BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Ja se nadam kojem streamu, nemam TV1 uplacen, a ionako cesce zna biti los signal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Arnelinho .. Zar ti ozbiljno mislis da mi necemo kiksati do kraja
. U Bjelorusiji nas ocekuje pravo teska utakmica
@Principatus .. Ako si prijavljen na bet365, tamo ima uvijek stream, slika i stream su odlicni, samo sto je engleski komentator.

@Principatus .. Ako si prijavljen na bet365, tamo ima uvijek stream, slika i stream su odlicni, samo sto je engleski komentator.
Bolje slusat i kineza nego Bahu i njegove floskule.Goalgetter je napisao/la:@Arnelinho .. Zar ti ozbiljno mislis da mi necemo kiksati do kraja. U Bjelorusiji nas ocekuje pravo teska utakmica
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Jeli moram sta uplatiti? Prijavljen sam samo na Bwin.Goalgetter je napisao/la: @Principatus .. Ako si prijavljen na bet365, tamo ima uvijek stream, slika i stream su odlicni, samo sto je engleski komentator.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bice sigurno neki rumunski stream na sopcast 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Zašto u Bjelorusiji teška tekma? Pa nisu bog zna čemu.Goalgetter je napisao/la:@Arnelinho .. Zar ti ozbiljno mislis da mi necemo kiksati do kraja. U Bjelorusiji nas ocekuje pravo teska utakmica
![]()

btw. Rumune nisu mogli da pobjede kod kuće , a sa wtf luxemburgom igrali 0-0, takodje od Albanaca izgubili u Tirani, jaka ekipa ,ne'a šta.

Ja ovde vidim samo Francuze k'o ozbiljne, a i Rumune , ako ih napalimo katastrofalnom partijom u Bukureštu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sad sam bas na football manageru igrao ova 2 nadolazeca meca .
sto se tice rumuna , izgubio sam 1-0 , narkoman dao gol iz penala koji je skrivio jahic, kojeg nema u rl spisku
a siptare 3-0 , subasic mujdza i jahic iz penala su bili strijelci
Samo se nadam da ce ovaj rezultat iz prvog meca biti 0-1 a ne 1-0
sretno zmajevi !
sto se tice rumuna , izgubio sam 1-0 , narkoman dao gol iz penala koji je skrivio jahic, kojeg nema u rl spisku

a siptare 3-0 , subasic mujdza i jahic iz penala su bili strijelci

Samo se nadam da ce ovaj rezultat iz prvog meca biti 0-1 a ne 1-0
sretno zmajevi !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ma da, to su ekipe protiv kojih ne smiješ primiti gol, nemaju neku snagu u ofanzivi, ali ako povedu... teško se igra protiv njih.Arnelinho je napisao/la:Zašto u Bjelorusiji teška tekma? Pa nisu bog zna čemu.Nije da ćemo ih nabiti ko njihove (malo daljne) susjede 7-0, al' pobjeda od 1-0 se može izvući, ta, nemaju zvučnih imena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
sama faca mi kaze sta mislim o ovoj varijanti Ibro umjesto Vedeyup je napisao/la:Virtu4l direktan kao uvijekVirtu4l je napisao/la:Ovaj je lud ako Vedada stavi na klupu.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
neko rece da Bjelorusija nije cemu,pa vidjet cemo...
Ako se nisu promijenili od prosle god a sumnjam d ajesu,onda cemo stisnut gizi gore...
No nema veze,tema je Rumunija...
Ja vjerujem da smo trenutno bolji,jos samo dokazat na terenu
Hoce li TV 1 biti zakljucan na satelitu???
Imam neke Rumunske kanale na HD ,pa sad dal ce biti ili ne ,ne znam ...
Ako se nisu promijenili od prosle god a sumnjam d ajesu,onda cemo stisnut gizi gore...
No nema veze,tema je Rumunija...
Ja vjerujem da smo trenutno bolji,jos samo dokazat na terenu

Hoce li TV 1 biti zakljucan na satelitu???
Imam neke Rumunske kanale na HD ,pa sad dal ce biti ili ne ,ne znam ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nevjerujem. Sve je isto kao prijavljivanje na Bwin, neznam treba li na pocetku uplatiti nesto za kladjenje .. Ja svoj account nisam pravio, moj stari je, pa neznam kako to sada idePrincipatus je napisao/la:Jeli moram sta uplatiti? Prijavljen sam samo na Bwin.Goalgetter je napisao/la: @Principatus .. Ako si prijavljen na bet365, tamo ima uvijek stream, slika i stream su odlicni, samo sto je engleski komentator.

-
- Kontakt:
radio televizija Tuzlanskog kantona prenosi utakmicu..za sve one koji zive u Tuzlanskom kantonu

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:radio televizija Tuzlanskog kantona prenosi utakmicu..za sve one koji zive u Tuzlanskom kantonu![]()
![]()

Od kako sam post'o oni su jedino Konjuh u rukometu prenosili i neke tekme od Razije se sjecam.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
-
- Kontakt:
hehehe..ma zajedno su sad s TV1,prenosili su i finale kupa Barca-Real..idu ka EvropiArnelinho je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:radio televizija Tuzlanskog kantona prenosi utakmicu..za sve one koji zive u Tuzlanskom kantonu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kako sam post'o oni su jedino Konjuh u rukometu prenosili i neke tekme od Razije se sjecam.![]()
![]()

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- -Barcelona-
- Kontakt:
isto kao i kod nas u tv 101,nikad nista,a prenose ovu tekmuArnelinho je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:radio televizija Tuzlanskog kantona prenosi utakmicu..za sve one koji zive u Tuzlanskom kantonu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kako sam post'o oni su jedino Konjuh u rukometu prenosili i neke tekme od Razije se sjecam.![]()
![]()

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- nostradamus
Ma tacno jest da Bjelorusija nije tema ali ja mislim da je neozbiljno da ih podcjenjujemo.Evo prosle kvalifikacije kad su igrali sa Ukrajinom koja je kao sto znamo otisla u baraz ,u Kijevu su im Ukrajinci iz penala u 95 om minutu jedva dali go,a u Minsku igrali O O gdje su Bjelorusi bili itekako blizi pobjedi i zamalo ih izbacili iz baraza.A da ne pricam o tekmi u Zagrebu kad je Hrvatska na jedvite jade dobila 1 0 .,a Vedran Runje odbranio takve zicere koje u zivotu nije.A to je i ovaj ciklus ista reprezentacija samo mnogo iskusnija.Ma daj boze da vec sutra protiv Francuza ne vidite o cemu pricam. Zato mislim da se ovo u Bukurestu MORA dobiti,i da su nama za baraz takmaci Bjelorusi a ne Rumuni,koji bi sa nerjesenim sutra bili aut.Ali ja se toga remija itekako bojim .Jer sam siguran da moramo POBJEDITIako sebi mislimo dobro...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- BluesForever
- Kontakt:
Znali neko na kojem kanalu ce biti sutra tekma???
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Tv 1BluesForever je napisao/la:Znali neko na kojem kanalu ce biti sutra tekma???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.