bravo za valdesa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Tello je za njega zmajSaurman je napisao/la:Sanchez beskoristan.
Nemaš ti svoju temu.Henderson je napisao/la:Vidiš da su se dvojica upecali.mandraX je napisao/la:Rizo, ne seri![]()
Ofirluk brate zadnji, postavio si ovu sliku jucer ili rano jutros na temu manchestera, niko se nije upec'o na istu, i sad si došao ovdje da vidiš imal' šta ulovit'![]()
Ko prenosi ovu tekmu večeras, SportKlub, Arene...??![]()
Nosi onog Makiavelija sa 4 u nicku sa moje teme i sve će biti tamam.
To je to, čovjek objasnio. Mada mislim da više neće ni dolaziti jer je Agger rekao danas svoje. Sad ganjajte nekog drugog, Aggera ne.D10S je napisao/la:U Madridu nekada imaju obicaj reci "glup ko cules".
Nije mislio da imas 4 nicka, nego da si umjesto slova "A", stavio cetvorku.
Kralj covjek,jedan od rijetkih koje cijenim u manchesteruxaviesta je napisao/la:Kako bi bilo dobro vidjeti zajedno ovog covjeka zajedno sa Iniestom i Xavijem u nekoj revijalnoj utakmici![]()
Ma nije mu Sanchez ni blizu jarane, naprotiv, Alexis je dobar igrač, ne simulira kao ovaj, nema igrača koji nekad ne pokuša izmamiti neki faul, znači nema ga na planeti, al' što ovaj izvodi, Busquets, pa to nema nigdje, futavac obični.Narin je napisao/la:Ja sam to jucer rekao,on i Sanchez su mi najmrzi igraci Barcelone,za ostale respect,ali ova 2 stvarno znaju pretjerati.Sanchez ne samo zbog onog protiv PSGa,nego opcenito,za najminimalniji kontakt on pada,trebao bi se ugledati na Messija po tom pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.