Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Video nadzor i zakoni sve riješavaju, odvali stolicu, doživotna zabrana dolaska na stadione širom naše države.
Ali, uvijek ima ali.
Ali, uvijek ima ali.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bune se huligancici zbog video nadzora moze im stari doc do snimka pa vidjeti da puse 
Thomas Müller - Fußballgott
- Jack777Pott
- Kontakt:
De mi link o tome, da ne trazimneroazzuro je napisao/la:Kako me neki glup osjecaj obuze kad procitah ovo,kao, napravite projekte da znamo sta cemo pomoc...
Pa u Tuzli evo 4 godine postoji super projekat, uradjen maksimalno transparentno,al ljudi nemaju novca.
Najbrzi nacin da reprezentacija dobije stadion. Aerodrom 15 km udaljen.
Al, hebiga, nije to Sarajevo...
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović je posredstvom Komiteta za normalizaciju, uručio pismo gospodinu Michelu Platiniju koje je izraz očekivanja i molbe da se razmotri mogućnost da UEFA kao krovna fudbalska organizacija uz ostale učesnike bude dio projekta rekonstrukcije stadiona Grbavica.
jako dobra predizborna kampanja za Dzelaludina.
Ali ne bi bilo lose bolje da se rekonstrujise Grbavica, nego da se gradi iznova sto bi bio puno veci trosak.
jako dobra predizborna kampanja za Dzelaludina.
HZ87
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Neće u Tuzli se ništa dešavat u buduće što se tiče reprezentacija bilo kojeg sporta. Jednostavno ljudi u TZ nisu spremni za takve projekte,a ljudi u Zenici rade punom parom i ovaj mig od UEFE će im dati samo veći posticaj da Bilino Polje prošire.neroazzuro je napisao/la:Kako me neki glup osjecaj obuze kad procitah ovo,kao, napravite projekte da znamo sta cemo pomoc...
Pa u Tuzli evo 4 godine postoji super projekat, uradjen maksimalno transparentno,al ljudi nemaju novca.
Dragon Town

Pogled na Centar za reprezentaciju na crkvičkom brdu, u pozadini Bilino polje udaljeno oko 500-600 metara cestom
Čelik Zenica 1945
Jesi ovo sliko sa Klopačkih stijena?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A izmedzu njih na pola puta stadion Kamberovice poljeNimla_RZ je napisao/la:
Pogled na Centar za reprezentaciju na crkvičkom brdu, u pozadini Bilino polje udaljeno oko 500-600 metara cestom
::::SAMO ČELIK::::
Još da sam ja slik'o, vidiš da je zenicablog. Ovo je s Hamide bolan.samocelik je napisao/la:Jesi ovo sliko sa Klopačkih stijena?![]()
![]()
Evo ovdje ima još slika Centra pa ko želi neka pogleda
Čelik Zenica 1945
-
neroazzuro
- Kontakt:
http://www.k" onclick="window.open(this.href);return false; l i x.ba/sport/nogomet/michel-platini-pomozite-sebi-i-mi-cemo-vam-pomoci/121002122#Jack777Pott je napisao/la:De mi link o tome, da ne trazimneroazzuro je napisao/la:Kako me neki glup osjecaj obuze kad procitah ovo,kao, napravite projekte da znamo sta cemo pomoc...
@ ZmajE, ne provaljuj se! Zbog provincijalizma ne znas cinjenice. Za Tusanj postoji gotov projekat,samo fali love.
Jedna tribina je pri kraju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Da malo podgrijem temu:
Predstavljen budući izgled stadiona Grbavica
U Općini Novo Sarajevo premijerno održana prezentacija projektnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica
U zgradi Općine Novo Sarajevo danas je upriličena prezentacija projektnog zadatka rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, koji će biti izgrađen po međunarodnim standardima, standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu.
Prezentaciji su prisustvovali, između ostalih, pomoćnik federalnog ministra za sport Adnan Džindo, predstavnici Zavoda za planiranje KS, predsjednik Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH Ivica Osim, Nihad Hodžić, koordinator za stadione i bezbijednost Fudbalskog saveza BiH, predstavnici Skupštine FK „Željezničar“ Bakir Dautpašić i Ermin Pešto, potpredsjednik FK Željezničar Almir Gredić, trener FK Željezničar Amar Osim, te načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo sa saradnicima.

Član predsjedništva BiH Željko Komšić, poslao je pismo podrške načelniku Općine Novo Sarajevo Nedžadu Koldži u kojem, između ostalog, ističe „ ovim putem želim da dam punu podršku ovoj inicijativi uz želju da se realizacija navedenog projekta ostvari u najskorije moguće vrijeme, te da je prezentacija idejnog rješenja sanacije i dogradnje stadiona samo jedan od početnih koraka do ostvarenja konačnog cilja moderne, funkcionalne i još ljepše „Doline ćupova“.

Sakib Oković, projektant firme „IDEA“ prezentirao je osnovni koncept budućeg stadiona Grbavica, koji bi po projektnom zadatku trebao biti kapaciteta po tribinama oko 20. 000 gledalaca, a uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt.“
Nakon prezentacije, prisutni su izrazili svoje zadovoljstvo, te dali konkretne prijedloge kada je u pitanju nastavak realizacije navedenog projekta.
Ivica Osim, predsjednik Fudbalskog saveza BiH istakao je da će današnju prezentaciju projektnog zadatka rekonstrukcije stadiona uputiti predstavnicima UEFE, koji su u jučerašnjoj posjeti Sarajevu istakli da su voljni pomoći ovakve i slične projekte.
Izvor: http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=3624" onclick="window.open(this.href);return false;
Predstavljen budući izgled stadiona Grbavica
U Općini Novo Sarajevo premijerno održana prezentacija projektnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica
U zgradi Općine Novo Sarajevo danas je upriličena prezentacija projektnog zadatka rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, koji će biti izgrađen po međunarodnim standardima, standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu.
Prezentaciji su prisustvovali, između ostalih, pomoćnik federalnog ministra za sport Adnan Džindo, predstavnici Zavoda za planiranje KS, predsjednik Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH Ivica Osim, Nihad Hodžić, koordinator za stadione i bezbijednost Fudbalskog saveza BiH, predstavnici Skupštine FK „Željezničar“ Bakir Dautpašić i Ermin Pešto, potpredsjednik FK Željezničar Almir Gredić, trener FK Željezničar Amar Osim, te načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo sa saradnicima.

Član predsjedništva BiH Željko Komšić, poslao je pismo podrške načelniku Općine Novo Sarajevo Nedžadu Koldži u kojem, između ostalog, ističe „ ovim putem želim da dam punu podršku ovoj inicijativi uz želju da se realizacija navedenog projekta ostvari u najskorije moguće vrijeme, te da je prezentacija idejnog rješenja sanacije i dogradnje stadiona samo jedan od početnih koraka do ostvarenja konačnog cilja moderne, funkcionalne i još ljepše „Doline ćupova“.

Sakib Oković, projektant firme „IDEA“ prezentirao je osnovni koncept budućeg stadiona Grbavica, koji bi po projektnom zadatku trebao biti kapaciteta po tribinama oko 20. 000 gledalaca, a uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt.“
Nakon prezentacije, prisutni su izrazili svoje zadovoljstvo, te dali konkretne prijedloge kada je u pitanju nastavak realizacije navedenog projekta.
Ivica Osim, predsjednik Fudbalskog saveza BiH istakao je da će današnju prezentaciju projektnog zadatka rekonstrukcije stadiona uputiti predstavnicima UEFE, koji su u jučerašnjoj posjeti Sarajevu istakli da su voljni pomoći ovakve i slične projekte.
Izvor: http://www.novosarajevo.ba/stream/press ... 3&pid=3624" onclick="window.open(this.href);return false;
pusti snovi i nista vise
i ja sam sam rekao da mi je tesko vjerovati nakon dva pusta obecanja, zato dok ne cujem da su pali dogovori i pocnu radovi ni sam ne vjerujem. Jedino sto mi je ovdje pozitivnije nego npr. sa Slovencima jeste mnogo skromniji, a samim time i realniji projekat. Ali otom-potomcala je napisao/la:pusti snovi i nista vise
Neko je znači dobro omastio brk na talu za ta sjedišta. Ne može kod nas ništa bez malverzacija i korupcije. Šta kad repka bude igrala protiv Litvanije? Hoće li opet iz BL stolice biti ili će na ovim klupama igrači sjediti? Ako ništa, sad barem znam za koga neću glasati.zamorano je napisao/la:Stare klupe vracene,nista od recara za sadkarameldar je napisao/la:Sta bi sa recaro sjedistima?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- deenniiVCF
- Kontakt:
" Muhamed Taa sastao se i sa Husejinom Smajlovićem, načelnikom Općine Zenica. U razgovorima bilo je govora i o eventualnoj dodatnoj rekonstrukciji stadiona „Bilino polje".Taa je pohvalio nedavne radove na našem, trenutno, najmodernijem stadionu, te naglasio kako će u UEFA pokušati isposlovati određenu svotu novca za još ljepši ruho Bilinog polja“ "
Ovo se trazi !

Ovo se trazi !
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Bravo Uefa i Opcino Zenica svaka cast,opcina je jako zainteresovana za ovaj projekat Bilinog polja sto je i Uefa prepoznala i vjerovatno da ce biti nesto od ovoga.Znaju i oni kome treba pare dati.deenniiVCF je napisao/la:" Muhamed Taa sastao se i sa Husejinom Smajlovićem, načelnikom Općine Zenica. U razgovorima bilo je govora i o eventualnoj dodatnoj rekonstrukciji stadiona „Bilino polje".Taa je pohvalio nedavne radove na našem, trenutno, najmodernijem stadionu, te naglasio kako će u UEFA pokušati isposlovati određenu svotu novca za još ljepši ruho Bilinog polja“ "
Ovo se trazi !![]()
Ono sto je zanimljivo da su u pratnji Muhameda bili arhitekt Zvjezdan Turkic i nacelnik a svi znamo cemu to vodizenicanin je napisao/la:Bravo Uefa i Opcino Zenica svaka cast,opcina je jako zainteresovana za ovaj projekat Bilinog polja sto je i Uefa prepoznala i vjerovatno da ce biti nesto od ovoga.Znaju i oni kome treba pare dati.deenniiVCF je napisao/la:" Muhamed Taa sastao se i sa Husejinom Smajlovićem, načelnikom Općine Zenica. U razgovorima bilo je govora i o eventualnoj dodatnoj rekonstrukciji stadiona „Bilino polje".Taa je pohvalio nedavne radove na našem, trenutno, najmodernijem stadionu, te naglasio kako će u UEFA pokušati isposlovati određenu svotu novca za još ljepši ruho Bilinog polja“ "
Ovo se trazi !![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Prva faza je zavrsena,ako se po jutru poznaje dan na redu je jug
samo naprijed mada mi se visa svida prezentacija Bostijancica jer nema dvije etaze ali bitno je da se gradi

- deenniiVCF
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:
Ono sto je zanimljivo da su u pratnji Muhameda bili arhitekt Zvjezdan Turkic i nacelnik a svi znamo cemu to vodi![]()
[youtube][/youtube]
Upravo to chily, sve mi mirise na to da ce ici po ovim fazama...ako Bog da !!!
.Amunt Valencia !!!
deenniiVCF je napisao/la:chily-rz je napisao/la:
Ono sto je zanimljivo da su u pratnji Muhameda bili arhitekt Zvjezdan Turkic i nacelnik a svi znamo cemu to vodi![]()
[youtube][/youtube]
Izborna kampanja
::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.