Ako si mislio na mene a vjerovatno jesi. Niti sam bio duhovit niti sam to pokusao bitiadmin je napisao/la:Najgori su mi ovi pametnjakovići koji misle da su duhoviti.
grohotom se smijem.
Inace, svidjami se prijedlog Virua4l, odlicno zamisljeno
Ako si mislio na mene a vjerovatno jesi. Niti sam bio duhovit niti sam to pokusao bitiadmin je napisao/la:Najgori su mi ovi pametnjakovići koji misle da su duhoviti.
grohotom se smijem.
I jos dodati temu za navijaciceClaus je napisao/la:Jedna tema za repku, generalna SP tema (općenita diskusija o Mundijalu, organizacija, suđenje, navijači...), kao i posebna tema za svaku od 8 grupa. Mislim da je to dovoljno; dakle, sve kao i 2010. + tema za Zmajeve.
To sam ja nesto bio postavio i obrisao vrlo brzo nakon postanjafilip13 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Promijeni u postavkama.
Profil/postavke -> postavke -> vremenska zona.
?
koji je problem?Claus je napisao/la:Hoćete uskoro riješiti ovaj problem s reklamama
I ja imam problem sa reklamom za sony xperia, jer kada otvaram naslov kolji zelim, otvori mi reklamu i kada kliknem da idem dalje, budem vracen na pocetnu stranicu.admin je napisao/la:koji je problem?Claus je napisao/la:Hoćete uskoro riješiti ovaj problem s reklamama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.