Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma joj nako' muu je prezime cudno, nekako baca na istoriju...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- JohnCleese
- Kontakt:
Tacno mnogim nasim "potencijalnim" reprezentativcima i pristaje naziv teme "Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH" jos samo da raja totalno zaboravi na njih
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Auuuu sta ovo bi sa Rapidom? Tako su dobro izgledali u grupi a sada ovaj epic fail. Ipak nije mi jasno ovoliko nipodastavanje Pavelica jer vidim da je danas po nekim portalima najbolje ocjenjeni igrac Rapida. Gledao sam Schalke, Rapid nisam da budem iskren. Rezultat kaze da mu nije problem biti danas najbolji u Rapidu ali ocjena na Whoo scored i ovakve lose ocjene forumasa mi nisu jasne. Da li je stvarno tako tragicno odigrao?
Ipak nemojte prerano otpisivati Pavelica. Prvi desni bek nam je rezerva u drugoligasu a drugi moramo se tek uvjeriti moze li uopce igrati desnog beka na reprezentativnom nivou. Tako da.......
Ipak nemojte prerano otpisivati Pavelica. Prvi desni bek nam je rezerva u drugoligasu a drugi moramo se tek uvjeriti moze li uopce igrati desnog beka na reprezentativnom nivou. Tako da.......
Ma sve treba isprobati, pa da se moze raji pricati kako je to zitigu...
Prvo proba pa onda otpis...
Prvo proba pa onda otpis...
Upamtio sam sta pises jer se gotovo oko svega slazemoGoalgetter je napisao/la: Tu negdjeDanasnja partija je samo potvrda onog sto govorim, naravno citav tim je los tako da se i on uklapa u sivilo, ali ako ce nam on biti standardni desni bek reprezentacije, tesko nama.
![]()
Kritican mi je i kao back-up, ali dobro, posto stvarno nemamo bolje, razumijem i Mesu da ga skautira i ganja ga da zaigra za nas. Treba ga imati u opticaju, ali ne ocekujem puno od njega.
Ima jos opcija, ali to je taj klubski nivo kao i Pavelica. To je ono sto sam prije pricao da ljudi vide nekog igraca sa nasim prezimenom i smatraju da je kvalitet za reprezentaciju bez obzira u kojem klubu igra, i kasnije se pljuje selektor jer se taj igrac nepoziva. Vecinom se pljuje jer ti igraci naruce nekoliko tekstova na nasim portalima pa ljudi umisle da je novi Ronaldo, i ovdje ne mislim na Pavelica.
Kako god, nije iskljuceno da ga probamo, ali ima na ovoj poziciji jos nekoliko igraca pa tako selektor mora i odabrati kome uopste pruziti sansu da se dokaze.
Nad tobom sunce najljepše sja
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
– Ne, to nije nimalo lako. Kažu pomladiti ekipu. Kako? Sa kojim igračima? Imamo li ih dovoljno za veći rez? Sve su to pitanja na koja morate naći odgovor. Bitno je da dobijemo svježinu i širinu u sastavu. Ukoliko će nam neki 30-godišnjak poput Danijela Milićevića donijet napredak u igri, dobit će poziv da pokaže može li to uraditi. Ne želim licitirati sa imenima, ali ću reći da meni kao selektoru, odnosno našoj reprezentaciji treba isključivo kvalitet – decidan je bio Baždarević.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad kad mu se navale na kosti....DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:– Ne, to nije nimalo lako. Kažu pomladiti ekipu. Kako? Sa kojim igračima? Imamo li ih dovoljno za veći rez? Sve su to pitanja na koja morate naći odgovor. Bitno je da dobijemo svježinu i širinu u sastavu. Ukoliko će nam neki 30-godišnjak poput Danijela Milićevića donijet napredak u igri, dobit će poziv da pokaže može li to uraditi. Ne želim licitirati sa imenima, ali ću reći da meni kao selektoru, odnosno našoj reprezentaciji treba isključivo kvalitet – decidan je bio Baždarević.
Ko je ovaj Boris Rasevic u Zwolle-u ?
Nase drzavljanstvo...
Nase drzavljanstvo...
Zahirovic potpisao za Zelju.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Neki Murić igra za Ajax
Naš?
Naš?
Bivsi junior Dinama i jedan od najvecih potencijala hrvatskog nogometa. Otpilio Mamica i otisao u Ajax. Njegova nacionalnost mi nije poznata ali je drzavljanin Hrvatske gdje je i rodjen. Top prospect prije svega hrvatskog nogometa iako ce mu reprezentativni put biti miniran na sve nacine. Makar ja vjerujem u to.iluzija je napisao/la:Neki Murić igra za Ajax
Naš?
Cistokrvni Hrvat. Mali je zvjerka.dubrovnik je napisao/la:Bivsi junior Dinama i jedan od najvecih potencijala hrvatskog nogometa. Otpilio Mamica i otisao u Ajax. Njegova nacionalnost mi nije poznata ali je drzavljanin Hrvatske gdje je i rodjen. Top prospect prije svega hrvatskog nogometa iako ce mu reprezentativni put biti miniran na sve nacine. Makar ja vjerujem u to.iluzija je napisao/la:Neki Murić igra za Ajax
Naš?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vrancic starter protiv bayerna !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Prevljak u prvih 11 RB Salzburga protiv Altacha.
Dumic od prve minute, gostuju kod Herenvena.
Tankovic se zabetonir'o za klupu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Tankovic levat obicni, konto bice novi Ibrahimovic
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
I Arslanagić, katastrofa, obojica propali a najavljivani su bili k'o spasitelji...Luque94 je napisao/la:Tankovic levat obicni, konto bice novi Ibrahimovic
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Strasno bruda, ko ih sisa sadHankMoody je napisao/la:I Arslanagić, katastrofa, obojica propali a najavljivani su bili k'o spasitelji...Luque94 je napisao/la:Tankovic levat obicni, konto bice novi Ibrahimovic
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Iscupa ih golman.Pivopija je napisao/la:Dumic od prve minute, gostuju kod Herenvena.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sovsis u prvih 11 Dinama protiv Rijeke,i svidja mi se kako igra ima u njemu materijala samo da se ustali u Dinamu lako on moze u repku.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, dedo26, ErosViverosViv, Goalgetter, GoldenLilies, Jarodwest, Maverick, Mostarska, Nakata, random11, riki46 i 79 gostiju.