Ko se usro? Sta citas postove ubleha. Zgazit cemo sve do kraja.ajdohordas je napisao/la:Yebao vas Radnik, usrali smo se kao da Juventusu idemo u goste. Seljačka ekipa koja igra čvrsto nazad, tesko daje golove ali jos teze i prima, klasican grcki stil fudbala. Oni nas treba da se boje a ne mi njih. Mi smo prvi, i buduci prvaci aBd a i u finalu kupa, a mi se prepali nekog Radnika.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A nisu ove su bile odmah ispod A5,ja ne vidjoh te tvojeskoroalen je napisao/la:Nikad u životu :O Kurdić je dobio blok, ja nisam, vozdrica.mma_hz je napisao/la:A vamo drvlje i kamenje na Kurdu.
Prije da se skoro uvaljivao Kurdicevoj trebi i ovaj ga nacepio
Bile su dvije beton trebe iznad Sabanovicevaca na zapadu![]()
Ima jedna kovrčava, dobra drama, dolazi često. A znam ja dvije koje idu na većinu utakmica, možda su to te koje si ti vidio? Danas kod ulaza A6 bile.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne zamarajte se posjetom, vidite da pobjedjujemo kad se zalimo sto nas je malo 
Da mi uzmemo titulu, pa onda nek dolazi i po 30k, tad imamo pravo kiksa
Da mi uzmemo titulu, pa onda nek dolazi i po 30k, tad imamo pravo kiksa
A napokon je bila ono skroz opustena tekma,samo sta profuli Handzic u prvom jbt zivot...ko Saranovic protiv Zelje onda haman.
A u drugom je tribina oplakala kad lobova jug brat
A u drugom je tribina oplakala kad lobova jug brat
FK SARAJEVO.
Pročitaš li post ponovo, vidjet ćeš da nisam niti jednom rekao da neko od igrača ne može trčati ili da aludiram na nečiju fizičku spremu.. Rekao sam da forma ne ovisi samo od glave već i od...... Itd...emir79 je napisao/la:Ne slazem se ni sekunde, bar kad je u pitanju nas klub. Nasi igraci nemaju problem sa fizickom spremom. Pa sam Velkoski je tempirao fizicku spremu vise nego i jedan u cijeloj ligi. Ne smatram uopste da im fali fizicka sprema, nego mentalni sklop, a on ovisi od milion stvari, a ne samo od fizicke spreme. Novi klub, novi ugovor, veca plata, porodicne stvari...damir_82 je napisao/la:
Forma ne ovisi samo od glave, već i od fizičke spreme, i pravilnog/racionalnog korištenja svojih fizičkih i tehničkih kapaciteta.. Glava (samopouzdanje) dođe kao posljedica ovog prvog..
E tu trener dolazi do izražaja.. Najbolji treneri najbolje iskoriste svoje igrače i tu prave razliku.. Ostali pričaju o formi...
Tatar ne moze trcati ? Ili Ahmetovic? Momci se maksimalno krecu.
Samo glava. Njima je potrebna Jasna Bajraktarevic, a ne fizicka sprema.
Mentalni sklop je posebna priča, i to je nešto što se treba graditi kod djece, a ne u seniorskim danima.. Zato samo fudbalski kvaliteti nisu dovoljni za fudbalsku karijeru..
Što se tiče naših igrača, ima tu prostora za napredak i na fizičkom planu, ali nije fudbal igrica da spremiš igrača za jedne pripreme... Kad sportista ima kvalitetnu bazu onda lakše izvuče maksimum iz sebe bez obzira na godine (Ahmetović), a nekima će uvijek trebati prevoz da se vrate na našu polovinu jer nikad nisu ozbiljno shvatali taj dio priprema...
Fina igra jucer, zabili na vrijeme kasnije odmah lakse. Handzic razocarenje, jasno zasto grije klupu AHmetu. Nonsalancija level baloteli. Idemo ludo, jako do duple!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
I treba da nas je max 2-3k na Kosevu odmah se vidi bolja i opustenija igra 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Krv mi iz ociju hahahahahhahaAngelDiMaria je napisao/la:Ko je danas bio na tekmi, svjedocio je uzivo golu hebibovica. Buduci kapiten
AhahahhaahhahahahahhahhahahahahahahKamuflazn je napisao/la:Fina igra jucer
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 25 apr 2019, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sto ljudi na zapadu znaju koju ce Husref izmijenu napraviti cak i vrijeme 
Po meni je samo Radnik problem ,ostalo lagano rjesavamo i titula je tu aBdZip je napisao/la:JOŠ 3 POBJEDE I 2 X-aZip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja nisam mogao pretpostaviti, jer je nakon nekoliko utakmica izvrsio sve, prva cak prije 75. Min.
