Gdje si to vidio, je li to fakat?Amca007 je napisao/la:Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://sc.s.p.o.r.t.ba/jos-uvijek-nije- ... na-kosevu/zagorski je napisao/la:Gdje si to vidio, je li to fakat?Amca007 je napisao/la:Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
samo obrisi tacke
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Također je završeno i farbanje novinarskih kabina, rukohvata, zaštitnih ograda i stepeništa. U okviru uređenja stadiona završena je i dogradnja klupa za stručne timove i rezervne igrače, te prostor za zagrijavanje igrača. Naš naredni projekat je zamjena travnjaka gdje planiramo ugraditi novi sa grijanjem, kako bismo mogli odigravati utakmice tokom cijele godine. Želimo iskoristiti dobru praksu koju su imali na stadionima na Grbavici i Bilino polje u Zenici kada je riječ o projektu ovakve vrste. Prema našim procjenama vrijednost ovog projekta je oko 1,5 miliona KM – kazao je Ajnadžić.
Yebem li ti majku lopovsku Ajnadžiću. Jel tebi dogradnja klupe završena, gdje pola te iste klupe je samo izljeven beton, niti je natkriven niti imaju stolice na istom.
Što se tiče zagrijavanja za rezervne igrače, da ti yebem milu majku LOPINO, jel tebi ono prostor za zagrijavanje? Stavili ste 2x10 metara neku zelenu plahtu, i to vam kao uređenje prostora za zagrijavanje igrača?
KRIMINALAC I LOPOV...... SVE VAM YEBEM !!!!
https://postimg.cc/bZrPbrFM
Yebem li ti majku lopovsku Ajnadžiću. Jel tebi dogradnja klupe završena, gdje pola te iste klupe je samo izljeven beton, niti je natkriven niti imaju stolice na istom.
Što se tiče zagrijavanja za rezervne igrače, da ti yebem milu majku LOPINO, jel tebi ono prostor za zagrijavanje? Stavili ste 2x10 metara neku zelenu plahtu, i to vam kao uređenje prostora za zagrijavanje igrača?
KRIMINALAC I LOPOV...... SVE VAM YEBEM !!!!
https://postimg.cc/bZrPbrFM
koja korist da se radi teren kad ce isti biti unisten kad bude koncert
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ma kakav on i teren ba jes dobar a pogotovo s grijanjem što najavljuje , oklen milion i po???benko21 je napisao/la:koja korist da se radi teren kad ce isti biti unisten kad bude koncert
uradiće brojače i ostalu siću nekako...a teren će "kasniti" da bi italija igrala na grbavici...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Italija će svakako igrat na Bilinom. Čak ni ono ne ispunjava sve uslove koje treba za utakmicu tog ranga, al eto, najbliži stadion toj klasi je Bilino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
MortemHz je napisao/la:Joj hastra me Bijeljine, umrijet ću ako ne dobijemo a recimo Zrinjski dobije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E hvala.benko21 je napisao/la:http://sc.s.p.o.r.t.ba/jos-uvijek-nije- ... na-kosevu/zagorski je napisao/la:Gdje si to vidio, je li to fakat?Amca007 je napisao/la:Evo konacno nam mjenjaju teren, bi e kao na Grbavici. Hvala qrcu vise. Sad nema izgovora za dobru igru. Ali ce se svakako svi naigrati ko god dodje na Kosevo
samo obrisi tacke
Mada mi ova Ajnadziceva spika baca na klasicno supljiranje.
Ovo je skoro Campara predlozio za Kosevo, tako da ce ovo i desiti vjerovatno. Smatra da se ulozene pare u Kosevo mogu vratiti od utakmice.skoroalen je napisao/la:Italija će svakako igrat na Bilinom. Čak ni ono ne ispunjava sve uslove koje treba za utakmicu tog ranga, al eto, najbliži stadion toj klasi je Bilino.
Nisu brojaci Sica,skupi su ko i teren.Denchi je napisao/la:ma kakav on i teren ba jes dobar a pogotovo s grijanjem što najavljuje , oklen milion i po???benko21 je napisao/la:koja korist da se radi teren kad ce isti biti unisten kad bude koncert
uradiće brojače i ostalu siću nekako...a teren će "kasniti" da bi italija igrala na grbavici...
Zadnja izmjena: AdkoHz, dana/u 25 apr 2019, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Samo naš stadion... Ovi sa ovakvim pričama ti mogu prvenstvo syebat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i realno i mogu a dobio bi funkcionalniji stadion.skoJaa je napisao/la:Ovo je skoro Campara predlozio za Kosevo, tako da ce ovo i desiti vjerovatno. Smatra da se ulozene pare u Kosevo mogu vratiti od utakmice.skoroalen je napisao/la:Italija će svakako igrat na Bilinom. Čak ni ono ne ispunjava sve uslove koje treba za utakmicu tog ranga, al eto, najbliži stadion toj klasi je Bilino.
Vratili bi oko 1.100.000 KM na prodanim kartama i to ako računamo da će biti 40-30-20-20 cijene a bile bi veće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da bi kosevo osposobili za repku treba sigurno 6-7 miliona?
Brojaci 200 hiljada eura,teren milion i po maraka.AdkoHz je napisao/la:Nisu brojaci Sica,skupi su ko i teren.Denchi je napisao/la:ma kakav on i teren ba jes dobar a pogotovo s grijanjem što najavljuje , oklen milion i po???benko21 je napisao/la:koja korist da se radi teren kad ce isti biti unisten kad bude koncert
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
doktor
u dialogu prije po sata biopierce je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190425070
Jel ovo uhapsen Krste Velkoski? :p
@miki
Gdje si vidio da su brojaci 200k e?I teren ne kosta 1,5 milijuna vec oko 800k e sad ako hoces dodavati hibrid to jest oko 1,5 al to je dodatno usavršavanje.
Gdje si vidio da su brojaci 200k e?I teren ne kosta 1,5 milijuna vec oko 800k e sad ako hoces dodavati hibrid to jest oko 1,5 al to je dodatno usavršavanje.
teren je sa grijačima kako ovaj čapriAdkoHz je napisao/la:@miki
znači more bit i da pređe 1,5milku
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sa novim travnjakom ja sam zadovoljan sa Koševom u tom slučaju!
Hvala dragom Bogu da se konačno radi nešto po tom pitanu! Volim te Bosno!
Volim te Sarajevo! 
Hvala dragom Bogu da se konačno radi nešto po tom pitanu! Volim te Bosno!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma haj sam nek urade na kraju krajeva ne treba nas ni zanimati kolko je para.Denchi je napisao/la:teren je sa grijačima kako ovaj čapriAdkoHz je napisao/la:@miki
znači more bit i da pređe 1,5milku
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarlMarx, Napapijri, Pitaristok i 99 gostiju.