

Tukli ubice 0;3
Tukli seljkana sa amawom 0:3
Tukli zrinjski 4:2 igrali 2:2 penal dosuden igrac bio 4 metra od igraca

I to sve sa naj jeftinim rosterom od prve 4 ekipe. NAJ JEFTINIJEM I NAJMLADZIM ROSTEROM

RESICA MUSTAFICA IMAMOVICA KURDICA NIJE **** HUSREF VEC JE HEBIBOVIC PIDRO TATAR STANOJEVIC IZBORILI mjesto a ovi mladi nisu. Zasto kovu nije skino dzafic jer nije bolji zasto pidru nije istjero bekic jer nije bolji zasto sofrenac dupovac adukor niisu isjerali nihada jer nije bolji.

Svi su dobili sansu da igraju da se dokazu kurdic mustafic imamovic nisu iskoristili odma Husref im je dao da treniraju da se pokusaju poboljasat pa im je opet dao sansu i opet nisu iskoristili pa ih opet trenira i opet ce im dat. Al nije posteno ako sam bolji od tebe za 15-20% da ti jer si junior imad precnost nadamnom mogu tolerisat 2-5% al 15-20% da si sto puta junior nemas pravo igrat ako si toliko slabi

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 apr 2019, 05:46

AlfredNobel je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Voliš li mene?
Tvoji te ne vole da te on voli :stop:
Čemu spominjanje familije odmah? Picko mala!
Post ti je prijavljen :puke:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2019, 08:04

Bi li mogla Sloboda do boda u Mostaru, teško?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 apr 2019, 08:21

skoroalen je napisao/la:Umro je Refik Muftić, čuveni golman Sarajeva i član prve šampionske generacije Sarajeva.

Rahmet ti duši, Muftija. :sad:
Svi smo mi allahovi i allahu se vracamo. Da mu allah podari lijepi dzenet a porodici sabur :(
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 apr 2019, 09:15

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Ko je doveo cimirota u Sarajevo? Kovacevica? Huseinbasica? Travancica? Ko je imao u sredinu na najjaci zeljeznicmar u historiji Radovac, kovacevic, cimirot? Ko je dao handzicu sansu, muharemovicu, plakalu, alaimu? Golobradim mladicima?
Ibraković , nakon što se uzela titula i svi igrači otišli sljedeću je koristio te, đe je lova otišla to je za prijašnje/tadašnje uprave pitanje a igrao bi sa drugim starohanima da ih je mogao dovesti...Šener je sa djecom igrao

/spoiler]

Jao hahahahaha. Svi su ovi igraci dosli prije nego je ibrakovic i krocio u klub krajem augusta. Jarane koji si ti trol i neznalica pa to je jedna teska nevjera. Ba ti i ne pratis klub vec lupas nebuloze i kretenluke. Dovidjenja.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 apr 2019, 09:18

Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Ko je doveo cimirota u Sarajevo? Kovacevica? Huseinbasica? Travancica? Ko je imao u sredinu na najjaci zeljeznicmar u historiji Radovac, kovacevic, cimirot? Ko je dao handzicu sansu, muharemovicu, plakalu, alaimu? Golobradim mladicima?
Ibraković , nakon što se uzela titula i svi igrači otišli sljedeću je koristio te, đe je lova otišla to je za prijašnje/tadašnje uprave pitanje a igrao bi sa drugim starohanima da ih je mogao dovesti...Šener je sa djecom igrao

/spoiler]

Jao hahahahaha. Svi su ovi igraci dosli prije nego je ibrakovic i krocio u klub krajem augusta. Jarane koji si ti trol i neznalica pa to je jedna teska nevjera. Ba ti i ne pratis klub vec lupas nebuloze i kretenluke. Dovidjenja.
Tad je I abdulah bio u klubu, a oficijelno na sportskog postavljen par dana kasnije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 apr 2019, 09:25

Pitar6785 je napisao/la:Prvo da skoruAlenu odgovorim.

