Ma sve je to meni jasno, al me pravi budalom i kao rekao mu prijatelj koji je u udruzenju da je Azmir vlasnik 51 % a to kod nas se nikad nije desilo, covjek je predsjednik udruzenja al posto hoce opkladu treba mi svjedok od vas dajem mu 20 KM jer se kladimo u 100 KMCoraco je napisao/la:J.e.b.es skidanje uzmi mu pare kad je tutkun neki, ne postoji zakon o privatizaciji klubova u BiH, vidiš da su ovi iz Sarajeva izmjenili statut da zaobiđu zakon i dovedu Malezijca. Samo oni trenutno imaju takav statut.fukara87 je napisao/la:prijatelj me ubjedjuje da je Azmir Husic vecinski vlasnik sa 51 % i hoce da se okladi samnom, kaze na zadnjem sastanku udruzenja bilo tosta da uradi ? da li da ga skinem gola ?
Dakle uzmi mu pare
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jel mislis na Semira Kapica, trenutno igraca Olimpica?klasik je napisao/la: Znam da su neki iz Gracanice pisali da on kod nad prima velike pare, pa ako u tome ima istine onda jedino da mu nisu htjeli vise davat te pare, da su mu ponudili manje a on nije prihvatio, to je moje nagadjanje.
A sto se tice zamjene, ako dodje Kapic mislim da bi trebao bit adekvatna zamjena, uz Plakala i Huseinbasica mislim da bi bilo dovoljno, mada ja imam neki osjecaj da ce nama doc neki igrac da cemo svi past na guzicu kad dodje.
Jos nesto, evo samo dokaza koliki je marketinski trik dovodjenje CIre.
Inace zelim vam puno srece u nastavku sezone i da se vratite tamo gdje vam je i mjesto.
Jbg on ne razgraničava to što je Azmir predsjednik UO FK Slobode i jedini "sponzor" kluba, on to poistovjećuje. Pitaj ti njega kad bi umjesto Azmira BH Telekom davao novac da li bi i tad Azmir imao 51%fukara87 je napisao/la:Ma sve je to meni jasno, al me pravi budalom i kao rekao mu prijatelj koji je u udruzenju da je Azmir vlasnik 51 % a to kod nas se nikad nije desilo, covjek je predsjednik udruzenja al posto hoce opkladu treba mi svjedok od vas dajem mu 20 KM jer se kladimo u 100 KM
Pogriješio je vjerovatno, mislim da je u pitanju Sulejman Krpić, a ne Semir Kapić. Obzirom da se sa Krpićem i Bošnjakom pregovara.suhakrpa je napisao/la:Jel mislis na Semira Kapica, trenutno igraca Olimpica?
Inace zelim vam puno srece u nastavku sezone i da se vratite tamo gdje vam je i mjesto.
Jel puno Ciri 4000 eura ?
Sto se navijaca tice jel istina da ce sad neke clanske od 100 KM ,pomozimo Slobodi i to ?
Da su se svi jaci ljudi u gradu skupili i da ce dati po 100 hiljada za Slobodu ?
Zanima me to,mozel na pp odgovor.
Hvala i drago mi je,pozdrav braci.
Sto se navijaca tice jel istina da ce sad neke clanske od 100 KM ,pomozimo Slobodi i to ?
Da su se svi jaci ljudi u gradu skupili i da ce dati po 100 hiljada za Slobodu ?
Zanima me to,mozel na pp odgovor.
Hvala i drago mi je,pozdrav braci.
BHF Bosanska Krajina!
Sulejman Krpic, do mene jesuhakrpa je napisao/la:Jel mislis na Semira Kapica, trenutno igraca Olimpica?Inace zelim vam puno srece u nastavku sezone i da se vratite tamo gdje vam je i mjesto.
Joj ne znam sta mi je danas.
joj pola igraca Sarajva ce vam igrati kako je krenulo 
CUj Krpic zar nije on negdje u Srbiji u drugoj ligi
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 12 jan 2014, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
U redu onda, mislio sam na ovog jer se prica da ide iz Olimpica...klasik je napisao/la:Sulejman Krpic, do mene jesuhakrpa je napisao/la:Jel mislis na Semira Kapica, trenutno igraca Olimpica?Inace zelim vam puno srece u nastavku sezone i da se vratite tamo gdje vam je i mjesto.![]()
Joj ne znam sta mi je danas.
