Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Begov_unuk
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 20:01

Edin TM87 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova. :lol:
Zato sto je fakat beg i begov unuk (bar mu tako prezime kaze) :mrgreen:
Sad bez zajebancije. Nedavno sam imao smrtni slučaj u porodici i na osmtnici pročitam da mi je dedo Muhamed-beg i da ga je cijeli grad zvao begom :shock: Vidiš, a nisam znao za to.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 20:05

Monolog je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la:E ja baš vjerujem da mu mogu objasniti i da će rado prihvatiti moj prijedlog. Uostalom jesi ti novinar ili obični moderator?

Koga vrijeđam? Čime je Moja malenkost uvrijedila tvoju?
Postoji tema sa prijedlozima, kritikama i sugestijama na kojoj možeš napisati ono što bi se dalo popraviti na ovom site-u. Ista svakodnevno bude pregledana od strane admina, tako da...
Više volim sa Dautbegovićem porazgovarati. Prošle godine je napisao glupost da je na Grbavici bilo 3500 gledalaca na utakmici, onda sam preko jednog mlađeg novinara portala došao do njegovog broja i predložio mu da odemo zajedno do Dine Pekića u prostorije kluba da prebrojimo karte. Urednik je shvatio svoju pogrešku, zahvalio se na pozivu i u tekstu povećao broj gledalaca na 5.000 ;) Ne moram napominjati da sam bio pozvan na dodjelu vaše nagrade ove godine, ali ovaj put sam se ja zahvalio na pozivu.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 29 jun 2011, 20:13

Nadal - Murray
Djokovic - Tsonga

Ne bih izdvojio ama bas nikoga, niti ima iti jedan favorit.Nadal malo odskace ali Skot je nabrijan i igra fantasticno ;)
Stranger in the night. SIDA in the morning!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 jun 2011, 20:14

Edin TM87 je napisao/la:e **** tenis i sve, kako je moguce vako odigrat, **** ti zrijeb. sto nije otiso na nadala il dokovica :cry: :cry: :cry: :cry: ne moze, mora nafakas dobit Tomica, a ovaj ribu ****, ludi Tsonga odigro mec karijere, ko sto je uradio Berdich lani i opet je Roger zaplatio, ostaje jos US Open, ako ga ne osvoji to ce bit prva godina u kojoj Roger nije osvojio GS. (otkako je osvojio 1.) No, ne mogu se ljutit na njeg, haj da je lose odigr'o, al' je dobar bio, al' ovaj ludjak nije normalan :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nek' upola igra vako osvaja turnir, navijam za njeg do kraja (poslije Murraya, Nadala i Dokovica :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ni ja, vjeruj, ne mogu da shvatim kako je porazen, jos uvijek sam pod dojmom tog meca...izludjuje me to da je Fedex odigrao fantastican mec i opet izgubio, pa ovaj put je odigrao najbolje na ovom turniru ove godine. Mislim da je imao samo 12 neforsiranih gresaka, ili tako nesto, i opet izgubio. Pogadjao je sve, ali jednostavno je debil od Tsonge imao vise srece. Iako se to ne moze nazvati srecom, ali da kazem da je bio bolji od Fedex-a, nije!
Ne znam kako cu odgledati ostatak turnira bez Rogera, to mi nikako ne ide u glavu... :? :?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 20:15

Monolog je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la:E ja baš vjerujem da mu mogu objasniti i da će rado prihvatiti moj prijedlog. Uostalom jesi ti novinar ili obični moderator?

Koga vrijeđam? Čime je Moja malenkost uvrijedila tvoju?
Postoji tema sa prijedlozima, kritikama i sugestijama na kojoj možeš napisati ono što bi se dalo popraviti na ovom site-u. Ista svakodnevno bude pregledana od strane admina, tako da...