Ne bih da misli neko ds sam totalni protivnik, ali hebin na krilu i saban nazad mi je nekako ljepse nego ovo sad, pa kasnije uvedi sisica a tatara odmoriti skroz. A velkoski ne znam... Konzilij psihologa treba za njega nakon onog penala.
Ne bih da misli neko ds sam totalni protivnik, ali hebin na krilu i saban nazad mi je nekako ljepse nego ovo sad, pa kasnije uvedi sisica a tatara odmoriti skroz. A velkoski ne znam... Konzilij psihologa treba za njega nakon onog penala.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja sam bio tu blizu A5, kako su mi promakle...mma_hz je napisao/la: A nisu ove su bile odmah ispod A5,ja ne vidjoh te tvoje
Zato je neka plavuša krenula vani oko 60. minute, pola tribine se okrenulo. @alacious i ja htjeli izać, yebo tekmu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hebib na krilu moze biti solidan, cak mislim da bi trenutno bio najbolja opcija za desno krilo. Na beku je katastrofa.
Ja bi u Bijeljini Sabana na beka, Hebiba na krilo. Lijevo Halilovic i Sisic, a Krste na spica ako Ahmo ne bude mogao igrati, ako Ahmo bude spreman Krste na klupu.
Ja bi u Bijeljini Sabana na beka, Hebiba na krilo. Lijevo Halilovic i Sisic, a Krste na spica ako Ahmo ne bude mogao igrati, ako Ahmo bude spreman Krste na klupu.
Hahahah ma znam ona sto se umotala bila u dekuskoroalen je napisao/la:Ja sam bio tu blizu A5, kako su mi promakle...mma_hz je napisao/la: A nisu ove su bile odmah ispod A5,ja ne vidjoh te tvoje
Zato je neka plavuša krenula vani oko 60. minute, pola tribine se okrenulo. @alacious i ja htjeli izać, yebo tekmu.
FK SARAJEVO.
Momci kakvi ste vi to navijaci, borimo se za titulu, a vi trebe gledate na stadionu, pa gdje je taj moderator

-
Historicar
- Kontakt:
Nadam se da će Tuzla biti sigurna na tabeli prije naše utakmice sa njima, a Varešanović je zakleti pitar, bit će interesantno.Gošk će 99 % biti drugoligaš prije zadnjeg kola.Krste11 je napisao/la:Po meni je samo Radnik problem ,ostalo lagano rjesavamo i titula je tu aBdZip je napisao/la:JOŠ 3 POBJEDE I 2 X-aZip je napisao/la:JOŠ 5 POBJEDA I 2 X-a !!!
Radnik ?
Čelik pobjeda?
Tuzla City pobjeda?
Zvijezda pobjeda?
Gošk ??? ovde nista nije sigurno
Deportovat ih na pdf Ljepoticezagorski je napisao/la:Momci kakvi ste vi to navijaci, borimo se za titulu, a vi trebe gledate na stadionu, pa gdje je taj moderator![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Slijedece kolo Siroki - Krupa 1
Celik - Gosk 1
Tuzla - zvijezda 1
Znaci definitivno ce Tuzla opstat , Gosk ispast...
Celik - Gosk 1
Tuzla - zvijezda 1
Znaci definitivno ce Tuzla opstat , Gosk ispast...
Bolje gledat trebe nego Hebiba.zagorski je napisao/la:Momci kakvi ste vi to navijaci, borimo se za titulu, a vi trebe gledate na stadionu, pa gdje je taj moderator![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Otišao da provjerim zapad kakav je, više žena nego u gradu subotom navečer, iduće sezone sezonska za tamo ide garantzagorski je napisao/la:Momci kakvi ste vi to navijaci, borimo se za titulu, a vi trebe gledate na stadionu, pa gdje je taj moderator![]()
Hvala @skori što mi je pokazao pravu tribinu našeg stadiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.