Prvo Ubicama nije bio cilj na pocetku te sezone da obezbjede opstanak u ligi vec da izbore evropu, mozda je cak i cilj bio kroz prvenstvo al igraim nije bila na nivou a bili u kupu i ljudi uspjeli al bez obzira sb nikad odakad igraju premijer ligu nije bio cilj 10 mjesto. Normalno je da svaki klub postavi cilj i ako se osvoi vise od tog normalno da je super.

Neki ovde govore treba bolji trener bez obzira koji rezultat husref na kraju ostvario.. prvo ako Husref osvoi duplu koji ce bit cilj za tog boljeg drugog trenera. Znaci i tog boljeg trenera treba podpisat na godinu i onda na kraju maja odkaz posto nemoze osvoit nista vise od duple.

Bolji trener koji bi po vama trebao da vodi SARAJEVO je onaj koji ce poderat svaku ekipu sa 3 i vise gola kuci i na strani i koji ce osvoit duplu krunu i koji ce minimum MINIMUM proc u play off lp a nakon toga i grupnu fazi le.

To nemoze uradit gvardiola, niti ijeda trener na svijetu sa ovim igracima. Trazite da za 7 m € budete u rangu ekipa od 20 m € . Pa koja bi budala ulagala 20 m € u ekipu ako se to moze sa 7m €.

I na kraju igraci FK SARAJEVA su dali sebi za pravo (prosjek po utakmici u zadnjih 23 godine 3.500 ) da kazu mi hocemo da bude ponasem nije bitno koji je bio cilj prije prvenstva nije bitno koji si na rabeli nista nije bitno bitno je sta kaze 2000 ljudi. Nemam nista protiv da navijaci kazu svoje misljenje al da kazu necemo doc jer igrate lose u zadnje 4 utakmice nijemi vazno sto ste prvi sto ste vrlo blizu titule nijemi vazno trebatel vi nasu podrsku dali treba posrska kluba ( to mi zvuci koda mrzia klub)

Ako volis klub podrzi klub tesko bude kad se izgubi a ne toliko tesko da ja ko nesto sankcionisem klub na nacin necu kupit ulaznicu necu produzit godisnju.

Nek dode 12000 na utakmicu protiv mladost 15000 protiv ubica na finale kupa pa bi reko imaju snagu imaju broj ogromne pare a ove sezone prosjek 2000 ljudi niko nije kupio ni jedno pravo upravljacki prava i dodu ovde nesto se busaju volimo klub haseta ovo ono al necemo doc necemo produzit sezonsku nece doc 500 ljudi. Halo na kosevu treba da bude 6000 ljudi kad bi FK SARAJEVO BILO U DRUGOJ LIGI.

Ljut razocaran na lose rezultate al doc i pisat ovakvo nesto mene stavi u situaciju da se pitam kakva smo mi skupina navijaca kad pisemo ovako nesto prema klubu prema i ljudima koji nas vide i koji su na dobrom putu da urade sto niko nije uradio 73 godine
Kad osvojis duplu, definitivno nece biti cilj da sljedece opet duplu uzmes, kako husu tako ni novom treneru

Bit ce mu cilj da promovise akademce I evropa s njima...ocekuje se I prodaja par glavnih igraca, a ja se nadam I mini cistka starohana medju rezervama...pa par novih koje Emir nadje...tek ces onda imat sliku pravu za cega smo...mislim da cemo tek na polusezoni vidjet imamo li neke prilike za pokupit neki trofej...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 apr 2019, 09:42

Denchi je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Prvo da skoruAlenu odgovorim.

