FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2010, 10:49

Don Corleone je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:ps .Koga ste ono poslali da vam navija u Lukavici ????
neku djecu..sto pitas...kad vi planirate poslat nekog dalje od grbavice i koseva da vam bodri klub na strani... :roll:
Pa sledeći put ih nemojte slati jer nam nisu dorasli a prave i neke nerede čujem ...A što se tiče gostovanja mi idemo skoro na svako ... :roll:[/quote]
to gdje idete na gostovanje neznam nit me interesuje..sto se ticeTZ te vase smijesne pticurine se nisu pojavile bog dragi zna od kad...nastavite gostovat :D :D
i izvinite sto smo poslali djecu koja vam nisu dorasla :D :D ..eto necemo ih vise slat :roll: :roll:[/quote]
pa jesmo li vam zadali domacu zadacu u kupu ili treba jos jednom ??? :D[/quote]

vi nam zadali domacu zadacu? ahahhaha idi kazni se djecace :)...pa vidili smo vas u tom finalu kupa i pjesme koje pjevate .Na momente se cinolo da je ono neka srpska svadba, a ne utakmica :)....ajjj ko je nama dosao ovdje da prica u pm :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 apr 2010, 10:57

Pusti ih ba krivo im bilo vise "djece" nego njih :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2010, 10:58

Eh evo i mene iz BANovica :lol: vidim pticice pricaju sve i svasta pa da ne upadam u diskusiju sa njima ;) protiv Rudara smo dobro prosli,jer smo nastupili sa juniorima.Sad uzeti 2 kuci tj.Borac i Travnik,da osiguramo opstanak u premijer ligi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 apr 2010, 11:44

Tuzlaci, poderite Borca ko flis papir 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 apr 2010, 13:44

mirzza je napisao/la:Tuzlaci, poderite Borca ko flis papir 8-)
Sta mislis sto je u Prijedoru igralo 10 juniora! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 13:50

Probisvjet je napisao/la:
sve postujem, borba za opstanak i to, ja samo molim da nekom ne slomite nogu, a rezultat kako bude nek bude :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 apr 2010, 13:53

borcev_navijac je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
sve postujem, borba za opstanak i to, ja samo molim da nekom ne slomite nogu, a rezultat kako bude nek bude :)
Ma igrali su mnogi pa niti jedan igrac nije ozlijedjen!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 26 apr 2010, 13:55

to je najbitnije,, valja igrati jos sezona i puno puta gostovati jedni drugima, nije ovo zadnja sezona premijer lige.
a rezultat nek se igra muski nije problem pa kom obojci kom opanci :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 26 apr 2010, 17:30

ova sa borcem ce bit preteska utakmica....borac nam nikako ne lezi i njihov nacin igranja...prosle su nas sezone mlatnuli na Tusnju iz jednog jedinog puta kad su presli centar a u BL su nas pregazili sa 4-0...u jesenjem dijelu ove sezone opet poraz gore 1-0....nadam se da cemo im uzvratit istom mjerom ali ce bit tesko...gledao sam ih par puta na TV i istina je da oni igraju bunker na strani..ali sta mi se svidjelo je sto u zadnjoj liniji nema panike i nasumicnog izbijanja lopte sto dalje...bas se organizovano brane i fino im ide ta lopta od noge do noge dok je ne iznesu.....nek nam je DRAGI BOG na pomoci....trebat ce nam jer nam je ovo jako bitna tekma...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 26 apr 2010, 17:35

slani grad je napisao/la:ova sa borcem ce bit preteska utakmica....borac nam nikako ne lezi i njihov nacin igranja...prosle su nas sezone mlatnuli na Tusnju iz jednog jedinog puta kad su presli centar a u BL su nas pregazili sa 4-0...u jesenjem dijelu ove sezone opet poraz gore 1-0....nadam se da cemo im uzvratit istom mjerom ali ce bit tesko...gledao sam ih par puta na TV i istina je da oni igraju bunker na strani..ali sta mi se svidjelo je sto u zadnjoj liniji nema panike i nasumicnog izbijanja lopte sto dalje...bas se organizovano brane i fino im ide ta lopta od noge do noge dok je ne iznesu.....nek nam je DRAGI BOG na pomoci....trebat ce nam jer nam je ovo jako bitna tekma...
svaka cast dosta realna analiza Borceve igre, pre svega na strani :) Ne ocekujem lijepu utakmicu ali svakako sa puno borbe i trcanja i na jedan gol odluke...

