NK Široki Brijeg
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Cestitke na pobjedi,nemam i nisam imao obicaj nekom cestitati kada pobjedi moju Drinu,jer je to uglavnom bilo nezasluzeno ili rezultat sudijske nepravde,ali imajuci u vidu da ste vi uz Zvornik jedino mjesto gdje je sudjenje objektivno,svaka cast....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ajde mali,obrisi nos. U Zvorniku odigrane cetiri utakmice u istoriji Premijer Lige i ti nasao da Zvornik stavljas na neke pijedestale.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Najjači je ovaj @Vuk. Pobogu, ipak se Drini "šteli" da ispadne, jer ih niko ne može smisliti(a realno, imaju sastav koji bi bez problema mogao osvojiti i Jelen Super Ligu
).
Što se tiče Širokog, mislim da je krajnje vrijeme da uvežete nekoliko utakmica bez poraza, jer, objektivno govoreći, imate bolji sastav negoli to stanje na tabeli pokazuje.

Što se tiče Širokog, mislim da je krajnje vrijeme da uvežete nekoliko utakmica bez poraza, jer, objektivno govoreći, imate bolji sastav negoli to stanje na tabeli pokazuje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah, Santos Lago. Neka samo njega raspolozenog i dodaj Silica, ostali mogu biti statisti, a protivnik bilo tko. Al kljuc svega je Wagner.
...Život za Široki...
- black hole
- Kontakt:
smješno kao da je utkmica europe a ona u nikakvom slčaju to nije ni po kvaliteti(hajduku fali pola igrača igrati će se polako da se neko nebi ozljedio i bez velikog naboja) a ni po čemu drugom osim što dolazi jedanod najpoznati hrv. klubova i oni stvarno "ciganče" umjesto da svim nogometnim zaljubljenicima prirede spektakl koji će se dugo pamtiti oni gledaju samo na zaradu al eto opet izbor uprave nadam se da će utakmica opravdati očekivanja po meni ako su ulaz već odlučili naplaćivati to je trebala biti neka simbolična cjena max do 5 km al eto...Kevin je napisao/la:Široki - Hajduk
ulaznica: 10KM![]()
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

Eto nas u petak kod vas
s
samo šteta što nećete moći uživati u majstorijama J.Buljata
fali nam dosta prvotimaca, tako da, bit ce grbavo
samo, zanima me čiji će šal Barney ponijeti
imat ću ja svoje špijune dole, sve će oni meni prenijeti...

samo šteta što nećete moći uživati u majstorijama J.Buljata

fali nam dosta prvotimaca, tako da, bit ce grbavo

samo, zanima me čiji će šal Barney ponijeti

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Prelijepo ce se provesti ovi ''tovari'' domaci, ja osobno garantiram za barneya. 

...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šteta svatovi,moram ici ali za Široki se navija nikakav hajduk ni dinamo!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Poklepović: Ovo što Široki ima nemaju ni veće sredine
Na današnjoj tiskovnoj koja je održana u prostorijama kluba NK Široki Brijeg, a povodom gostovanja splitskog Hajduka na Pecari, novinarima su se obratili Stanko Poklepović trener splićana, Ivica Kalinić, te domaći šef struke Ivo Ištuk.
- Izuzetno smo zadovoljni prijemom naših domaćina, uvjetima u kojima boravimo i treniramo ovdje u Širokom Brijegu. Moram reći da sam impresioniran ovim što sam vidio ovdje u Širokom i svaka čast ljudima u klubu koji su zaslužni da jedan klub iz relativno male sredine ostvaruje ovakve impozantne rezultate. Biti u euro natjecanjima zadnjih osam sezona je uistinu veliki rezultat. Uvjete koje ovaj klub ima sigurno nemaju ni puno veće sredine - rekao je trener Hajduka Stanko Poklepović, dodavši da je Hajduk stigao ipak oslabljen zbog skorašnjih kvalifikacijskih utakmica, no vjeruje da će Hajduk ipak imati što pokazati u ovoj prijateljskoj utakmici.
Ivica Kalinić, čovjek koji je možda najzaslužniji za ovo gostovanje Hajduka je rekao kako mu je drago ponovno doći u Široki, jer je ovdje kako kaže proveo osam vrlo lijepih mjeseci i s ekipom Širokog osvojio i Kup BiH.
- Kad sam predložio treneru Poklepoviću ovo gostovanje, nije bilo dvojbe s njegove strane i evo nas u Širokom - riječi su Ivice Kalinića sportskog direktora NK Hajduk.
Ivo Ištuk također je izrazio zadovoljstvo time što je Hajduk stigao u Široki, te da će domaći igrači dati sve od sebe u jednoj fer i korektnoj igri, te nadodao da očekuje odličnu atmosferu i dobar nogomet.
Mario Marušić, glasnogovornik kluba s Pecare je pozvao sve ljubitelje nogometa da dođu na ovu utakmicu koja će početi u 18 sati. Prije tog u 11 sati bit će svečano otvoren novi kamp NK Široki Brijeg na Mostarskom Blatu, a u 12 i 14 sati bit će odigrane utakmice mlađih kategorija ova dva kluba.

U ranim popodnevnim satima trener Poklepović s još nekoliko igrača Hajduka položili su cvijeće i zapalili svijeće na širokobriješkom Trgu žrtava rata.
...Život za Široki...
siroki - hajduk 2-0
skripari - torcida 3-0

skripari - torcida 3-0

- black hole
- Kontakt:
bitno je da naši dobivajuyork je napisao/la:siroki - hajduk 2-0![]()
skripari - torcida 3-0

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
'ta ce Hajduk, cuj Hajduk. Poslali neke Copove i Brkljace i Sharbinije i Vejice.
Da im nema Ibricica bili bi dvije klase ispod Širokog.

...Život za Široki...
'ta će splićani, nisu oni Omladinac...ŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Hajduk, cuj Hajduk. Poslali neke Copove i Brkljace i Sharbinije i Vejice.Da im nema Ibricica bili bi dvije klase ispod Širokog.

A đe da znam?!
Čestitke Širokom..ŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Hajduk, cuj Hajduk. Poslali neke Copove i Brkljace i Sharbinije i Vejice.Da im nema Ibricica bili bi dvije klase ispod Širokog.
Ali ipak treba imati u vidu da je Hajduku od ovih iz prvih 11 falili:
Subašić, Strinić, Maloča, J. Buljat, Ibričić, Vukušić, Oremuš, Tomasov.
...što je više lome to je volim jače...
ali i Široki je igrao kombinirano..jacky09 je napisao/la:Čestitke Širokom..ŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Hajduk, cuj Hajduk. Poslali neke Copove i Brkljace i Sharbinije i Vejice.Da im nema Ibricica bili bi dvije klase ispod Širokog.
Ali ipak treba imati u vidu da je Hajduku od ovih iz prvih 11 falili:
Subašić, Strinić, Maloča, J. Buljat, Ibričić, Vukušić, Oremuš, Tomasov.
recimo drugo poluvrijeme:
Marić, Diogo, Brekalo, Ćutuk, Hrkać, Kožul, Zakarić, Glavina, Ćorić, Mišić, Perajica...
boldani su iz Širokog, s ti mda je Zakarić isto skroz mlad, igra i za juniore Širokog..
mislim da je ovo velika stvar, tim više što je Hajduk tada u ekipi imao: Vejića, Sharbinia, Čopa, Brkljaču, Ljubičića, Trebotića pa i Radoševića na golu..i tada isto nisu ništa mogli Širokom..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ljubičić, Vejić i Sharbini iz prve postave samo. A i ovi su se sigurno čuvali tj. nisu igrali 100%.Kevin je napisao/la:
ali i Široki je igrao kombinirano..
recimo drugo poluvrijeme:
Marić, Diogo, Brekalo, Ćutuk, Hrkać, Kožul, Zakarić, Glavina, Ćorić, Mišić, Perajica...
boldani su iz Širokog, s ti mda je Zakarić isto skroz mlad, igra i za juniore Širokog..
mislim da je ovo velika stvar, tim više što je Hajduk tada u ekipi imao: Vejića, Sharbinia, Čopa, Brkljaču, Ljubičića, Trebotića pa i Radoševića na golu..i tada isto nisu ništa mogli Širokom..
...što je više lome to je volim jače...
Špaco:
„Imali smo odličan boravak ovih nekoliko dana u Širokom Brijegu, no da sve ne bude idilično pobrinuli su se domaći igrači, koji su nas potpuno nadigrali i zasluženo pobijedili. Neću si stvarati alibi time što nismo bili kompletni, jer i ovi igrači su ili prvotimci ili blizu prvog sastava i od njih sam očekivao puno više. Široki Brijeg je tehnički potkovanija momčad od nas, njihova igra ima i glavu i rep i sada sam još više svjestan zašto kroz natjecanja u BiH posljednjih osam sezona u kontinuitetu uspijevaju izboriti izlazak na europsku scenu. Ništa ne dolazi slučajno, pa ni rezultati naših prijatelja iz ovog kluba, te im od srca još jednom zahvaljujem na gostoljubivosti, ljubaznosti, druženju i dakako želim što više uspjeha u budućnosti“ – rezimirao je svoje viđenje, kako same utakmice, tako i kompletnih mini priprema Hajduka u Širokom Brijegu trener splitskog kluba Stanko Poklepović.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Tatamata1946 i 8 gostiju.