Jos jednom puno srece u nastavku sezone.
izgleda ste vi zapalili neke američke cigarefukara87 je napisao/la:Ma sve je to meni jasno, al me pravi budalom i kao rekao mu prijatelj koji je u udruzenju da je Azmir vlasnik 51 % a to kod nas se nikad nije desilo, covjek je predsjednik udruzenja al posto hoce opkladu treba mi svjedok od vas dajem mu 20 KM jer se kladimo u 100 KMCoraco je napisao/la:J.e.b.es skidanje uzmi mu pare kad je tutkun neki, ne postoji zakon o privatizaciji klubova u BiH, vidiš da su ovi iz Sarajeva izmjenili statut da zaobiđu zakon i dovedu Malezijca. Samo oni trenutno imaju takav statut.fukara87 je napisao/la:prijatelj me ubjedjuje da je Azmir Husic vecinski vlasnik sa 51 % i hoce da se okladi samnom, kaze na zadnjem sastanku udruzenja bilo tosta da uradi ? da li da ga skinem gola ?
Dakle uzmi mu pare
[youtube][/youtube]
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:joj pola igraca Sarajva ce vam igrati kako je krenulo
pa druze morate se nekako zahvalit barem sa ovim sto su vam na klupi kako bi opravdali dolazak naseg Huseinovica u kojeg se i dan danas kunete
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Bice jos igraca pojacanja. Sve ide kao po loju. Zadovoljstvu nikad kraja. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pogledajte izjave.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nevjerovatno je koliko smo čuli dobrih vijesti vezano za Slobodu od Azmirovog dolaska. Više nego u zadnjih 20 godina. Kao što nam se u državi vrijeme dijeli na prije i poslije rata, tako će se u Slobodi dijeliti na prije i nakon Azmirovog dolaska.
Azmire, hvala za sve.
Azmire, hvala za sve.
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Probisvjet
- Kontakt:
Hrvati o Ciri i dolasku na Tusanj
Nogometni mercato
Ćiro Blažević preuzeo Slobodu iz Tuzle
11.01.2014
Hrvatska
Proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, nekadašnji izbornik reprezentacija Hrvatske i BiH, u proljetnoj polusezoni predvodit će nogometaše tuzlanske Slobode u nastojanjima da se vrati u elitnu Premijer ligu BiH, potvrdio je Blažević za najčitaniji internetski portal **** iz Mostara.
"Sve ću učiniti da Slobodi vratim staru slavu. Ovaj klub ima dobru infrastrukturu, upravu i igrače. Uz te uvjete i uz pomoć navijača vratit ćemo Slobodu tamo gdje joj je mjesto - u Premijer ligu BiH", izjavio je Ćiro Blažević, koji će Tuzlake predvoditi u proljetnoj polusezoni Druge lige, uz opciju da se suradnja i produži.
Financijski uvjeti dogovora predsjednika Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husića i Ćire Blaževića nisu priopćeni.
"Vraćam se iz Zagreba sretan zbog obavljenog posla. Mogu potvrditi kako je trener svih trenera novi trener tuzlanske Slobode", rekao je za predsjednik Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husić, koji je dodao kao će Ćiro biti predstavljen javnosti 17. siječnja.
Inače, Sloboda je u samo tri dana dovela pet igračkih pojačanja, a poslije 15 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH, Sloboda je drugoplasirana s pet bodova zaostatka za vodećim Jedinstvom iz Bihaća, kojeg je donedavno vodio Ivan Katalinić.
Blžević je prije nekoliko dana bio na pragu da postane trener drugoligaša Solina, ali je odustao zbog loših uvjeta.
Nogometni mercato
Ćiro Blažević preuzeo Slobodu iz Tuzle
11.01.2014
Hrvatska
Proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, nekadašnji izbornik reprezentacija Hrvatske i BiH, u proljetnoj polusezoni predvodit će nogometaše tuzlanske Slobode u nastojanjima da se vrati u elitnu Premijer ligu BiH, potvrdio je Blažević za najčitaniji internetski portal **** iz Mostara.
"Sve ću učiniti da Slobodi vratim staru slavu. Ovaj klub ima dobru infrastrukturu, upravu i igrače. Uz te uvjete i uz pomoć navijača vratit ćemo Slobodu tamo gdje joj je mjesto - u Premijer ligu BiH", izjavio je Ćiro Blažević, koji će Tuzlake predvoditi u proljetnoj polusezoni Druge lige, uz opciju da se suradnja i produži.
Financijski uvjeti dogovora predsjednika Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husića i Ćire Blaževića nisu priopćeni.
"Vraćam se iz Zagreba sretan zbog obavljenog posla. Mogu potvrditi kako je trener svih trenera novi trener tuzlanske Slobode", rekao je za predsjednik Upravnog odbora tuzlanske Slobode Azmir Husić, koji je dodao kao će Ćiro biti predstavljen javnosti 17. siječnja.
Inače, Sloboda je u samo tri dana dovela pet igračkih pojačanja, a poslije 15 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH, Sloboda je drugoplasirana s pet bodova zaostatka za vodećim Jedinstvom iz Bihaća, kojeg je donedavno vodio Ivan Katalinić.
