Mister No je napisao/la:Nisam pratio današnji program i upalim sa-x.com kada dvije vijesti za koje sam mislio da se nikad neće objaviti:
-Federer izgubio od Tsonge
-Rizzo ruža ima koncert za proslavu 15 godina karijere ( koja karijera jbt )
Moralo je biti naopkao u Wimbledonu.
Ako ništa danas se na hendikepu gemova + dubl Mirza/Vesnina uzelo 56 KM, hvala Rafi pa je izgubio treći set....
I ja sam se čudila tome, ali eto, ako si već razočaran ishodom na Wimbledonu, odeš i Rizzo te svojim sjajnim hitovima oraspoloži.
Nego, danas vrlo, vrlo interesantan dan. Tomić je pokazao da nam sigurno u skorije vrijeme, kad se
Najveći ikad oprosti, sigurno neće biti dosadno. Da je bio mrvicu zreliji, stariji, Đoković bi više puta otpuhao i aplaudirao na protivnikovim sjajnim potezima, a možda mu na kraju i čestitao na pobjedi. Možda. Bravo, Tomiću, i hvala ti!
Novak odličan u početku, onda mu slučajno
ispadoše konci iz ruku, i odoše u ruke mlađahnog Bernarda. Na kraju, ipak uradi ono što se smatralo da će biti lako uraditi, proći dalje.
Nažalost, nećemo vidjeti "nastavak" meča sa RGa, Federer protiv Noleta. Smatram da bismo tek uživali u tome. Ali, Tsonga je pokazao dosadašnjim izadanjima u Londonu da će biti dostojna zamjena u tom meču.
Žao mi je Federera, drugu uzastopnu godinu ostaje na istoj stepenici, nadam se da će iduće godine osvojiti Wimbledon. Dva puta. (Olimpijada)
Rafinu i Andyjevu igru nisam baš gledala, ali sam očekivala njihove pobjede. Odlični polufinalni mečevi nas čekaju.
Nakon ispadanja Redže, nadam se Noletovom prvom Wimbledonu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka