2.02 visok, 87 kila
Pojest cu te u subotu!!!
Moderator/ica: insider
spielführer_21 je napisao/la:Radi li vama chat na sa-x? I ima li ka'ki drugi dobar chat, da ima puno kurabi i da se vole jeaaah??
Jbt, ucrvat cu se za ove 4 sedmice....Frutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim
Meni od danasFrutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim
Ja cu ti na chatu svaku vece 7 dana prepričavat kako mi je lijepo na raspustu i Hairlija će se solidarisatadis.p je napisao/la:Jbt, ucrvat cu se za ove 4 sedmice....Frutek je napisao/la:Raja kad vam je raspust, adis.p-u za 4 sedmice meni za 3 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pukne me neki val odusevljena samo kad pomislim![]()
Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
Hahahaha....Frutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
adis.p je napisao/la:Hahahaha....Frutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
![]()
Mi od početka drugog polugodištaFrutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
LBJ MVP je napisao/la:Mi od početka drugog polugodištaFrutek je napisao/la:Mi se tako ponasamo zadnjih mjesec danaadis.p je napisao/la:Mozee, ionako je ona zadnja sedmica bezveze, samo se onako ide u skolu da se popuni fond casova....![]()
Ponekad nam upišu kakvu ocjenu,ali i to dosadi nastavnicima na času
EDIT:Kako moćan broj postova,a sjećam se da sa prije sat vremena imaoiste ove cifre samo drugim redoslijedom
Alfa ti nekad išao u školuTracy McGrady #1 je napisao/la:
a i od pocetka godine![]()
mislim skolske
LBJ MVP je napisao/la:Alfa ti nekad išao u školuTracy McGrady #1 je napisao/la:
a i od pocetka godine![]()
mislim skolske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.