Blžević je prije nekoliko dana bio na pragu da postane trener drugoligaša Solina, ali je odustao zbog loših uvjeta.
IstinaSaltCityAttack je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:joj pola igraca Sarajva ce vam igrati kako je krenulo
pa druze morate se nekako zahvalit barem sa ovim sto su vam na klupi kako bi opravdali dolazak naseg Huseinovica u kojeg se i dan danas kunete..a o Osmanhodzicuda i ne govorim..znaci mora se sad malo i vratiti
spustite se malo na zemlju,i stisajte euforiju, sve najljepse zelim slobodi kao i vi ali.. treba biti realan i ni u jednom momentu nesmijete zaboraviti da pored bivseg uspijeha i mogucnosti medijskih manipulacija Ciro ima preko 80 god, (je li to normalno ici po drugim ligama umijesto da uziva u mirovini ??) ,dalje nesmijete zaboraviti da je on samo tamo gdje ima mogucnost maknuti veliku lovu (onda se postavlja pitanje koliko njega u biti interesuje uspijeh u FK Sloboda ??).. dalje da li je samo infrastruktura razlog zasto je odbio Solin ( ili je to puno izdasnija financijska ponuda FK Slobode ??).. dalje da bi se veca prasina digla govori o (navodnim) ponudama iz Kine (pa ko iole pozna Ciru ko vise nasjeda na takvo sto) a nasi su nasijeli,..zasto ne pitate u NK Zagreb misljenje o Ciri i ako budete imali prilike i sami da mu postavite pitanje sta je sa kletvama i zakletvama koje je izjavljivao sta ce se desiti ako Zagreb ne spasi ispadanja ( sve je zaboravio a lovu ogromnu uzeo..), dalje nesmijete zaboraviti Tuzla je specificna carsija i da li ce ga svi prihvatiti nakon prvog neuspijeha , koliko je dosada potrosen,koliko jednom covijeku od 84 god,treba da upozna 1,2,4,24 igraca (i njihove karakteristike) , nezaboravite da mu iole ozbiljni mediji vise ne vjeruju ..i onda se postavlja pitanje pored toliko mladih sposobnih,vrijednih inteligentnih trenera iz Slobode,iz Tuzle,iz Kantona,iz BiH nasi dovedu Ciru (sve nase trenere su bacili pod noge) .. a sta poslije Cire ... kada on ode vjerovatno ce blagajna biti opustosena, veliki broj nezadovoljnih igraca, nezadovoljni domaci treneri,prevareni sponzori.... i jos jednom ponavljam sve najljepse Slobodi ali ali ali ... nadam se da nisam u pravu ali sacekajmo kraj mjeseca Marta pa cemo vidjeti. Poz svim prijateljima FK Slobode
ne treba nama trener, nismo ga ni do sada imali. Baš nam treba neko kao Čiro da digne grad na noge i motivira igrače.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa evo i ja se donekle slazem sa tobom...i po meni je ciro vise marketinski potez nego trenerski....medijski je vise nego interesantan a sad sta covjek sa 80 i kusur godina moze uradit na taktickom planu postavljanja ekipe i to jos u ovoj komediji od lige...sto se tice discipline,toga sigurno nece falit..vidjet cemo...sigurno je debelo placen jer taj ne dolazi za buraniju ali je isto tako i istina da ce Sloboda namaknut neke pare od sponzora i vece posjete na Tusnju..uglavnom,da nebi unaprijed crnili sacekajmo taj mart....kako god..za DRVO je doktor nauka i u osamdesetimtuzlajug je napisao/la:spustite se malo na zemlju,i stisajte euforiju, sve najljepse zelim slobodi kao i vi ali.. treba biti realan i ni u jednom momentu nesmijete zaboraviti da pored bivseg uspijeha i mogucnosti medijskih manipulacija Ciro ima preko 80 god, (je li to normalno ici po drugim ligama umijesto da uziva u mirovini ??) ,dalje nesmijete zaboraviti da je on samo tamo gdje ima mogucnost maknuti veliku lovu (onda se postavlja pitanje koliko njega u biti interesuje uspijeh u FK Sloboda ??).. dalje da li je samo infrastruktura razlog zasto je odbio Solin ( ili je to puno izdasnija financijska ponuda FK Slobode ??).. dalje da bi se veca prasina digla govori o (navodnim) ponudama iz Kine (pa ko iole pozna Ciru ko vise nasjeda na takvo sto) a nasi su nasijeli,..zasto ne pitate u NK Zagreb misljenje o Ciri i ako budete imali prilike i sami da mu postavite pitanje sta je sa kletvama i zakletvama