Clutch je napisao/la:shminka je napisao/la:Džumi-Kukushkin 0-2

ista slika večeras aBd
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Clutch je napisao/la:shminka je napisao/la:Džumi-Kukushkin 0-2

joj što ne mogu bukvalistaDANTES je napisao/la:@fixator ista slika ne može biti nikako, slična da
ima velik motiv i pored svega što motiviše na ovom turniru, a to je pobjedom ide u direktni žrijeb za RolanGarosshminka je napisao/la:Ako bude, bit će to najvažnija pobjeda u njegovoj karijeri...mislim da je poprilično loše reagovao na sve ovo oko pobjede nad Rafom, prirodan proces je spuštanje večeras
ima istine u tom nekom "prokletstvu", ko je u zadnje vrijeme pukao Nadala odmah je izletio sljedeću sa turnira.shminka je napisao/la:RG će samo stvoriti dodatni pritisak, pritiska protiv Rafe nije bilo, na instagramu ušutkuje hejtere, hoće da mu se pobjeda ne umanjuje, a niko mu je ne umanjuje, priča o nekoj superiornosti protiv protivnika koji je očigledno patio...
uz sve to, Kukushkin će sigurno odigrati bolje nego Rafa prekjučer, tako da ga očekuje dosta teži meč
Rafu su mnogi dobijali u protekle dvije godine, a zajednička stvar većini je da su gubili odmah u narednom kolu
Zato bi i pobjeda večeras, po meni, bila najvažnija u dosadašnjoj karijeri, pomjerio bi granicu u svim segmentima igre, igrački, psihički, fizički
Nije to nikakvo prokletstvo, nego autsajderi koji pobjede velike igrace obicno dozive veliko 'psihicko praznjenje' pa sljedeci mec nisu u stanju pruziti partiju na nekom optimalnom nivou.. Zato je najvaznije veceras za Damira da 'ocisti glavu',da zaboravi sta se desilo prije 2 dana,kako bi mogao biti na visokom nivou, mozda i na svom maksimumu koji je po meni dovoljan da se pobjedi Kukuskhin.. Gledano igracki,Damir je sigurno bolji defanzivno,brzi je.. sa osnovne linije su tu negdje, a servis bi mogao presuditi, Damir mora citavog meca drzati visok procenat 1.servisa.. Sratno Damire!fixator je napisao/la:ima istine u tom nekom "prokletstvu", ko je u zadnje vrijeme pukao Nadala odmah je izletio sljedeću sa turnira.shminka je napisao/la:RG će samo stvoriti dodatni pritisak, pritiska protiv Rafe nije bilo, na instagramu ušutkuje hejtere, hoće da mu se pobjeda ne umanjuje, a niko mu je ne umanjuje, priča o nekoj superiornosti protiv protivnika koji je očigledno patio...
uz sve to, Kukushkin će sigurno odigrati bolje nego Rafa prekjučer, tako da ga očekuje dosta teži meč
Rafu su mnogi dobijali u protekle dvije godine, a zajednička stvar većini je da su gubili odmah u narednom kolu
Zato bi i pobjeda večeras, po meni, bila najvažnija u dosadašnjoj karijeri, pomjerio bi granicu u svim segmentima igre, igrački, psihički, fizički
Ja nekako vjerujem u taj neki pozitivni šok i u to da on ipak napreduje konstantno, a najviše psihički gdje mislim da je najtanji trenutno.
Teško da može sazrit onoliko koliko njemu treba u tako kratkom periodu. Dabogda ja pogriješio kao i svi mi, jer nas dosta ovako misli, al pregorit će jer je on u nebesima sad poslije historijske pobjede.pinoglavi je napisao/la:S obzirom da pricamo o Damiru i da je najvaznije za veceras da bude psihicki na niovu... tesko. Ali eto, idealna prilika da vidimo da li je psihicki sazrio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.