Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
u kvalifikacijama Karačić je bio jedan od najboljih , nije mnogo zabijao , ali je podijelio dobrih lopti , a čini mi se da je u 2 utakmice zabio odlučujuće golove , što se tiče Perića mene je u par utakmica PL i Juniorske Reprezentacije oduševio sa kakvom lakoćom igra , asistira i zabija , vjerujem ako dobije priliku da igra protiv Grčke da će ju iskoristiti na najbolji način.
po meni ovako bi tebalo početi (lijeva strana)
G: Benjamin Burić ; Savić
LK: Alen Ovčina ; Delić
DK: Faruk Vražalić ; Zulfić
SB: Ivan Karačić ; Perić
LB: Nikola Prce ; Čelica ; Terzić
DB: Dejan Malinović ; Panić
P: Muhamed Toromanović ; Građan
- Odbrana: Terzić , Milas , Čelica
po meni ovako bi tebalo početi (lijeva strana)
G: Benjamin Burić ; Savić
LK: Alen Ovčina ; Delić
DK: Faruk Vražalić ; Zulfić
SB: Ivan Karačić ; Perić
LB: Nikola Prce ; Čelica ; Terzić
DB: Dejan Malinović ; Panić
P: Muhamed Toromanović ; Građan
- Odbrana: Terzić , Milas , Čelica
Dva pivota iz RK Bosna SA. To je smiješno Gafar iz Konjuha je za njih profesor. Zulfic i Kadic poredjenje smiješno. Delic u reprezentaciji svašta. Korkaric pomoćnik to je najsmješnije u Zivinicama psuje i udara svoje igrače. Sramota za državu.
konjuh je napisao/la:Dva pivota iz RK Bosna SA. To je smiješno Gafar iz Konjuha je za njih profesor. Zulfic i Kadic poredjenje smiješno. Delic u reprezentaciji svašta. Korkaric pomoćnik to je najsmješnije u Zivinicama psuje i udara svoje igrače. Sramota za državu.
Znamo da je Kameni samarao igrače, koga je to pomoćnik selektora udarao i psovao ? Zar je moguće?
Borac-nema igrača u reprezentaciji(0), Konjuh(0) Derventa(0) Celik(0) Izviđač(0) Bosna(S) 5,

Zna li iko da li će biti prenos iz Grčke sad u srijedu?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- zanatlija57
- Kontakt:
Prijenos Grčka-BiH će biti na BHT1 u 18 sati ali i utakmica iz Cazina.
Hvala družezanatlija57 je napisao/la:Prijenos Grčka-BiH će biti na BHT1 u 18 sati ali i utakmica iz Cazina.

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
brzi je napisao/la:Zulfić zalutao na ovaj spisak![]()
,moje mišljenje. Što je sa Burićem pivotom?
brate od tebe drugaciji komentar nisam ni ocekivao...imas problem brate vjeruj mi...opsjednut si tim malim

opsjednut si rk bosnom, to je stvarno jadno, ko god hoce da se uvjeri, nek pogleda sve komentare brzog na temi bosne...sacuvaj boze

sto se tice spiska..drago mi je zbog djece- Cavar Gradan Zulfic Peric. Dago mi je i zbog povratnika Delica i da, sve trenutno bosnina djeca...jbg, zao mi je dusmani.
steta sto se ne vodi vise igraca, mislim da i se trebalo vise kombinacija probati, sa razlicitim igracima. Nikad se ne zna ko bi s kim mogao profukcionisati.
Mali Gradjan bi trebao povesti racuna o kilazi...previse se ugojio, ako je pivot ne mora imati 100 kila.
Sto se tice GRCKE, OPTIMIST SAM, ako Bog da, bice pobjeda dole minimalna od jedan, dva razlike, mozda i nerješeeno a onda ovdje 6-7 da pokazemo Grcima ko smo i sta smo...svi u Cazin...!
Naprijed Bosno ljubavi moja !
pitanje br. 1 - zasto nema senjamina burica u reprezentaciji kada je ovog vikenda igrao utakmicu za Gorenje?
i br. 2 - taj Igor Mandic iz Metalurga se navodi ko potencijalni reprezentativac, e sad zasto vec nije na spisku ako vec moze igrati u Metalurgu, valjda moze i u nasoj reprezentaciji?
i br. 2 - taj Igor Mandic iz Metalurga se navodi ko potencijalni reprezentativac, e sad zasto vec nije na spisku ako vec moze igrati u Metalurgu, valjda moze i u nasoj reprezentaciji?
Volim te Bosno!!!
ma brate nemam ja nista protiv bonse naprotiv ali malo je cudno da oni koji na strani tesko koga mogu dobiti imaju 5 repr. a ostale ekipe nikoga iskreno gafara iz konjuha je bolji i od gradjana i halilkovica na pivotu aliiiabezgov je napisao/la:brzi je napisao/la:Zulfić zalutao na ovaj spisak![]()
,moje mišljenje. Što je sa Burićem pivotom?
brate od tebe drugaciji komentar nisam ni ocekivao...imas problem brate vjeruj mi...opsjednut si tim malim![]()
![]()
![]()
opsjednut si rk bosnom, to je stvarno jadno, ko god hoce da se uvjeri, nek pogleda sve komentare brzog na temi bosne...sacuvaj boze
![]()
sto se tice spiska..drago mi je zbog djece- Cavar Gradan Zulfic Peric. Dago mi je i zbog povratnika Delica i da, sve trenutno bosnina djeca...jbg, zao mi je dusmani.
steta sto se ne vodi vise igraca, mislim da i se trebalo vise kombinacija probati, sa razlicitim igracima. Nikad se ne zna ko bi s kim mogao profukcionisati.
Mali Gradjan bi trebao povesti racuna o kilazi...previse se ugojio, ako je pivot ne mora imati 100 kila.
Sto se tice GRCKE, OPTIMIST SAM, ako Bog da, bice pobjeda dole minimalna od jedan, dva razlike, mozda i nerješeeno a onda ovdje 6-7 da pokazemo Grcima ko smo i sta smo...svi u Cazin...!

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Gafar / Gradjan
Poredjenje jeste smijesno dajte gdje je Gafar igrao ??? Gradjan igrao U Gorazdu pa Borac BL igrao decko SEHA ligu ... Slijedece Gafar maximalno moze odigrati 20 minuta u igri jer nije ni u kakvoj kondiciji. Gradjan i Halilkovic dvojac pivota iz Juniorske repke i logican je poziv njih dvojice iz vise aspekata gledista.
Delic sigurno najbolje lijevo krilo u drzavi uz Ovcinu smo mirni na lijevom krilu strasna dva igraca. Zulfic /Kadic hm Kadic sigurno iskusniji a naravno stariji je od Zulfica 11,12 godina a i imao je priliku da igra za repku i nije pokazao nista
bolje Zulfic za narednih 10 godina nego Kadic za 2 utakmice. Peric je pokazao da je za svoje godine klasa i da ce brzo da pokaze jos neke stvari koje posjeduje ako dobije povjerenje. Cak je u repku trebao jos i golman Bosne da bude pozvan jer sigurno uz Jokanovica iz Dervente Damir Efendic je najbolji golman u drzavi a obojica bivsi juniorski reprezentativci....
Poredjenje jeste smijesno dajte gdje je Gafar igrao ??? Gradjan igrao U Gorazdu pa Borac BL igrao decko SEHA ligu ... Slijedece Gafar maximalno moze odigrati 20 minuta u igri jer nije ni u kakvoj kondiciji. Gradjan i Halilkovic dvojac pivota iz Juniorske repke i logican je poziv njih dvojice iz vise aspekata gledista.
Delic sigurno najbolje lijevo krilo u drzavi uz Ovcinu smo mirni na lijevom krilu strasna dva igraca. Zulfic /Kadic hm Kadic sigurno iskusniji a naravno stariji je od Zulfica 11,12 godina a i imao je priliku da igra za repku i nije pokazao nista

- gradacac10
- Kontakt:
Sta je sa serdarevica, njemu je cavar bio zamjena na juniorskom?
-
- Kontakt:
Logika bi bila da je Serdarevic tu ali kako mi se cini neki "nacionalni" kljuc je mozda u pitanju
znas nas ? J... Ti nas

- samo_lijevo
- Kontakt:
Tako je,najbolje je da pozovete sve igrace iz Bosne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jel ovo u avionu slikano
, svaka čast za video prilog , očekujem do utakmice bar još 3 komada

Znalci poznaje li iko grcku,uzmamo li veceras ?
Imali iko link za prenos
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako si u BiH imaš na BHT-u.Batko je napisao/la:Imali iko link za prenos
Ako nisi onda provjeri na bhrt.ba da li blokiraju stream van BiH.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ima na balkaniyum BHT pocinje tekma uskoro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samo_lijevo
- Kontakt:
imam neki gadan osjecaj.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.