koje je izjavljivao sta ce se desiti ako Zagreb ne spasi ispadanja ( sve je zaboravio a lovu ogromnu uzeo..), dalje nesmijete zaboraviti Tuzla je specificna carsija i da li ce ga svi prihvatiti nakon prvog neuspijeha , koliko je dosada potrosen,koliko jednom covijeku od 84 god,treba da upozna 1,2,4,24 igraca (i njihove karakteristike) , nezaboravite da mu iole ozbiljni mediji vise ne vjeruju ..i onda se postavlja pitanje pored toliko mladih sposobnih,vrijednih inteligentnih trenera iz Slobode,iz Tuzle,iz Kantona,iz BiH nasi dovedu Ciru (sve nase trenere su bacili pod noge) .. a sta poslije Cire ... kada on ode vjerovatno ce blagajna biti opustosena, veliki broj nezadovoljnih igraca, nezadovoljni domaci treneri,prevareni sponzori.... i jos jednom ponavljam sve najljepse Slobodi ali ali ali ... nadam se da nisam u pravu ali sacekajmo kraj mjeseca Marta pa cemo vidjeti. Poz svim prijateljima FK Slobode
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ima veze godine ba? Ciro je vitalan, a o znanju da ne govorim.tuzlajug je napisao/la:spustite se malo na zemlju,i stisajte euforiju, sve najljepse zelim slobodi kao i vi ali.. treba biti realan i ni u jednom momentu nesmijete zaboraviti da pored bivseg uspijeha i mogucnosti medijskih manipulacija Ciro ima preko 80 god, (je li to normalno ici po drugim ligama umijesto da uziva u mirovini ??) ,dalje nesmijete zaboraviti da je on samo tamo gdje ima mogucnost maknuti veliku lovu (onda se postavlja pitanje koliko njega u biti interesuje uspijeh u FK Sloboda ??).. dalje da li je samo infrastruktura razlog zasto je odbio Solin ( ili je to puno izdasnija financijska ponuda FK Slobode ??).. dalje da bi se veca prasina digla govori o (navodnim) ponudama iz Kine (pa ko iole pozna Ciru ko vise nasjeda na takvo sto) a nasi su nasijeli,..zasto ne pitate u NK Zagreb misljenje o Ciri i ako budete imali prilike i sami da mu postavite pitanje sta je sa kletvama i zakletvama koje je izjavljivao sta ce se desiti ako Zagreb ne spasi ispadanja ( sve je zaboravio a lovu ogromnu uzeo..), dalje nesmijete zaboraviti Tuzla je specificna carsija i da li ce ga svi prihvatiti nakon prvog neuspijeha , koliko je dosada potrosen,koliko jednom covijeku od 84 god,treba da upozna 1,2,4,24 igraca (i njihove karakteristike) , nezaboravite da mu iole ozbiljni mediji vise ne vjeruju ..i onda se postavlja pitanje pored toliko mladih sposobnih,vrijednih inteligentnih trenera iz Slobode,iz Tuzle,iz Kantona,iz BiH nasi dovedu Ciru (sve nase trenere su bacili pod noge) .. a sta poslije Cire ... kada on ode vjerovatno ce blagajna biti opustosena, veliki broj nezadovoljnih igraca, nezadovoljni domaci treneri,prevareni sponzori.... i jos jednom ponavljam sve najljepse Slobodi ali ali ali ... nadam se da nisam u pravu ali sacekajmo kraj mjeseca Marta pa cemo vidjeti. Poz svim prijateljima FK Slobode
Sto se tice love nije tvoje da razmisljas o tome, za to je predsjednik Azmir baba. Pusti tu nasu mahalsku i demode pricu koliko ko ima para i koliko ko zaradjuje.
Nasi nisu nasjeli 100%, problem je jedino povrijedjene tastine nekog od nasih trenercica.
Cuj zakletve? Pa sta treba reci, idem u Tuzlu da ispadnemo u trecu ligu.
Tuzla nije specificna na taj nacin kako ti razmisljas. Tuzla po vidjenju svih komentara hoce Ciru i to nam je Azmir omogucio i hvala mu.
I opet ti o blagajni! Koliko je tvojih para u toj blagajni da se ti brines o njoj?
Sto se tice nezadovoljnih trenera imaju mogucnost odlaska, pitanje je ko ce njih? Mozda Sarajevo umjesto Jarnija ili?
Ova ti ne ide na dusu i vidi se da uopste nisi prijatelj Slobode, nego vjerovatno si ispusio i nadao se necemu.
"ce blagajna biti opustosena, veliki broj nezadovoljnih igraca, nezadovoljni domaci treneri,prevareni sponzori"
Ti si jedan od rijetkih koji prica ove price. Mislim i da znam ko si jer budem i ja prisutan na "jugu", osim kada je utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.