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 26 apr 2010, 17:38

pajkan85 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:ova sa borcem ce bit preteska utakmica....borac nam nikako ne lezi i njihov nacin igranja...prosle su nas sezone mlatnuli na Tusnju iz jednog jedinog puta kad su presli centar a u BL su nas pregazili sa 4-0...u jesenjem dijelu ove sezone opet poraz gore 1-0....nadam se da cemo im uzvratit istom mjerom ali ce bit tesko...gledao sam ih par puta na TV i istina je da oni igraju bunker na strani..ali sta mi se svidjelo je sto u zadnjoj liniji nema panike i nasumicnog izbijanja lopte sto dalje...bas se organizovano brane i fino im ide ta lopta od noge do noge dok je ne iznesu.....nek nam je DRAGI BOG na pomoci....trebat ce nam jer nam je ovo jako bitna tekma...
svaka cast dosta realna analiza Borceve igre, pre svega na strani :) Ne ocekujem lijepu utakmicu ali svakako sa puno borbe i trcanja i na jedan gol odluke...
Nemogu reci da sam gledo utakmice Borca, a ni Slobode posebno, no sigurno se nisu slucajno nasli u utrci za titulu da nevaljaju nebi bili u vrhu. Sto se Slobode tice ako je pao Zeljo valjda moze i Borac al vidjet cemo, sretno momcima i nadam se nekim radikalnim promjenama na kraju sezone, ja mislim da je ovo i Bogu, a i narodu dojadilo jedne sezone u vrhu seljedece na dnu i tako iznova :).
--Pametnij popusta--

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 apr 2010, 19:45

armin90 je napisao/la:
pajkan85 je napisao/la:
Nemogu reci da sam gledo utakmice Borca, a ni Slobode posebno, no sigurno se nisu slucajno nasli u utrci za titulu da nevaljaju nebi bili u vrhu. Sto se Slobode tice ako je pao Zeljo valjda moze i Borac al vidjet cemo, sretno momcima i nadam se nekim radikalnim promjenama na kraju sezone, ja mislim da je ovo i Bogu, a i narodu dojadilo jedne sezone u vrhu seljedece na dnu i tako iznova :).
Sljedeće je vrh na redu :lol:

Nadam se pobjedi protiv Borca i u sljedećim utakmicama da prođemo bez ijednog poraza što je vrlo moguće da se desi ako budemo igrali u dobroj formi.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2010, 19:55

Dobro je da smo kompletni u ovom kolu,da nema ozljeda,a sve bi trebalo doci na svoje u subotu ;)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 27 apr 2010, 19:28

slani grad je napisao/la:Slučaj Gavarić: Sutra o utakmici Sloboda-Sarajevo

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sutra bi trebao zaključiti slučaj Gavarić i priču oko utakmice 16. kola Sloboda – Sarajevo napokon staviti ad acta – trebao iz razloga jer je sjednica IO-a već jednom odgođena, a napokon zato što je nakon 25 kola još uvijek aktualna utakmica koja se igrala u šesnaestom.

Mislilo se da je ova priča zaključena nakon što je Sloboda i u ponovljenoj utakmici bila bolja od Sarajeva, ali aktualna je opet postala nakon što je Komisija za propise NS-a zaključila da su Natjecateljska i Apelaciona komisija pogrešno primijenili propise te slučaj uputila na razmatranje IO-u, koji bi, pak, trebao donijeti konačnu odluku. Naime, Komisija za propise ne može donositi odluke, nego samo iznositi zaključke i preporuke.

Da bi stvari bile jasnije, možda je najbolje ovaj slučaj poredati kronološki.

27.02.2010.
Utakmica 16. kola između Slobode i Sarajeva završena je rezultatom 3:1 u korist domaćina.

01.03.2010.
Sarajevo uložilo žalbu iz razloga jer je Stefan Gavarić, koji je u zimskom prijelaznom roku u Slobodu došao iz Olimpika, u toj utakmici nastupio s tri žuta kartona.

06.03.2010.
Natjecateljska komisija jednoglasno donijela odluku da se utakmica Sloboda – Sarajevo ponovi 24. ožujka pozivajući se na članak 74. stavak 4. Pravilnika o natjecanju NS-a BiH u kojem stoji:
Na osnovu žalbe oštećenog kluba, utakmica će biti poništena i određeno ponovno odigravanje, u sljedećim slučajevima:
4. ukoliko je klub nastupio s igračem koji je suspendiran ili kažnjen zabranom igranja, a o tome nije obaviješten prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS-a BiH.

12.03.2010.
Na odluku Natjecateljske komisije Sarajevo je uložilo žalbu, a na svojoj prvoj sjednici Apelaciona komisija je odlučila odluku prolongirati za 18. ožujak. Razlog – zbog dodatnog prikupljanja dokaza te pravilnog i potpunog utvrđivanja činjeničnog stanja.

18.03.2010.
Apelaciona komisija potvrdila odluku Natjecateljske komisije.

24.03.2010.
Sloboda u ponovljenoj utakmici pobijedila Sarajevo rezultatom 1:0

31.03.2010.
Disciplinska komisija zbog administrativnih propusta kaznila FK Olimpik (1.000 KM), glavnog tajnik Olimpika Adisa Ibiševića (500 KM) i nogometaša Stefana Gavarića (500 KM).

13.04.2010.
Komisija za propise zaključila da su Natjecateljska i Apelaciona komisija u slučaju Gavarić trebali odluku donijeti na temelju članka 73. stavak 5. Pravilnika o natjecanju NS-a BiH, a u kojem stoji:
Na osnovu žalbe oštećenog kluba, biti će donijeta odluka o registraciji utakmice rezultatom 3:0 (par-forfe) u njegovu korist, ukoliko nije postigao bolji rezultat, ako je protivnički klub:
3. nastupio s igračem koji se nalazi pod kaznom zabrane nastupanja ili suspenzijom.

Ukratko, na strani Slobode su odluke Natjecateljska, Apelacione i Disciplinske komisije, a na strani Sarajeva odluka Komisija za propise. Sada je na potezu Izvršni odbor koji će na sutrašnjoj sjednici prihvatiti ili odbiti sugestiju Komisije za propise. Podsjetimo da IO broji petnaest članova, a da bi odluka Komisije za propise bila prihvaćenja, za istu mora glasati 12 članova IO-a.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pa j.e.b.o. im gavaric vise mater u p.i.c.k.u....i ovima iz torpeda i ovima iz ovih komisija.... :twisted: :twisted: ....pa 2 utakmice smo odigrali i 2 puta pobijedili...pa 2 j.e.b.e.n.e komisije su potvrdile da Sloboda nema veze sa ovim muckama buregdzija i onog kloca sto vodi onaj instant klub olimpik....i sad se opet nesto vijeca :twisted: ...pa j.e.b.o im bodovi iz komisija mater vise..nek ovom rezimskom klubu dadnu ta 3 boda...smrde i onako nece u evropu..nek mi samo jos neko kaze kako stoka rezimska nema lobije u onom savezu....al smo se danas ispred Tusnja najebali matere onom smrdi munibu :twisted: :twisted: ..i to sa 5 metara....lihvar ni da se pocese...u svakom slucaju ako se dadnu torpedu bodovi za stolom nek nasi puste bodove Velezu ovdje i nek naguze toredo za evropu.....smrde smradave...fuuuuujjj

Slažem se sa tobom, j.e.b.a.l.i ih ti bodovi više, mogu se p.o.s.r.a.t na njih.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2010, 20:37

ma ovo se samo ceka da mi obezbjedimo opstanak i da njima dodjele bodove, a boli ih kita sto ce ostetiti druge ekipe koje se bore za evorpu, ali eto hajde.Ja cisto zbog nas bi im dao ta 3 boda jer to je njihova sramote, a mi bi time pokazali da smo veliki klub, a oni bi ispali tako mali mali kosto i jesu manji sarajevski klub
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2010, 20:50

Nek im dadnu ta 3 boda,dosadilu su prosjaci vise sa tim moljakanjem i placem po savezu za 3 boda,najgore ako dobiju ta 3 boda,imaju ovi da navale na temu ko ludi,da se hvale :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 apr 2010, 20:53

Ovaj mali Mujić danas super odigrao, a neki od vas su govorili da pojma nema i da mu je jedini kvalitet dedo. :mrgreen: Ima itekako potencijala!
Vašeg Bekića sam gledao par puta i on je možda i najbolji igrač u ovoj mladoj reprezentaciji. Čudi me kako se negdje ne proda ili da se barem govori o zainteresiranim.
P.S. Osim je izjavio da je Sloboda bila "zaista korektna" u utakmici protiv ŽELJE.(Da ne bude da samo mesarski pobjeđujete, lomite noge isl.)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 apr 2010, 21:26

Željovac je napisao/la:Ovaj mali Mujić danas super odigrao, a neki od vas su govorili da pojma nema i da mu je jedini kvalitet dedo. :mrgreen: Ima itekako potencijala!
Vašeg Bekića sam gledao par puta i on je možda i najbolji igrač u ovoj mladoj reprezentaciji. Čudi me kako se negdje ne proda ili da se barem govori o zainteresiranim.
P.S. Osim je izjavio da je Sloboda bila "zaista korektna" u utakmici protiv ŽELJE.(Da ne bude da samo mesarski pobjeđujete, lomite noge isl.)

Pa Osim je gospdin jbga dok ostali placu :D Covjek izgubio i trazi razloge svog poraza u svojim redovima a ne u tuđim
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 apr 2010, 01:17

Željovac je napisao/la:Ovaj mali Mujić danas super odigrao, a neki od vas su govorili da pojma nema i da mu je jedini kvalitet dedo. :mrgreen: Ima itekako potencijala!
Da nije ostao na prvom mjestu, ne bi tako pricao. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2010, 01:18

pa kad bolje razmislis mi i nismo prvi sad ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], Skojevska i 15 gostiju.