FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Kada je Milan postao ozbiljan klub? 
Možda će postat kad ih Kinezi zvanično kupe, pod uslovom da njihovi budu dobri kao naši naravnoSiamoNoi je napisao/la:Kada je Milan postao ozbiljan klub?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Prema Corriere dello Sport, prvi je klub Mouscron, član prve Belgijske lige, kojeg je prošle godine od bankrota spasio agent blizak Kia Joorabchianu, Pini Zahavi. Drugi je Gil Vicente, koji nakon dugo godina u prvoj portugalskoj ligi trenutno igra u drugoj ligi. Suning praktično pokušava da stvori mrežu klubova koji mogu olakšati plasman i realizaciju ulaganja u Inter. To su najperspektivniji mladi igrači, ali i oni sa non-EU pasošom koji se bore da stignu u Italiju.Jericho je napisao/la:Izgleda da Suning kupuje jos 2 nogometna kluba, jedan iz Belgije drugi iz Portugala.![]()
- Marco Barzaghi za Premium Sport:
Mogući novi scenario u Interu. Thohir na ljeto oslobađa teren za nove članove i situacija ide u korist Suningu koji želi otkupiti sve akcije (uključujući i one u posjedu Thohira) kako bi došli na čelo kluba. Treće mesto na kraju sezone bi značilo vatromet za narednu godinu. Ako se otkupe sve preostale dionice od Thohira glavni kandidat za predsjednika kluba je Javier Zanetti.
#SuningOUT
- nknovitravnik
- Kontakt:
U subotu Inter docekuje Pescaru, pa evo da se posjetimo kako je to bilo u prvom dijelu sezone između ova dva tima
http://www.nknovitravnik.com/
https://www.facebook.com/novitravniknk
http://interclubbalkan.****.ba
https://www.facebook.com/novitravniknk
http://interclubbalkan.****.ba
Pescara je na kraju baš negativno iznenađenje.A tako su lijepo poceli...
Rekoh odmah...još neki nizozemski i to je to.Ljudi misle ozbiljno.
Boze kakva igračina.Na kraju sezone mu poboljšat ugovor ako se ostane bez LP jer ovaj igrač to natjecanje zaslužuje igrat pa da mu se barem nekako kompenzira i zadrzi ga se u klubu.
Jericho je napisao/la:Suning praktično pokušava da stvori mrežu klubova...
Boze kakva igračina.Na kraju sezone mu poboljšat ugovor ako se ostane bez LP jer ovaj igrač to natjecanje zaslužuje igrat pa da mu se barem nekako kompenzira i zadrzi ga se u klubu.
Da zanemarimo, svu igračku i ljudsu veličinu Zanettija, lik nije za predsjednika kluba.Osobno mislim, da je ovo guranje Piolija, bilo čista sreća, ali vrijeme će pokazatiJericho je napisao/la:- Prema Corriere dello Sport, prvi je klub Mouscron, član prve Belgijske lige, kojeg je prošle godine od bankrota spasio agent blizak Kia Joorabchianu, Pini Zahavi. Drugi je Gil Vicente, koji nakon dugo godina u prvoj portugalskoj ligi trenutno igra u drugoj ligi. Suning praktično pokušava da stvori mrežu klubova koji mogu olakšati plasman i realizaciju ulaganja u Inter. To su najperspektivniji mladi igrači, ali i oni sa non-EU pasošom koji se bore da stignu u Italiju.Jericho je napisao/la:Izgleda da Suning kupuje jos 2 nogometna kluba, jedan iz Belgije drugi iz Portugala.![]()
- Marco Barzaghi za Premium Sport:
Mogući novi scenario u Interu. Thohir na ljeto oslobađa teren za nove članove i situacija ide u korist Suningu koji želi otkupiti sve akcije (uključujući i one u posjedu Thohira) kako bi došli na čelo kluba. Treće mesto na kraju sezone bi značilo vatromet za narednu godinu. Ako se otkupe sve preostale dionice od Thohira glavni kandidat za predsjednika kluba je Javier Zanetti.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
+1Dex je napisao/la:Da zanemarimo, svu igračku i ljudsu veličinu Zanettija, lik nije za predsjednika kluba.Osobno mislim, da je ovo guranje Piolija, bilo čista sreća, ali vrijeme će pokazati
-
neroazzurni
- Kontakt:
nema to veze sa srecom, Zaneti je gurao logicno rjesenje, gotov proizvod koji ce odmah dati rezultate
jednostavno tako to rade veliki klubovi, nema ni kod jednog velikana u Europi nekog dugorocnog plana, neke zrtve par godina da bi dobili sampiona, trazi se odmah i sad...
meni je prvom zao holandeza, ali sta da se radi, nije imao srece i cao...kao i u svakom poslu
nije da nije znao gdje dolazi i sta se ocekuje od njega, cisto sumnjam da je on Interu ponudio neki dugorocni plan, razvoj igraca bla bla, nebi prosao sigurno, znaci obecao si vrh tabele, udaljio si se previse i logicno je da ide promjena, sta bi boze...
