FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tello i neka nadoplata za Aggera bi trebalo proći.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kazu da je Agger veoma sklon povredama.
Bilo bi dobro da se Abidal oporavi do decembra kako je i sam izjavio ..
Bilo bi dobro da se Abidal oporavi do decembra kako je i sam izjavio ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
super bi to bilo kad bi se mogli nagoditi sa liverpoolom,agger ide 100% iz liverpoola ,man city il barca,nije igro u europa ligi radi tog ,valjda cemo ga uspjet ugrabitmessilla je napisao/la:Tello i neka nadoplata za Aggera bi trebalo proći.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Abidal
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Abi.
I, btw; mišljenja sam kako je nama potreban jedan WC branič jer ne vjerujem da tandem Piquénbauer-Puyol će moći izdržat' čitavu sezonu. Nadam se dolasku Aggera, a kako čitam moglo bi doći do swap-deala Tello+;€ = Agger. Lično sam mišljenja kako je ovo prihvatljiva ponuda jer LFC će dobit' jednog velikog talenta kao što je Cristian i usput će naći alternativu uz novac koji će dobit'.

I, btw; mišljenja sam kako je nama potreban jedan WC branič jer ne vjerujem da tandem Piquénbauer-Puyol će moći izdržat' čitavu sezonu. Nadam se dolasku Aggera, a kako čitam moglo bi doći do swap-deala Tello+;€ = Agger. Lično sam mišljenja kako je ovo prihvatljiva ponuda jer LFC će dobit' jednog velikog talenta kao što je Cristian i usput će naći alternativu uz novac koji će dobit'.
Popustite više sa tim Aggerom, covjeku se štuca redovno koliko ga pominjemo
Prema pisanju News Futbol-a defanzivac Porta Rolando savršeno odgovara treneru Barcelone Titu Vilanovi, te je postao glavni kandidat za novog centralnog beka Barcelone.
Portugalski fudbaler vrijedi 15 miliona i trenutno je glavni kandidat za odbranu katalonskog kluba. Barcelona je za sada pojačala lijevi bok kupovinom Jordi Albe.

Prema pisanju News Futbol-a defanzivac Porta Rolando savršeno odgovara treneru Barcelone Titu Vilanovi, te je postao glavni kandidat za novog centralnog beka Barcelone.
Portugalski fudbaler vrijedi 15 miliona i trenutno je glavni kandidat za odbranu katalonskog kluba. Barcelona je za sada pojačala lijevi bok kupovinom Jordi Albe.
Rolando je dobar stoper.
Jak ko zemlja al ja ga ne bi volio vidjet u Barceloni.
Jak ko zemlja al ja ga ne bi volio vidjet u Barceloni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Portugalsko goFno.
Što dalje mu kuća od Barce bila.
'ta će on igrat...
Što dalje mu kuća od Barce bila.
'ta će on igrat...

Bas zbog toga.
Portugalski cigo
Portugalski cigo

A ja bombe
Zna li neko sa sigurnoscu hoce li Villa igrati protiv Uniteda ?

Zna li neko sa sigurnoscu hoce li Villa igrati protiv Uniteda ?
Tito Vilanova vjerovatnoM4kaveli je napisao/la: Zna li neko sa sigurnoscu hoce li Villa igrati protiv Uniteda ?

Don't hate what you don't understand.
Pisalo je da se Villa u potpunosti oporavio od povrede pa zato pitam.
Znaci ko nov je
Znaci ko nov je

Valjda ce Pito uspjeti nagovoriti upravu da pljune za Rolanda 35 mill nije ni puno pa za onog Cargnsknysky o kako vec su dali vise od 35 mill 

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Za Rolanda 35 miliona ?
On ti vrijedi maximalno 18-20 milki.
I Agger je duplo bolji od njega.
- hule_barca
- Kontakt:
Samo sanjajDonVito je napisao/la:Valjda ce Pito uspjeti nagovoriti upravu da pljune za Rolanda 35 mill nije ni puno pa za onog Cargnsknysky o kako vec su dali vise od 35 mill

Mes Que Un Club
Portu vrijedi oko 35M4kaveli je napisao/la:Za Rolanda 35 miliona ?

- 10DelPiero
- Kontakt:
Cekaj zar se radi o istom Rolandu tj. onom iz Porta za kojeg Porto sedmicama citam ne trazi vise od 15 mil.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- hule_barca
- Kontakt:
Ma isti je to vrag admini/moderatori, samo drugo pakovanjeEdin TM87 je napisao/la: Kakvi admini? Ima samo jedan.
Inace, imam pravo da mislim o svakoj ekipi sta ja hocu.

Niko ne osporava da ti imaš svoje mišljenje i ja ga poštujem, ali ovo nije mjesto na kojem bi trebao to da radiš. Tema nije za one koji mrze FC Barcelonu nego za sve one koje zanima klub kao i za one koji žele da lijepo prodiskutuju

Mes Que Un Club

Pa ovaj bi za ručak pojeo zemljaka Ronalda a za užinu Pepea

U ovom trenutku najbolji mladi štoper na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.