BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

fixator
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la fixator » 28 mar 2016, 12:46

Clutch je napisao/la:
shminka je napisao/la:Džumi-Kukushkin 0-2
:thumbdown:
slika

ista slika večeras aBd

:bih:
Semper Fidelis

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 mar 2016, 12:53

@fixator ista slika ne može biti nikako, slična da
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 mar 2016, 12:56

DANTES je napisao/la:@fixator ista slika ne može biti nikako, slična da
joj što ne mogu bukvalista

ista slika akoBogda večeras.
Semper Fidelis

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 28 mar 2016, 13:14

Ako bude, bit će to najvažnija pobjeda u njegovoj karijeri...mislim da je poprilično loše reagovao na sve ovo oko pobjede nad Rafom, prirodan proces je spuštanje večeras :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 mar 2016, 13:33

shminka je napisao/la:Ako bude, bit će to najvažnija pobjeda u njegovoj karijeri...mislim da je poprilično loše reagovao na sve ovo oko pobjede nad Rafom, prirodan proces je spuštanje večeras :D
ima velik motiv i pored svega što motiviše na ovom turniru, a to je pobjedom ide u direktni žrijeb za RolanGaros
Semper Fidelis

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 28 mar 2016, 13:45

RG će samo stvoriti dodatni pritisak, pritiska protiv Rafe nije bilo, na instagramu ušutkuje hejtere, hoće da mu se pobjeda ne umanjuje, a niko mu je ne umanjuje, priča o nekoj superiornosti protiv protivnika koji je očigledno patio...

uz sve to, Kukushkin će sigurno odigrati bolje nego Rafa prekjučer, tako da ga očekuje dosta teži meč

Rafu su mnogi dobijali u protekle dvije godine, a zajednička stvar većini je da su gubili odmah u narednom kolu

Zato bi i pobjeda večeras, po meni, bila najvažnija u dosadašnjoj karijeri, pomjerio bi granicu u svim segmentima igre, igrački, psihički, fizički

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2016, 14:19

Realno je da će ga Kukushkin pomesti, ne zbog kvaliteta već zbog toga što je Damiru još uvijek u glavi Nadal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 28 mar 2016, 14:36

Ima on i kvalitet, ima i motiv, živi u Miamiu, trenira na ovim terenima, baš nezgodan protivnik

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 mar 2016, 14:41

Ako uspije Rafu iz glave izbacit može nešto. Trebat zaboravit i Rafu i navijače. Nadam se da može do pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 mar 2016, 14:44

shminka je napisao/la:RG će samo stvoriti dodatni pritisak, pritiska protiv Rafe nije bilo, na instagramu ušutkuje hejtere, hoće da mu se pobjeda ne umanjuje, a niko mu je ne umanjuje, priča o nekoj superiornosti protiv protivnika koji je očigledno patio...

uz sve to, Kukushkin će sigurno odigrati bolje nego Rafa prekjučer, tako da ga očekuje dosta teži meč

Rafu su mnogi dobijali u protekle dvije godine, a zajednička stvar većini je da su gubili odmah u narednom kolu

Zato bi i pobjeda večeras, po meni, bila najvažnija u dosadašnjoj karijeri, pomjerio bi granicu u svim segmentima igre, igrački, psihički, fizički
ima istine u tom nekom "prokletstvu", ko je u zadnje vrijeme pukao Nadala odmah je izletio sljedeću sa turnira.

Ja nekako vjerujem u taj neki pozitivni šok i u to da on ipak napreduje konstantno, a najviše psihički gdje mislim da je najtanji trenutno.
Semper Fidelis

risingforce
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH Tenis

Post Postao/la risingforce » 28 mar 2016, 15:00

fixator je napisao/la:
shminka je napisao/la:RG će samo stvoriti dodatni pritisak, pritiska protiv Rafe nije bilo, na instagramu ušutkuje hejtere, hoće da mu se pobjeda ne umanjuje, a niko mu je ne umanjuje, priča o nekoj superiornosti protiv protivnika koji je očigledno patio...

ima istine u tom nekom "prokletstvu", ko je u zadnje vrijeme pukao Nadala odmah je izletio sljedeću sa turnira.

Ja nekako vjerujem u taj neki pozitivni šok i u to da on ipak napreduje konstantno, a najviše psihički gdje mislim da je najtanji trenutno.
Nije to nikakvo prokletstvo, nego autsajderi koji pobjede velike igrace obicno dozive veliko 'psihicko praznjenje' pa sljedeci mec nisu u stanju pruziti partiju na nekom optimalnom nivou.. Zato je najvaznije veceras za Damira da 'ocisti glavu',da zaboravi sta se desilo prije 2 dana,kako bi mogao biti na visokom nivou, mozda i na svom maksimumu koji je po meni dovoljan da se pobjedi Kukuskhin.. Gledano igracki,Damir je sigurno bolji defanzivno,brzi je.. sa osnovne linije su tu negdje, a servis bi mogao presuditi, Damir mora citavog meca drzati visok procenat 1.servisa.. Sratno Damire!

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 28 mar 2016, 15:38

Također nisam optimističan po pitanju večerašnjeg meča. Kukushkin je previše iskusan, čisto sumnjam da će dopustiti sam sebi da ne iskoristi ovako lijepu priliku za osminu finala. Mislim da je u ovom momentu Damir kvalitetniji igrač, ali bojim se da će neke druge okolnosti odlučiti večerašnjeg pobjednika!

Btw. Damiru će sigurno više odgovarati ovi uslovi... bez sunca, još kad bi malo kišice palo :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 mar 2016, 16:24

Samo da mi je znati kako su ovi iz avaza došli da je osvojio 70 bodova? Oni sve bodove sabirali po kolima? :lol: I plus kažu ako pobjedi ide dodatnih 90 bodova. :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 mar 2016, 16:25

S obzirom da pricamo o Damiru i da je najvaznije za veceras da bude psihicki na niovu... tesko. Ali eto, idealna prilika da vidimo da li je psihicki sazrio.
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 mar 2016, 16:56

pinoglavi je napisao/la:S obzirom da pricamo o Damiru i da je najvaznije za veceras da bude psihicki na niovu... tesko. Ali eto, idealna prilika da vidimo da li je psihicki sazrio.
Teško da može sazrit onoliko koliko njemu treba u tako kratkom periodu. Dabogda ja pogriješio kao i svi mi, jer nas dosta ovako misli, al pregorit će jer je on u nebesima sad poslije historijske pobjede.
Ako se kojim čudom iščupa mentalno iz tog mog'o bi ponovit igru od neki dan iz drugog seta, al previše puta je zakazao kad svi mislimo da može napravit iskorak.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 28 mar 2016, 18:12

Meni se cini da je ovo za Damira nemguca misija nakon one velike pobjede.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 mar 2016, 18:17

Uglavnom ne mirise na dobro, nadam se da nisam u pravu..Sretno Damire.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 28 mar 2016, 18:26

slika

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 28 mar 2016, 18:28

Sta ste se usrali svi, kakav je to pesimizam ?

Ne mogu da vjerujem pojedinci pisu kao da Damir igra finale Wimbledona sa Federerom a ne mec 3. kola sa hebenim Kukushkinom. Rafa je proslost Damir ce uci u mec samo sa mislima na Kukushkina a drugo je ako ga covjek pobjedi jer realno je u ovom trenutku u boljoj formi a i otvorio mu se zrijeb ispadanjem Rafe. Damire samo hrabro i ja ocekujem makar set, pa sta Bog dadne. :bih:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 mar 2016, 18:29

U koliko bi trebalo početi? :pray:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.