ps. i ja se slazem da Zaneti nije za presidentea
jednostavno tako to rade veliki klubovi, nema ni kod jednog velikana u Europi nekog dugorocnog plana, neke zrtve par godina da bi dobili sampiona, trazi se odmah i sad...
meni je prvom zao holandeza, ali sta da se radi, nije imao srece i cao...kao i u svakom poslu
nije da nije znao gdje dolazi i sta se ocekuje od njega, cisto sumnjam da je on Interu ponudio neki dugorocni plan, razvoj igraca bla bla, nebi prosao sigurno, znaci obecao si vrh tabele, udaljio si se previse i logicno je da ide promjena, sta bi boze...
ps. i ja se slazem da Zaneti nije za presidentea
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Pioli nikad nije bio nikakva garancija rezultata.Lako je sada nakon ovih pobjeda pisat.Čovjek je solidan trener koji ne pametuje previše za razliku od Mancinija i Mazzarrija,očito je i dobar psiholog i to mu je za sada dalo rezultat.Brzo će se i sve njegove dobre strane zaboravit kad zareda nekoliko slabijih rezultata.
Ovo da niti jedan velikan nema dugoročan plan
Da,možda Real nema,ali njima ni ne treba jer bez novaca nikad neće ostat i uvijek će makar na račun toga biti u vrhu.
Zanetti je lik koji ne bi trebao odlučivat oko niceg bitnog u klubu.Barem ne još dok se ne nauči poslu na nekim drugim funkcijama.Moze pomagat savjetima.
Ovo da niti jedan velikan nema dugoročan plan
Zanetti je lik koji ne bi trebao odlučivat oko niceg bitnog u klubu.Barem ne još dok se ne nauči poslu na nekim drugim funkcijama.Moze pomagat savjetima.
-
neroazzurni
- Kontakt:
pa daj nam neke primjere tih velikana koji su SVJESNO zrtvovali par sezona da neki trener uvede svoju filozofiju
pa zar to nije logicno rjesenje u pola sezone?
a to da ce doci i losi rezultati, hoce, i to da cemo ga kritikovat, hocemo, i ako zareda sa porazima da ce biti otpusten, hoce
simply, deal with it
plus poznaje klub i igrace, poznaje ligu, medije, atmosferu...trener koji ne pametuje previše za razliku od Mancinija i Mazzarrija,očito je i dobar psiholog i to mu je za sada dalo rezultat
pa zar to nije logicno rjesenje u pola sezone?
a to da ce doci i losi rezultati, hoce, i to da cemo ga kritikovat, hocemo, i ako zareda sa porazima da ce biti otpusten, hoce
simply, deal with it
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Tko govori o par sezona?Inter je smijenio trenera nakon 2 mjeseca.DVA mjeseca.Nakon što ga je doveo ni dva tjedna prije sezone.O čemu pričamo uopce?!
Logično je rješenje Pioli,ali nije bio garancija rezultata.
Logično je rješenje Pioli,ali nije bio garancija rezultata.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
pioli izmislio trenerski posao za de boera - prevaru od trenera 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
neroazzurni
- Kontakt:
a ko je garancija rezultata, daj jedno ime? Pep, Klop?
bjezi ba tamo, to ne postoji
shvati da su kola krenula nizbrdo, taman da je poslije 15 dana
niti je doveden kao neka trenerska zvijezda, niti kao neki spasioc, niti se od njega trazilo da stvori Grande Inter kroz par sezona
majstore mi smo Inter, mi hocemo minimum u prva tri da zavrsis, jel mozes?
to je to, nema tu puno price, niti kod Intera, niti kod bilo kojeg drugog "velikana"
bjezi ba tamo, to ne postoji
shvati da su kola krenula nizbrdo, taman da je poslije 15 dana
niti je doveden kao neka trenerska zvijezda, niti kao neki spasioc, niti se od njega trazilo da stvori Grande Inter kroz par sezona
majstore mi smo Inter, mi hocemo minimum u prva tri da zavrsis, jel mozes?
to je to, nema tu puno price, niti kod Intera, niti kod bilo kojeg drugog "velikana"
Pa baš to,nitko nije garancija rezultata...zato sam i napisao onaj post jer Pioli nikako nije bio "gotov proizvod koji ce odmah dati rezultate".Bio je logičan izbor,ali malo je logike kod nekih ljudi u klubu pa po svemu do sada viđenom ipak biram vjerovati kako se radi o sreci sa odabirom.
Inter vec 5+ godina želi u prva tri završit,ali uvijek radi iste greške i očekuje različite rezultate iz toga.Ono,ajmo još jednom bez ikakvog plana,možda baš ovaj put upali.Lo stile GNK u Europi...100 godina igraju skupine,a ne mogu tri boda skupit jer je svake godine ista priča.
Naravno da nema garancije rezultata sa nikime,ali valjda ćeš sve napravit da si povecas šansu za uspjehom,a Inter obično radi sve da ju smanji.
Inter vec 5+ godina želi u prva tri završit,ali uvijek radi iste greške i očekuje različite rezultate iz toga.Ono,ajmo još jednom bez ikakvog plana,možda baš ovaj put upali.Lo stile GNK u Europi...100 godina igraju skupine,a ne mogu tri boda skupit jer je svake godine ista priča.