Kad osvojis duplu, definitivno nece biti cilj da sljedece opet duplu uzmes, kako husu tako ni novom treneru

Bit ce mu cilj da promovise akademce I evropa s njima...ocekuje se I prodaja par glavnih igraca, a ja se nadam I mini cistka starohana medju rezervama...pa par novih koje Emir nadje...tek ces onda imat sliku pravu za cega smo...mislim da cemo tek na polusezoni vidjet imamo li neke prilike za pokupit neki trofej...
To mozda, ali ako Husref ili taj novi budu vodili Mladost DK (uz duzno postovanje prema tom klubu). Pa sta ce nam biti cilj, ako ne trofej? Afirmacija par igraca da, evropa da, ali sve to bez trofeja se smatra neuspjehom, realno gledajuci.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 22 apr 2019, 09:43

Evo, iako teško, stišavaju se emocije i malo se razložnije razmišlja. Jučer na vikendici radim ove proljetne radove (frezanje, sijanje) i ne mogu sve vrijeme da izbacim iz glave utakmicu sa Slobodom, a možda mi teže pada i od poraza ono skandiranje kozojeba (moram ih i ja nazvati tako) i ne mogu se čudom načuditi zašto tolika mržnja prema nama (Gradu i klubu). Dobro za ŽeljA, kao oni ih nekada izbacili iz lige, ali mi smo kao klub uvijek nastojali održati korektne odnose. Evo jedan primjer, dali smo im da kopiraju i pružili im svaku pravnu i drugu pomoć, kada su i oni nešto radili oko stranog investitora. Ali, kompleksi su to malograđanski i ljubomora prema glavnom gradu. I u bivšoj državi su bili takvi. Ali ko ih yebe!!!
Helem nejse, uzećemo mi i titulu i kup. Zrinja neće do kraja dobiti više od 2 utakmice, a što se kupa tiče, bitno je samo da ne primimo gol na Koševu, a tamo ćemo, garant, dati jedan ili dva.
I Rahmet našem Muftiji, da mu Allah dž.š. oprosti grijehe i uvede ga u dženetske bašče.

P.S. Jesi li živ, "samozdravlje"? Da čujemo i tvoje mišljenje o daljnjem razvoju situacije oko finiša ove fudbalske sezone. LP.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 apr 2019, 09:43

MortemHz je napisao/la:Bi li mogla Sloboda do boda u Mostaru, teško?
Može i hoće ako budu igrali kao protiv nas. Čvrsti su nazad a mađari imaju problema u napadu. Ako Adžem i Ignjatović budu na nivou, sačuvat će mrežu. Nadam se da su Alispahić i Husejnović spremni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 apr 2019, 09:45

@pitar6785 nismo se razumjeli, nisam pričao o Ubicama nego o Lesteru (Leicester) u sezoni 15/16 u Engleskoj. Klub koji se redovno bori za opstanak, ukazala im se prilika da uzmu trofej i tu sve priče o očekivanjima iz jula padaju u vodu. Ja upisao faks i svojim najavio da ću prvu obnovit odmah, došao u septembar sa 2 predmeta samo i naopačke se izvrnuo da ih položim, da sam obnovio ubio bih se od muke. Jer sam vidio da ide lakše nego što sam se nadao na početku. Tako i naši, mi u julu 2018. nismo imali Lazića, nismo znali kakav je golman Kovačević ni kakav je Pidro bek, nismo ni sanjali da ćemo pojest ubice 0:3 i kone 0:3. Nakon takve sezone, samo titula je može krunisat. Ko će se za 10 godina sjećat lijepe igre i 0:6 iz Kaknja? Niko, pamti se trofej.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 apr 2019, 10:04

Denchi je napisao/la:

/spoiler]

Jao hahahahaha. Svi su ovi igraci dosli prije nego je ibrakovic i krocio u klub krajem augusta. Jarane koji si ti trol i neznalica pa to je jedna teska nevjera. Ba ti i ne pratis klub vec lupas nebuloze i kretenluke. Dovidjenja.[/quote]

Tad je I abdulah bio u klubu, a oficijelno na sportskog postavljen par dana kasnije[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 apr 2019, 10:05

MortemHz je napisao/la:Bi li mogla Sloboda do boda u Mostaru, teško?
Nema sanse, jos jim ne igraju 3 bitna igraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []