Baš ništa Hareta nije išlo jučer...mma_hz je napisao/la:A napokon je bila ono skroz opustena tekma,samo sta profuli Handzic u prvom jbt zivot...ko Saranovic protiv Zelje onda haman.
A u drugom je tribina oplakala kad lobova jug brat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ako Radnika dobijemo slijedeće kolo aBd, to je gotovo braćo. Nema pametovanja, najbitnija tekma sezone je slijedeće kolo!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Gosk je ispao 99% a Krupa ce iduce kolo isto tako...Nasa utakmica u Tuzli ce biti rutinska pobjeda...Samo da mi Radnika dobijemo ostalo cemo lako
Sivac nam sudi u subotu, pomoćnici Dujak i Macić 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj hastra me Bijeljine, umrijet ću ako ne dobijemo a recimo Zrinjski dobije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zakasnim na istok juce 15-tak minuta, uletim i gledam prvo ne teren pa na tribine...bruka, rupe na mjestima gdje inace poznati likovi sjede, koji su zadnjih 10 godina tu i u 13, 15, 21h...na kiši, na minusu, na +40. Jbg, nije ovo dobro, na stranu sve ali premalo je ovo za sampiona, premalo.
molim vas da trola Tobe Yarabi prijavljujete odmah čim se pojavi, da ne ulazite u diskusije s njim. Lik vas namjerno podjebava, vi ko djeca nasjedate.
Ma i bod nam daje sansu za jos jedan bod i titulu. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jucer bilo ko prijateljska ...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nadam se 4:2 kao prosle godineMortemHz je napisao/la:Joj hastra me Bijeljine, umrijet ću ako ne dobijemo a recimo Zrinjski dobije
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:1 i gotova priča baAngelDiMaria je napisao/la:Nadam se 4:2 kao prosle godineMortemHz je napisao/la:Joj hastra me Bijeljine, umrijet ću ako ne dobijemo a recimo Zrinjski dobije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Izgubit necemo, a dobit mozemo ako guze dadnemo.MortemHz je napisao/la:Joj hastra me Bijeljine, umrijet ću ako ne dobijemo a recimo Zrinjski dobije
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Zovi Kallasija izgidosmo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kao što rekoh, Mladost je nama najkorektniji protivnik i s njima treba graditi još bolje odnose. Imaju par naših ljudi u klubu plus nekoliko igrača. Nema kod njih valjanja i skakanja na glavu kao što ostale ekipe rade protiv nas.
Protiv Radnika je NAJBITNIJA utakmica do sad, pobjeda bi značila titulu, odnosno ne moramo ni pobjediti ukoliko svinjski kiksa.
GOŠK će aBd ispast i prije zadnjeg kola al ne smijemo dozvolit a i nećemo da nam fali bilo šta u zadnjoj utakmici, oni bi poginili za lažne a i CILJ nam treba biti da proslavimo titulu na Koševu, od 4 boda prednosti odmah trebamo 3 boda zanemariti za tu zadnju utakmicu i težiti da titulu proslavimo na Koševu uz 20+ hiljada navijača.
Protiv Radnika je NAJBITNIJA utakmica do sad, pobjeda bi značila titulu, odnosno ne moramo ni pobjediti ukoliko svinjski kiksa.
GOŠK će aBd ispast i prije zadnjeg kola al ne smijemo dozvolit a i nećemo da nam fali bilo šta u zadnjoj utakmici, oni bi poginili za lažne a i CILJ nam treba biti da proslavimo titulu na Koševu, od 4 boda prednosti odmah trebamo 3 boda zanemariti za tu zadnju utakmicu i težiti da titulu proslavimo na Koševu uz 20+ hiljada navijača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne sumnjam u pobjedu protiv Radnika, i igrači a i SŠ su svjesni šta nam ta utakmica donosi. Premije trebaju bit masne za pobjedu i nadam se da su ljudi u klubu pametni i da time dodatno motivišu ekipu pa da želja i borba bude kao na derbiju gdje su trčali i za loptom i kad znaju da je ne mogu stić.
