Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 sep 2009, 12:33

brazzo je napisao/la:Kako god u Srijedu je veliki dan i za Dzeku i za Misketa koji ako bude igrao na svom nivou ne sumnjam da ce ga Ferguson zapamtiti i ako bude srece i dovesti da nam zamjeni Scholesa i ove druge dilbere u sredini. Miske je qualitet za eng PL i to ce jos 1 pokazat u sr nadam se da ce doci na Old Trafford zastalno.

prije par godina misimovića je htio dovesti everton ali transfer je propao zato što misimović ne želi ići u englesku premijer ligu, rekao je da mu više odgovara španska liga
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 30 sep 2009, 00:11

Samo da kazem koliko je samo sreca sto Dzeko nije otisao u Milan, taj klub bukvalno receno, shodno svim posljednjim desavanjima propada trenutno. Vjerovatno ce mozda zazivjet nekad poslije.
Ali i kad bi Dzeko presao, ne bi on to sam mogao da sredjuje, na kraju bi i sam klub umrtvio njegov talenat i vozdra - nema price. Nadam se da ce odustati i on sam od te pomisli na Milan, nije to vise klub ko nekad.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 30 sep 2009, 00:24

Ja ne kontam te u AC Milanu oni bi bez para muziku :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 30 sep 2009, 00:28

Sa nestrpljenjem očekujem sutrašnji nastup Džekice. Nadam se, i imam osjećaj da će sutra istorija fudbala da piše novu - zlatnu stranicu o gigantu kojeg su pojedinci nazivali klocem. Stidite se svi koji ste tada blatili momka.
Pokajte se, jer sutra kad Džeko istrči na Old Trafford, vaše suze će da budu dokaz protiv vas. :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 sep 2009, 00:35

Žil Kretenie je napisao/la:Sa nestrpljenjem očekujem sutrašnji nastup Džekice. Nadam se, i imam osjećaj da će sutra istorija fudbala da piše novu - zlatnu stranicu o gigantu kojeg su pojedinci nazivali klocem. Stidite se svi koji ste tada blatili momka.
Pokajte se, jer sutra kad Džeko istrči na Old Trafford, vaše suze će da budu dokaz protiv vas. :mrgreen:
Iskreno se nadam i drzim fige da se ovo ostvari. Ako sutra zabije, bicu sretan jednako kao sto sam bio kad je Salihovic skinuo paucinu iz Volkanovih raslji. A ne sumnjam da on to moze.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 30 sep 2009, 00:41

Bojim se da će Džeko biti markiran od strane Manchesterovih štopera, neće mu dati da diše. No, opet na neku ruku vjerujem u zlatnu Misimovićevu loptu, trenutak nepažnje domaćih igrača biti će dovoljan da, kako su ga neki nazivali, kloc postigne pogodak.

Glede te utakmice ,Wolfsburg neće moći lako na kraj sa Unitedom, dosta su slabija ekipa i velika mana Vukova je svakako njihova odbrana. Pa ti spriječi Rooneya, Giggsa, Berbatova, Nanija, Skolsa...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 30 sep 2009, 00:42

seha je napisao/la:Ja ne kontam te u AC Milanu oni bi bez para muziku :lol:
Mislim da ipak nije sada samo u Milanu. Cini me se da je cjelokupna italijanska liga u nekoj krizi. Ne znam mozda grijesim, ali sama cinjenica da su neki veliki svjetski igraci otisli poput Ibrahimovica, Kake... govori nesto. Da, ima tu igra sa parama itd., ali upravu odluka Milana da proda neke dobre igrace, posebnu Kaku i tako izvuce brdo love, govori i drugu stranu price. Sjecam se da je u jednom intervju Kaka izjavio prijed godine, dvije kako bi volio zauvijek ostati u Milanu, tj. do kraja svoje karijere. Medjutim izgleda da pored novca i sam je vidio da nema vise neke fajde, da se moze pogorsati itd. Mozda je sve pocelo sa onim divljanjem i ubistvima navijaca i policije od prosle ili petposle godine. Evo, nas Muslimovic je imao vrlo malu prliku da igra u italijanskog ligi. Stalno na klupi covjek bio, jednom ga trener uvede odmah dao dva gola. Ali nejse, i poslije toga opet zavrsio na klupi. Nest je bio na posudbi ne znam bas, nisam pratio situaciju najbolje.
Sveusvemu, cak i primitivna tv OBN ne prenosi vise italijansku ligu (novac, program ili ipak mozda nezainteresovanost).
Uglavnom, hvala Bogu pa Dzeko nije otisao tek tako u Milan, jer situacija nije nimalo sjajna. PRvo sto vrijedi kao igrac mnogo vise, drugo sto ima priliku da zaigra za 10x puta bolje klubove Evrope.
Sutra se nadamo njegovom sjajnom nastupu, ako Bog da. ;)

bookmaker
Kontakt:

