Sabinho je napisao/la:Prva ekipa Fukara te noci na Tusnju:MortemHz je napisao/la:Fakat je lik maloumanCocaine je napisao/la:
Yebo pleme maloumno![]()
![]()
![]()

Može i ovako .
Sabinho je napisao/la:Prva ekipa Fukara te noci na Tusnju:MortemHz je napisao/la:Fakat je lik maloumanCocaine je napisao/la:
Yebo pleme maloumno![]()
![]()
![]()
Ti si bas glup klempo krezavifukaratz je napisao/la:sve mi je jasno cak i neke nelogicne stvari, ali da navijaci Veleza pisu na prepucavanjima e to mi nikako ne moze biti jasnopa ljudi su syebali Dzerzeleza ove sezone
![]()
klup propao ko babilon, propala im kompletna polovina grada i oni se ofiraju ovdje
![]()
brOte idite se gOnjajte po prvoj federalnoj
nismo svi narkomani ko ti MumeMocMahale444 je napisao/la:Ti si bas glup klempo krezavifukaratz je napisao/la:sve mi je jasno cak i neke nelogicne stvari, ali da navijaci Veleza pisu na prepucavanjima e to mi nikako ne moze biti jasnopa ljudi su syebali Dzerzeleza ove sezone
![]()
klup propao ko babilon, propala im kompletna polovina grada i oni se ofiraju ovdje
![]()
zapali sta smiri se tukmak jedan.
Rekoh ja tebi vec si krepo u zatvorufukaratz je napisao/la:nismo svi narkomani ko ti MumeMocMahale444 je napisao/la:Ti si bas glup klempo krezavifukaratz je napisao/la:sve mi je jasno cak i neke nelogicne stvari, ali da navijaci Veleza pisu na prepucavanjima e to mi nikako ne moze biti jasnopa ljudi su syebali Dzerzeleza ove sezone
![]()
![]()
zapali sta smiri se tukmak jedan.
ne palim, ne ubadam se, ne smrcem
hajde ti lagano u rahmetlije
Muki ne dudla cune, on voli cundaru kao mojaMocMahale444 je napisao/la:
Rekoh ja tebi vec si krepo u zatvoru![]()
Ne palis vutru zbog toga sto dudlas cunu. To ostalo navedeno svaka cast, aferim!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:Thetraphak1921 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aldine dona nasa mala, sto bjezis od Ficeamazon je napisao/la:Muki ne dudla cune, on voli cundaru kao mojaMocMahale444 je napisao/la:
Rekoh ja tebi vec si krepo u zatvoru![]()
Ne palis vutru zbog toga sto dudlas cunu. To ostalo navedeno svaka cast, aferim!
jel sloboda72 uci dove prije utakmice na forumu?Chinaglia je napisao/la:drug Franto i sloboda72 na istoj temi, dinamicni duo![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, Hrammm1921, jurisicduska i 31 gost.