Mladost - Zrinjski, obećat i Mladosti premije u slučaju da otkinu bod(ove) a sposobni su za to, imaju odličnu oni ekipu plus će bit kompletni. Od velikog nam je značaja da lažni ne uzmu kako bi mogli nakon toga razmišljat i o kupu i malo odmoriti ekipu pred finale pa da put do duple bude što lakši.
Yebo par desetina hiljada maraka, to je smiješna cifra šta nam donosi titula prije zadnjeg kola i osvajanje kupa tj duple.
Mladost - Zrinjski, obećat i Mladosti premije u slučaju da otkinu bod(ove) a sposobni su za to, imaju odličnu oni ekipu plus će bit kompletni. Od velikog nam je značaja da lažni ne uzmu kako bi mogli nakon toga razmišljat i o kupu i malo odmoriti ekipu pred finale pa da put do duple bude što lakši.
Yebo par desetina hiljada maraka, to je smiješna cifra šta nam donosi titula prije zadnjeg kola i osvajanje kupa tj duple.
FK Sarajevo
Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sve ti to zavisi od stručnog štaba u tom trenutku. Kad su nam gostovali u drugom kolu, istok je ludio na njihovo valjanje i padanje, plus preagresivnu igru. Dobro se sjećam da se jedan na istoku popeo na ogradu, yeb'o im cementaru i obećao da će cement od sad iz Splita naručivat.BordoSarajevo je napisao/la:Kao što rekoh, Mladost je nama najkorektniji protivnik i s njima treba graditi još bolje odnose. Imaju par naših ljudi u klubu plus nekoliko igrača. Nema kod njih valjanja i skakanja na glavu kao što ostale ekipe rade protiv nas.
A i prošle sezone kad smo ih uzeli po onoj kiši 4:2, počeli se valjat od 35. minute, čim su izjednačili. Mi nekako poveli u nadoknadi poluvremena pa se veća grupa navijača na istoku cijelo drugo poluvrijeme kreveljila čim neko od Kakanjaca padne. Sve to zavisi od igrača i struke u datom trenutku. I Radnik je prije Žižovića bio vrlo korektna ekipa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje si to vidio, je li to fakat?Amca007 je napisao/la:Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
http://sc.s.p.o.r.t.ba/jos-uvijek-nije- ... na-kosevu/zagorski je napisao/la:Gdje si to vidio, je li to fakat?Amca007 je napisao/la:Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
samo obrisi tacke
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Također je završeno i farbanje novinarskih kabina, rukohvata, zaštitnih ograda i stepeništa. U okviru uređenja stadiona završena je i dogradnja klupa za stručne timove i rezervne igrače, te prostor za zagrijavanje igrača. Naš naredni projekat je zamjena travnjaka gdje planiramo ugraditi novi sa grijanjem, kako bismo mogli odigravati utakmice tokom cijele godine. Želimo iskoristiti dobru praksu koju su imali na stadionima na Grbavici i Bilino polje u Zenici kada je riječ o projektu ovakve vrste. Prema našim procjenama vrijednost ovog projekta je oko 1,5 miliona KM – kazao je Ajnadžić.
Yebem li ti majku lopovsku Ajnadžiću. Jel tebi dogradnja klupe završena, gdje pola te iste klupe je samo izljeven beton, niti je natkriven niti imaju stolice na istom.
Što se tiče zagrijavanja za rezervne igrače, da ti yebem milu majku LOPINO, jel tebi ono prostor za zagrijavanje? Stavili ste 2x10 metara neku zelenu plahtu, i to vam kao uređenje prostora za zagrijavanje igrača?
KRIMINALAC I LOPOV...... SVE VAM YEBEM !!!!
https://postimg.cc/bZrPbrFM
Yebem li ti majku lopovsku Ajnadžiću. Jel tebi dogradnja klupe završena, gdje pola te iste klupe je samo izljeven beton, niti je natkriven niti imaju stolice na istom.
Što se tiče zagrijavanja za rezervne igrače, da ti yebem milu majku LOPINO, jel tebi ono prostor za zagrijavanje? Stavili ste 2x10 metara neku zelenu plahtu, i to vam kao uređenje prostora za zagrijavanje igrača?
KRIMINALAC I LOPOV...... SVE VAM YEBEM !!!!
https://postimg.cc/bZrPbrFM
koja korist da se radi teren kad ce isti biti unisten kad bude koncert
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan