Cekam jos to za 30-ak km,jbga uplatio samo marku

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Možeš uplatiti u cijelom gradu. Reci meni gdje živiš i ja ću ti reći u kojoj ulici trebaš uplatiti.aleksandarhz je napisao/la:Teska situacija... Cuvam ovog cenera pet dana da ga uplatim al one u kladionici zajebavaju ...Sta je ovo ovoliki forum a niko da pomogne...
Imaš u A fazi između pijace i Merkatora. Još lijepo vrijeme, baš da se malo prošeta. Uđeš i kažeš da želiš uplatiti cenera na internet klađenje. Daš joj svoj Username i četvrto slovo šifre. Ako ti kaže da ne zna, reci joj da nazove centralu i da joj objasne (napravi se lud i reci da si ih ti nazvao i da su ti rekli da se svugdje može uplatiti)aleksandarhz je napisao/la:Zivim na Mojmilu.. Daj brate samo adresu klade koja ce mi uplatiti da se ne patim vise
Hvala jaro...Nadam se da ce uspjeti..Begonja je napisao/la:Imaš u A fazi između pijace i Merkatora. Još lijepo vrijeme, baš da se malo prošeta. Uđeš i kažeš da želiš uplatiti cenera na internet klađenje. Daš joj svoj Username i četvrto slovo šifre. Ako ti kaže da ne zna, reci joj da nazove centralu i da joj objasne (napravi se lud i reci da si ih ti nazvao i da su ti rekli da se svugdje može uplatiti)aleksandarhz je napisao/la:Zivim na Mojmilu.. Daj brate samo adresu klade koja ce mi uplatiti da se ne patim vise
Ma kazi joj da otvori Internet explorer i odmah ce joj se pojaviti da se loguje na wwin administraciju , zatim ima tab uplata , tu ona treba da upise tvoj username i cetvrti znak lozinke, i onda da to prihvati , to je sva mudrost...Begonja je napisao/la:Imaš u A fazi između pijace i Merkatora. Još lijepo vrijeme, baš da se malo prošeta. Uđeš i kažeš da želiš uplatiti cenera na internet klađenje. Daš joj svoj Username i četvrto slovo šifre. Ako ti kaže da ne zna, reci joj da nazove centralu i da joj objasne (napravi se lud i reci da si ih ti nazvao i da su ti rekli da se svugdje može uplatiti)aleksandarhz je napisao/la:Zivim na Mojmilu.. Daj brate samo adresu klade koja ce mi uplatiti da se ne patim vise
Kakav nacin ?martingela je napisao/la:Ako nekoga zanima,ovakav nacin kladjena,bice mi zadovoljstvo da se pridruzi !
srdacan pozdrav !
http://mojtiket.46.forumer.com
Nacin kladjenja znaci,kako se kladis ili kakav sistem kladjenja koristis ili ti primenjujes,nadam se da ti je poznato vise nacina kladjenja,medju stotinu nacina,e ovo sto si video je jedan od nacina,koji donosi dobit.Bosnier je napisao/la:Kakav nacin ?martingela je napisao/la:Ako nekoga zanima,ovakav nacin kladjena,bice mi zadovoljstvo da se pridruzi !
srdacan pozdrav !
nije losa ideja u svakom slucaju treba pokusatimartingela je napisao/la:Ako nekoga zanima,ovakav nacin kladjena,bice mi zadovoljstvo da se pridruzi !
srdacan pozdrav !
Kao sto kazes,dobra stara vremenaharis10 je napisao/la:pa gdje su ona dobra stara vremena kad su se tiketi postavljali svaki dan
ma x k'o kucajasko_juve je napisao/la:Barca - Real H1..zicer dana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.