Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Teska utakmica iz poznatih razloga, ali bolji je pobijedio i to je to.
Idemo dalje, do Brazila.
Idemo dalje, do Brazila.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mogu Hrvati pričati šta hoće, fudbaleri Srbije bar imaju postojanije frizure.
A kada padne evo noć...
Realno Hrvatska me nije nimalo impresionirala.
Zabili su 2 gola iz 2 prilike i u oba slučaja odbrana Srbije je bila presmiješna. Pletikosa ih je spasio u 3 navrata. Istakao mi Matea koji je pokazao svoj raskoš, te Madžu i Olića koji su vršili stalni pritisak na odbranu Srbije i njihovog golmana koji su opet ponavljam u par navrata izgledali kao amateri.
Hrvatska je kompaktnija i kvalitetnija ekipa, tabela ne laže.
Zabili su 2 gola iz 2 prilike i u oba slučaja odbrana Srbije je bila presmiješna. Pletikosa ih je spasio u 3 navrata. Istakao mi Matea koji je pokazao svoj raskoš, te Madžu i Olića koji su vršili stalni pritisak na odbranu Srbije i njihovog golmana koji su opet ponavljam u par navrata izgledali kao amateri.
Hrvatska je kompaktnija i kvalitetnija ekipa, tabela ne laže.

http://www.tarzanija.com/53-strucna-raz ... od-hrvata/" onclick="window.open(this.href);return false;
Plačem.Jako.
Tekst je pisan prije utakmice
Nasi igrali koliko je trebalo,na slavonski pogon turbo benz. Mandzo - Ola !
Modric pokazao zasto on igra u Realu a ostali u "slabijim" klubovima !
Modric pokazao zasto on igra u Realu a ostali u "slabijim" klubovima !
Modric je svjetska klasa, jedan od najboljih veznjaka u Europi, a ovi sto mu se rugaju i sprdaju sa njim, sta ce, ljubomora i zavist je gadna boljka.
Nisam bio sretniji odavno
Ko yebe igru kad smo ih pobijedili. Bravo momci. Idemo po to prvo mjesto u Wales!!
Ma svima svaka cast!!
Ko yebe igru kad smo ih pobijedili. Bravo momci. Idemo po to prvo mjesto u Wales!!
Ma svima svaka cast!!
Sutra Halilovic i klinci igraju sa Francuzima, Dugopolje ako se ne varam.
Strasnu generaciju imamo, Halilovic, Roguljic, Basic, Dabro, da ne nabrajam dalje, jedna od jacih ekipa u Europi u ovom uzrastu. Steta sto smo vec u kvalifikacijama zapeli za Spanjolce i Francuze, obje su vrh.
Strasnu generaciju imamo, Halilovic, Roguljic, Basic, Dabro, da ne nabrajam dalje, jedna od jacih ekipa u Europi u ovom uzrastu. Steta sto smo vec u kvalifikacijama zapeli za Spanjolce i Francuze, obje su vrh.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Respect komšije!

Počivaj u miru anđele!

Počivaj u miru anđele!
- Insect_terminator
- Kontakt:
HR zasluzeno dobila, po meni onaj gol od Mandje je cist ali 2 - 0 je cisto ok
Jedna prigodna
[youtube][/youtube]

Jedna prigodna
[youtube][/youtube]
Ofsajd.Insect_terminator je napisao/la:HR zasluzeno dobila, po meni onaj gol od Mandje je cist ali 2 - 0 je cisto ok![]()
A bilo je elemenata i za faul nad Brkicem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Insect_terminator
- Kontakt:
Jbg bila je buka nisam cuo da je bio ofsajd ali recimo da nije ono bi trebao biti golDevil je napisao/la:Ofsajd.Insect_terminator je napisao/la:HR zasluzeno dobila, po meni onaj gol od Mandje je cist ali 2 - 0 je cisto ok![]()
![]()
A bilo je elemenata i za faul nad Brkicem.
Ofanzivno je Hrvatska puno jaca.. Mandzukic, Olic, u vezi Modric i Kovacic koji mogu prenjeti loptu, sa svoje polovice.. pa i Srna se prikljucuje.. I Rakitic moze igrati ofanzivniju rolu. Jeidno je Kranjcar slabija karika, kad se Perisic vrati biti ce opasnije sa desne strane.
Srbija je jaka defanzivno, ali cim su primili rani gol bilo je jasno da nemaju sto traziti.
Srbija je jaka defanzivno, ali cim su primili rani gol bilo je jasno da nemaju sto traziti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ovim putem nabijem na neku stvar javne emitere u Hrvatskoj. Sramota je da se u 21. stoljeću ne može osigurati prijenos yebene derbi skupine kvalifikacija. Pokrenuli su SPTV, forsirat će domaći sport - kad krk u bulju, eto Formule 1. Katastrofa.Kenonan je napisao/la:Sutra Halilovic i klinci igraju sa Francuzima, Dugopolje ako se ne varam.
Hayley <3
Tako to rade velike i iskusne reprezentacije. Tri šanse dva gola. Neka smo i to dočekali
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Da, to me raduje, prije par dana sam pisao o racionalnosti, kao da sam naslutio istu.bh hrvat je napisao/la:Tako to rade velike i iskusne reprezentacije. Tri šanse dva gola. Neka smo i to dočekali
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Bolje i ovako nego gomila vratnica i promasenih prilika.
Uz to, protiv Walesa i Koreje smo pokazali dobru ofenzivnu igru, protiv Belgije dobru kontrolu, baraz je skoro pa siguran. Ali mi zelimo direktan plasman.
Uz to, protiv Walesa i Koreje smo pokazali dobru ofenzivnu igru, protiv Belgije dobru kontrolu, baraz je skoro pa siguran. Ali mi zelimo direktan plasman.
- M. Scofield
- Kontakt:
da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.Razbojnik je napisao/la:Ofanzivno je Hrvatska puno jaca.. Mandzukic, Olic, u vezi Modric i Kovacic koji mogu prenjeti loptu, sa svoje polovice.. pa i Srna se prikljucuje.. I Rakitic moze igrati ofanzivniju rolu. Jeidno je Kranjcar slabija karika, kad se Perisic vrati biti ce opasnije sa desne strane.
Dobre vijesti za Wales, Ramsey dobio crveni, Bale morao napustiti igru u poluvremenu zbog ozljede (ovo nije dobro za moje Spurse)
Audere est Facere
Copraš bezveze, Niko je odigrao na vrhunskom nivou. Nije ga išlo al' se vraćao , zatvarao, agresivan bio, a Srbi su i doživjeli katastrofu, izgubili tamo gdje su najjači...da je sinoć Periša bio umjesto Nike Srbi bi katastrofu doživjeli.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.