Nemoj da ovdje postavljam postove koje si pisao kao @Monkey, mislim da i sam znaš šta bi se sve tu dalo iskopati. Pa jbg ti, nikako mi nije jasno kakvu satisfakciju vidiš u tome da nekog provociraš. Fakat mi nije jasno. :(

Mene nisi uvrijedio; moram priznati da se vrlo rijetko palim na uvrede koje dolaze ovako preko tastature.
slika

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 20:15

Begov_unuk je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova. :lol:
Zato sto je fakat beg i begov unuk (bar mu tako prezime kaze) :mrgreen:
Sad bez zajebancije. Nedavno sam imao smrtni slučaj u porodici i na osmtnici pročitam da mi je dedo Muhamed-beg i da ga je cijeli grad zvao begom :shock: Vidiš, a nisam znao za to.
Nije zajebancija, odmah sam zakljucio po prezimenu i nikovima da iz begovske familije i ja sam isto :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 jun 2011, 20:19

Pobjeda Rafe na kraju,manje-vise rutinski 8-)

Nije briljirao,igrao je dosta bolje u onom mecu sa Del Potrom ali imam osjecaj da je taj mec i mnogo ozbiljnije shvatio nego ovaj danas bez obzira na cinjenicu da on veoma rijetko potcijeni nekog protivnika.

Protiv Murray-a ocekujem dosta bolju igru,ne znam da li ce to biti dovoljno za finale ali ne vjerujem da ce Britanac dobijati poklone kao danas Fish...

P.S.

Djesi @Begonja...pozdravio te Xavier puno...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jun 2011, 21:04

Projektovana polufinala je zeznuo Tsonga.sasvim zaslužena pobjeda ( barem prema komentarima ), iako mi nije jasno kako je Fed izgubio od Tsonge još pri tome da je ispustio 2:0, moram čekati snimak.Tsonga umjesto Berdycha pa sve skoro isto kao lani.
Novak ako misli biti u ponedjeljak broj 1, mora dizati nivo igre jer će ga Tsonga sa onom današnjom igrom počistiti sa terena.
Nadal i Andy očekivano....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 21:10

kobe24 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:e **** tenis i sve, kako je moguce vako odigrat, **** ti zrijeb. sto nije otiso na nadala il dokovica :cry: :cry: :cry: :cry: ne moze, mora nafakas dobit Tomica, a ovaj ribu ****, ludi Tsonga odigro mec karijere, ko sto je uradio Berdich lani i opet je Roger zaplatio, ostaje jos US Open, ako ga ne osvoji to ce bit prva godina u kojoj Roger nije osvojio GS. (otkako je osvojio 1.) No, ne mogu se ljutit na njeg, haj da je lose odigr'o, al' je dobar bio, al' ovaj ludjak nije normalan :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nek' upola igra vako osvaja turnir, navijam za njeg do kraja (poslije Murraya, Nadala i Dokovica :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ni ja, vjeruj, ne mogu da shvatim kako je porazen, jos uvijek sam pod dojmom tog meca...izludjuje me to da je Fedex odigrao fantastican mec i opet izgubio, pa ovaj put je odigrao najbolje na ovom turniru ove godine. Mislim da je imao samo 12 neforsiranih gresaka, ili tako nesto, i opet izgubio. Pogadjao je sve, ali jednostavno je debil od Tsonge imao vise srece. Iako se to ne moze nazvati srecom, ali da kazem da je bio bolji od Fedex-a, nije!
Ne znam kako cu odgledati ostatak turnira bez Rogera, to mi nikako ne ide u glavu... :? :?
Ma nemoj ni gledat', bjezi jebote tenis, nek' ide Roger u penziju da se nerviramo dzaba, pokvari mi turnir kad izgubi :(

Gledat cu Murray - Nadal, a ovog Tsongu necu vise nikad na oci moje, znaci, ako Dokovic prodje (jako tesko) gledam finale, ako Tsonga, ne gledam! :twisted:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jun 2011, 21:17

Nisam pratio današnji program i upalim sa-x.com kada dvije vijesti za koje sam mislio da se nikad neće objaviti:
-Federer izgubio od Tsonge
-Rizzo ruža ima koncert za proslavu 15 godina karijere ( koja karijera jbt )

Moralo je biti naopkao u Wimbledonu.

