713 trenutno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:21
Ide ovo na hiljadu do Nedjelje.
...jer RAJA voli Sarajevo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovo ako ovako nastavi mi cemo pogubiti navijace,kad se mogne na tekmu...
Ici ces na Svetinju ko u pozoriste,znas sve samo se pitas koliko golovo ce zabiti...
Nemas se vise na koga istresti,nema vise drhtanja i onog kamena u zeludcu dok sudija ne odsvira kraj
Ja sta nam rade od kluba ovo nije humano
Jos malo pa neces imati dje ni pokisnuti,kamo li sta drugo...
Katastrofa
Ici ces na Svetinju ko u pozoriste,znas sve samo se pitas koliko golovo ce zabiti...
Nemas se vise na koga istresti,nema vise drhtanja i onog kamena u zeludcu dok sudija ne odsvira kraj
Ja sta nam rade od kluba ovo nije humano
Jos malo pa neces imati dje ni pokisnuti,kamo li sta drugo...
Katastrofa

Ja kupujem člansku, a nisam među tih 2-3 hiljade luđaka.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 dec 2020, 13:56Hi gnjide jedne one..ElCartel11 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 12:41Ma nije to Alfredova, uzeo jednom malcu da se moze slikati samo sa članskom.
Sta radi marketing ovo nije normalno.
Brat me zove, RAHMANOVIC MU LICNO donio na vrata clansku, dosao motorom, mokre kose i bez kacige.
Kakav kralj.

Brat me zove, RAHMANOVIC MU LICNO donio na vrata clansku, dosao motorom, mokre kose i bez kacige.
Kakav kralj.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Sad cu kupiti jednu clansku online maksuz da vidim hoce mi iko doci od igraca

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Doci ce Handzic komsijiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:42![]()
Sad cu kupiti jednu clansku online maksuz da vidim hoce mi iko doci od igraca![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da ne spominjemo da je stranac

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Dođe Handže onako zadihan, bulji onim očima i još promaši pa ti pogrešnu daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:42![]()
Sad cu kupiti jednu clansku online maksuz da vidim hoce mi iko doci od igraca![]()

Kad bratu legne PIKATarpiTarpi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 17:02Dođe Handže onako zadihan, bulji onim očima i još promaši pa ti pogrešnu daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:42![]()
![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kako smo krenuli isplatit cemo platu susicu
Spavas li mirno premijer ligo

Spavas li mirno premijer ligo
NEMA NAZAD
- f0rest1946
- Kontakt:
Izleti mi na yt ovaj sazetak

Koliko mi fali ova ekipa

Rustemovic,Cezar, Almir Bekic, Simeunovic kakvu smo strasnu ekipu imali braco

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la: ↑17 dec 2020, 17:06Kad bratu legne PIKATarpiTarpi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 17:02Dođe Handže onako zadihan, bulji onim očima i još promaši pa ti pogrešnu daGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:42
![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
720.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 dec 2020, 16:21713 trenutno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 dec 2020, 15:21
Ide ovo na hiljadu do Nedjelje.
...jer RAJA voli Sarajevo!
Kad nema šta drugo neka se ovo isprati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam jel ko pratio novog nacelnika na tvsa al kako sam razumio za stadion mrka kapa i od ovog
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sarajevska spica se zove emisija gdje je u 5 min rekao sve sto misli a tu se ne spominje nikakva koncesija nego da ostane olimpijski stadion gdje ce traziti pomoc da bude cat4(ne treba kao puno novca),da se odrzavaju koncerti,atletski mitinzi itd u FKS vidi samo kao nekog partnera da zajedno kukaju za pare za cat4 da se mogu igrati evropske utakmice i reprezentacija
Moze neko da shvati kako hoce al yebe mi se za stadion Kosevo, kad to kazem govorim u smislu da sam izgubio neku nadu da ce biti nas. Nek propada, kad saziv opstine prosle, a mozda ce i ova da trazi svoje prste da omasti. Nasi u upravi nisu glupi da ih prevedu zedne preko vode i ne ocekujem da ce tu biti nekih pomaka.
Ako se oko stadiona vec ne mozemo izboriti ili ce to ici malo teze i trajat se (nisam pametan) daj onda da se bacimo na posao onog sto je def. nase a to je kamp.
Moramo izvrsiti pritisak na opstinu Ilidza da se promijeni taj regulacioni plan i dozvoli nastavak gradnje naseg kampa, jer je to upisano kao poljoprivredno dobro i to moramo promijeniti.
Izmedju stadiona i kampa onakvog kakav je zamisljen sa svim onim sadrzajima ja biram kamp.
Kosevo i tribine nece propasti, kad su stajale od 84'god mogu da stoje jos 30 godina sto se mene tice.
Kamp je zalog za buducnost, zalog za proizvodnju jos boljih mladih igraca i jos bolje uslove za prvi tim.
Kako to pitanje mozemo mi pokrenuti da bi dobili dozvolu za nastavak gradnje?
P.S. Da me neko pogresno ne razumije naravno da mi je Kosevo u srcu, al vala ako je Juve, Bayern, Arsenal, Tottenham i jos bezbroj klubova moglo otici sa svojih stadiona na kojima su igrali po 100god, mozemo vala i mi.
Ako se oko stadiona vec ne mozemo izboriti ili ce to ici malo teze i trajat se (nisam pametan) daj onda da se bacimo na posao onog sto je def. nase a to je kamp.
Moramo izvrsiti pritisak na opstinu Ilidza da se promijeni taj regulacioni plan i dozvoli nastavak gradnje naseg kampa, jer je to upisano kao poljoprivredno dobro i to moramo promijeniti.
Izmedju stadiona i kampa onakvog kakav je zamisljen sa svim onim sadrzajima ja biram kamp.
Kosevo i tribine nece propasti, kad su stajale od 84'god mogu da stoje jos 30 godina sto se mene tice.
Kamp je zalog za buducnost, zalog za proizvodnju jos boljih mladih igraca i jos bolje uslove za prvi tim.
Kako to pitanje mozemo mi pokrenuti da bi dobili dozvolu za nastavak gradnje?
P.S. Da me neko pogresno ne razumije naravno da mi je Kosevo u srcu, al vala ako je Juve, Bayern, Arsenal, Tottenham i jos bezbroj klubova moglo otici sa svojih stadiona na kojima su igrali po 100god, mozemo vala i mi.
Poljoprivredno dobro Butmir je kantonalno preduzece znaci na Skupstini KS se mora donijeti odluka da oni nama to daju(prodaju)pa ako bi se to zavrsilo onda pokusati promjeniti regulacioni plan.Puno posla al nije neizvodljivo
E bolje da ovo nisi napisao...znaci pušalgija i ovdje...bas me sjeba brate ti sad

Nek uracunaju i ono sto smo Pasicu platili tj njegov dug a inace ako Mandic izradi samo nek zna da ce past u opstini Centar nek siguran bude u to