Naravno da nema garancije rezultata sa nikime,ali valjda ćeš sve napravit da si povecas šansu za uspjehom,a Inter obično radi sve da ju smanji.
-
neroazzurni
- Kontakt:
pusti Dinamo
kazem ti, svi to rade, samo sto se Interu nije dalo, kao i Milanu sad, kao i Juvetu onih 5-6 godina, kao i Liverpulu poslije Beiteza itd itd imas negativnih primjera koliko hoces, ima i pozitivnih jako puno...ali zajednicko svima je ista ta prica, nakupuj sto boljih igraca, dovedi trenera i trazi sad i odmah uspjeh, nekad upali nekad ne i zato se i smjenjuju osvajaci trofeja
ako hoces brate sistematski rad, razvoj mladih, neku viziju planove, ako drkas na te stvari onda fino navijas za Viljareal, Hofenhajm, Sasuolo...lupam, pa par sezona gledas kako se razvijaju igraci, nekad u drugoj ligi nekad u prvoj, pa onda bljesnes jedne sezone igras i europu, pa opet stagnacija...
izabrao si Inter, opusti se i cekaj da pogodimo sa trenerom
kazem ti, svi to rade, samo sto se Interu nije dalo, kao i Milanu sad, kao i Juvetu onih 5-6 godina, kao i Liverpulu poslije Beiteza itd itd imas negativnih primjera koliko hoces, ima i pozitivnih jako puno...ali zajednicko svima je ista ta prica, nakupuj sto boljih igraca, dovedi trenera i trazi sad i odmah uspjeh, nekad upali nekad ne i zato se i smjenjuju osvajaci trofeja
ako hoces brate sistematski rad, razvoj mladih, neku viziju planove, ako drkas na te stvari onda fino navijas za Viljareal, Hofenhajm, Sasuolo...lupam, pa par sezona gledas kako se razvijaju igraci, nekad u drugoj ligi nekad u prvoj, pa onda bljesnes jedne sezone igras i europu, pa opet stagnacija...
izabrao si Inter, opusti se i cekaj da pogodimo sa trenerom
Interu svakako uzori po pitanju sistematskog rada trebaju biti Bayern,Juventus i slični,a ne ovi koji čekaju da pogode sa trenerom ili dođu do rezultata samo jer su puni ko brod pa po zakonu velikih brojeva kad tad moraju ubost.
Opušten sam ja od kad su Kinezi došli jer znam da s njima ne moze loze ispast.Što ne znači da necemo komentirat gluposti koje će se događat na putu.
Opušten sam ja od kad su Kinezi došli jer znam da s njima ne moze loze ispast.Što ne znači da necemo komentirat gluposti koje će se događat na putu.
-
neroazzurni
- Kontakt:
Bayern je slucaj za sebe, drzavni interes...
i Juve je pogodio s Conteom, poslije sve je istorija
i oni su lutali, zar se ne sjecas kakve su panjine vodile Juve i kakve su panjine od igraca uzimale milione
ps. zakljucak je da moras imati i srece da ubodes, to je ta igra velikana, malo je tu mjesta za neki "razvoj", Juve ako nije imao srece ja ne znam ko je, kakav sistemski rad i te pizdarije, uboli s Conteom, uboli s Pogbom i to je to onako ugrubo, poslije prve titule sve ide puno lakse, Milan i Inter u nekim svojim problemima, konkurenti ti Roma i Napoli vjeciti luzeri i to je to, zadnjih godinu-dvije im skidam kapu i vidi se neki "planski" rad ali kazem ti prvo su imali puno puno srece pa tek onda sve ostalo
i Juve je pogodio s Conteom, poslije sve je istorija
i oni su lutali, zar se ne sjecas kakve su panjine vodile Juve i kakve su panjine od igraca uzimale milione
ps. zakljucak je da moras imati i srece da ubodes, to je ta igra velikana, malo je tu mjesta za neki "razvoj", Juve ako nije imao srece ja ne znam ko je, kakav sistemski rad i te pizdarije, uboli s Conteom, uboli s Pogbom i to je to onako ugrubo, poslije prve titule sve ide puno lakse, Milan i Inter u nekim svojim problemima, konkurenti ti Roma i Napoli vjeciti luzeri i to je to, zadnjih godinu-dvije im skidam kapu i vidi se neki "planski" rad ali kazem ti prvo su imali puno puno srece pa tek onda sve ostalo
Nadam se da veceras Miranda pauzira, nebi valjalo da dobije zuti i propusti Juventus, 3 boda bi morali uzeti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Veceras moramo ovo uzeti a jos sam imao los dan na kladionici tako da sam sve sto mi je ostalo na racunu stavio na nas i Icardi da ga zabije.
FORZAAAA INTER!!!!!
FORZAAAA INTER!!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Eh da hoce Lazio kiksat,,,
Nadam se da ce K- dog, Banega i j.mario igrati a Candreva i Perisic odmarat,,,
Nadam se da ce K- dog, Banega i j.mario igrati a Candreva i Perisic odmarat,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.