Ako ništa danas se na hendikepu gemova + dubl Mirza/Vesnina uzelo 56 KM, hvala Rafi pa je izgubio treći set....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 29 jun 2011, 21:29

Još malo, još malo i Nole je 1
- " $...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2011, 21:35

Murray opet imao 40 winnera, defanzivan, nema šta :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 21:37

Virtu4l je napisao/la:Murray opet imao 40 winnera, defanzivan, nema šta :P
Pa Đoković i Nadal su u 4 seta i puno više gemova imali 40 winnera. Znaš, oni su pravo ofanzivni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2011, 21:43

Begov_unuk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Murray opet imao 40 winnera, defanzivan, nema šta :P
Pa Đoković i Nadal su u 4 seta i puno više gemova imali 40 winnera. Znaš, oni su pravo ofanzivni.
Ma neeee, imali su teže protivnike, Tomić i Fish su poznati kao veoma brzi i pokretljivi igrači, pa je protiv njih teže zabiti winner :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 jun 2011, 21:49

Mister No je napisao/la:Nisam pratio današnji program i upalim sa-x.com kada dvije vijesti za koje sam mislio da se nikad neće objaviti:
-Federer izgubio od Tsonge
-Rizzo ruža ima koncert za proslavu 15 godina karijere ( koja karijera jbt )

Moralo je biti naopkao u Wimbledonu.

Ako ništa danas se na hendikepu gemova + dubl Mirza/Vesnina uzelo 56 KM, hvala Rafi pa je izgubio treći set....
:lol: :lol:
I ja sam se čudila tome, ali eto, ako si već razočaran ishodom na Wimbledonu, odeš i Rizzo te svojim sjajnim hitovima oraspoloži. :lol: :?

Nego, danas vrlo, vrlo interesantan dan. Tomić je pokazao da nam sigurno u skorije vrijeme, kad se Najveći ikad oprosti, sigurno neće biti dosadno. Da je bio mrvicu zreliji, stariji, Đoković bi više puta otpuhao i aplaudirao na protivnikovim sjajnim potezima, a možda mu na kraju i čestitao na pobjedi. Možda. Bravo, Tomiću, i hvala ti!
Novak odličan u početku, onda mu slučajno ispadoše konci iz ruku, i odoše u ruke mlađahnog Bernarda. Na kraju, ipak uradi ono što se smatralo da će biti lako uraditi, proći dalje.

Nažalost, nećemo vidjeti "nastavak" meča sa RGa, Federer protiv Noleta. Smatram da bismo tek uživali u tome. Ali, Tsonga je pokazao dosadašnjim izadanjima u Londonu da će biti dostojna zamjena u tom meču.
Žao mi je Federera, drugu uzastopnu godinu ostaje na istoj stepenici, nadam se da će iduće godine osvojiti Wimbledon. Dva puta. (Olimpijada)
Rafinu i Andyjevu igru nisam baš gledala, ali sam očekivala njihove pobjede. Odlični polufinalni mečevi nas čekaju.

Nakon ispadanja Redže, nadam se Noletovom prvom Wimbledonu!
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 29 jun 2011, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jun 2011, 21:50

Pa zar Fish nije bolji igrač od Deliciana ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2011, 21:55

legenda reala je napisao/la:Pa zar Fish nije bolji igrač od Deliciana ;)
Možda jeste, možda nije, ali sigurno da je protiv Fisha lakše zabijati winnere. Joj sve ti moram crtati, pa do kad više :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jun 2011, 21:58

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa zar Fish nije bolji igrač od Deliciana ;)
Možda jeste, možda nije, ali sigurno da je protiv Fisha lakše zabijati winnere. Joj sve ti moram crtati, pa do kad više :lol:
Šta bi ja bez tebe ,još samo kad bi me naučio da igram tenisa :lol: :lol:
Nego da te još nešta pitam što oni teniseri nonstop jedu banane u meču :mrgreen:
Jesi se bavio profesionalno tenisom ikad :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 21:59

Jadna Judy nema šanse
slika
slika

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jun 2011, 22:05

Gledam snimak duela Đoković/Tomić i Novak je stvarno najslabiji na travi, nikako mu ne godi igrati na njoj, forma mu je u padu a to prvo mjesto na ATP Touru ga dobro hebe.Nije to onaj iz Rima i Madrida.....

Ako ovako bude igrao u petak, metla mu je od Tsonge..

Još kad bi ga Englezi stavili u petak da igra drugi meč dana ( što oni neće uraditi nikako ) , pa da Andy uzme Rafu i padne mu to breme sa leđa, možda bi imao šanse protiv Tsonge ( današnjeg Tsonge )...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.