Jače je bilo od njih.

Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
E vala sto se tice sinosnje utakmice ima pregled hvala Bogu i ko ga pregleda vidjece jel bilo razlike ili ne.Bar sinoc.Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:58Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Navijacka policija.Uredu je.
Nisam upoznat s tim slavljenjem remija na bilo kojem derbiju do sad. Zadovoljstvo prikazanim ok, ali licno nikad nisam slavio remi na derbiju.Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:58Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Mi kao slavimo bod a vi organizovali dernek u VIP salonu poslije derbija?Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:58Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Ma to je drugo, ja govorim o navijačima, taj VIP salon je vjerovatno bio u planu kakav god ishod bio. Jer mi se danas i pojedine kolege, a sinoć i nekoliko prijatelja na telefonu ponaša kao da ste nas uzeli. Mogu shvatiti da ste bili zadovoljni s onim remijem na Koševu (1:1, korona), ali tad smo mi imali bolesno dobru ekipu.SudoHusika je napisao/la: ↑11 maj 2022, 15:50Mi kao slavimo bod a vi organizovali dernek u VIP salonu poslije derbija?Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:58Upravo zvog toga mi je nejasno zašto većina štrumfova koje poznajem ovaj remi (protiv užasnog Sarajeva) slavi kao pobjedu.zeljovac21 je napisao/la: ↑11 maj 2022, 14:36Istina je da Sarajevo nije nista bolje od Zelje, to je pokazala sinocnja utakmica, a pokazuje i tabela.
Iz naše perspektive, dio navijača je bio zadovoljan ishodom s obzirom na to kako je utakmica krenula i kako su se stvari odvijale na terenu. Imali ste bolje šanse na terenu dok smo mi imali priliku da više napadnemo jer se vaša ekipa usrala i pogubila kada smo zabili za 1:1. Realno, odigrali smo za ****, možda i najlošija naša utakmica ove polusezone.
U mom krugu navijača niti jedan nije zadovoljan remijem u toj mjeri da bi ga slavio. Čak štaviše, potencira se izuzetno loša postavka, loša igra mladih igrača i nedostatak hrabrosti da se napadne kod 1:1. Mislim da je previše subjektivno izričito reći: 'Eto vi slavite neriješen rezultat.'Miljacka je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:05Ma to je drugo, ja govorim o navijačima, taj VIP salon je vjerovatno bio u planu kakav god ishod bio. Jer mi se danas i pojedine kolege, a sinoć i nekoliko prijatelja na telefonu ponaša kao da ste nas uzeli. Mogu shvatiti da ste bili zadovoljni s onim remijem na Koševu (1:1, korona), ali tad smo mi imali bolesno dobru ekipu.SudoHusika je napisao/la: ↑11 maj 2022, 15:50Mi kao slavimo bod a vi organizovali dernek u VIP salonu poslije derbija?
Iz naše perspektive, dio navijača je bio zadovoljan ishodom s obzirom na to kako je utakmica krenula i kako su se stvari odvijale na terenu. Imali ste bolje šanse na terenu dok smo mi imali priliku da više napadnemo jer se vaša ekipa usrala i pogubila kada smo zabili za 1:1. Realno, odigrali smo za ****, možda i najlošija naša utakmica ove polusezone.
Ali slaviti remi protiv ovakvog Sarajeva kao pobjedu ili ga smatrati nekim specijalnim uspjehom mi je apsurdno.
Samo se nadajte. Znam da bi ovdje euforija svih klubova bila da se to desi, jadnici
Pogresnom liku odgovaras, nemam ja nista protiv Sarajeva nego kako je krenulo jos fali da Mirvic digne sidroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2022, 16:13Samo se nadajte. Znam da bi ovdje euforija svih klubova bila da se to desi, jadnici![]()
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Lecler, PeppermintSA, perodeformero, samirr i 31 gost.