Post Postao/la bookmaker » 30 sep 2009, 01:11

Vidim da mnogi pisu kako je Milan u krizi,kako je fudbal u Italiji los,kako nema para i sl.
Kao prvo razlika izmedju Spanije i Italije u fudbalskom smislu je astronomska,ne mislim po kvaliteti,nego novcano.Za informaciju pojedinim neupucenim ovdje-u Spaniji je Zapatero ukinuo dodatni porez u sportu,konkretno u fudbalu,gdje nema dodatnog troska pri kupovini igraca(ne placa se porez),niti se kod plate igraca placa porez,pa tako dobijemo cifru koja se placa za transfere.U Italiji kad daju 20 miliona eura,to je u Spaniji najmanje 2-3 puta toliko,tako da ne cudi sto svi najbolji igraci trenutno igraju tamo.Eto jedna veoma bitna informacija,koju neki clanovi bas i ne kontaju,ali znaju napisati kako se nema para u Italiji,hahahah-smijesno,sta drugo da kazem :o :?: :!:

P.S.Ako Dzeko ima klubove koji su 10 puta bolji od Milana,onda mora da su to ekstraterestrijalne ponude,ne sa ove planete...Cuj Milan nije veliki klub,haha!?...U krizi jest,ali te budalastine da ima boljih klubova,to ni moj komsija od 5 godina ne bi izjavio.AC MILAN je najtrofejniji klub gledajuci ukupno po titulama u svim takmicenjima koja su van njegove lige,tj.Evropa i ostali kupovi...Klubovi poput Man Utd,Barcelone,Juventusa,Intera,Arsenala(da ove novijeg doba ni ne pominjem(tipa Chelsea i sl),uz duzno postovanje,u evropskim razmjerima,nisu Milanu ni do koljena...Jedini koji je tu rame uz rame je Real,ostalo je druga klasa...Zato,gledamo realno,pa ruku na srce-Dzekin san je najveci klub ikad,koji je istina u krizi,ali niko ne moze stalno biti najveci!Ne sumnjam da ce izaci iz toga,a onda biti jos bolji-jer su jos uvijek ZADNJI KLUB KOJI JE ODBRANIO TITULU U LIGI(KUPU)PRVAKA...Aferim,kad je to mali klub i ima 10 puta boljih :mrgreen:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 30 sep 2009, 01:22

U Italiji samo Milan nema para, a danas je ako nema para nema rezultata. Kako te poreze moze placati Juve,Inter... Berusconi il nema za Milan il nece da ulaze
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

bookmaker
Kontakt:

Post Postao/la bookmaker » 30 sep 2009, 01:30

Cuj samo Milan nema para :mrgreen: ?Pa koliko je Kaka' donio u kasu?Pogledaj koliko je ukupno Inter potrosio para,koliko Juventus,pa onda to reci :mrgreen: ...Pogledaj recimo Real,sve ce ti biti jasno...Inter cak zaradio na Ibri,a fakticki nista nije izgubio...Nije da Milan ne kupuje zadnjih godina,ali normalno da nece dati 70 mil za igraca,to je suludo...Kriza jest,ali nece jos dugo!
P.S.Plate JKH fino,pa im sjedi na klupi :mrgreen:

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 30 sep 2009, 08:26

Dzeko daje gol veceras.....
Misimovic daje gol veceras..............
Wolfsburg tuce Man Utd na teatru snova veceras....

Sve cu to uplatiti na kladionici....

Dzeko Vidicu kroz noge, ulazi u sesnesterac i penal.....Misimovic daje gol...
15 minuta nakon toga, Dzeko opet Vidicu kroz noge, ulazi u 16terac i od sve snage topovskim udarom loptu posprema u gornji desni ugao....2-0 za Wolfsburg....Tako ce i zavrsiti utakmica....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 sep 2009, 11:44

imam neki osjecaj da ce dzeko veceras pokazat kako si igra fudbal...da ce uvalit 2 komada...ovo su utakmice u kojima se igraci prodavaju..u velike klubove...samo miske i dzeko veceras da odigraju na svom nivou i vidjet cete odma ponude mancestera,arsenala,cezija....i za miske i dzeku...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 sep 2009, 11:50

džeko ako zabije gol, ferguson će ga dovesti u man utd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 30 sep 2009, 12:25

Mirza_Hordas je napisao/la:džeko ako zabije gol, ferguson će ga dovesti u man utd
Da al ce prvo SAF nazvati tebe da se konsultuje sa tobom..Ne pricaj gluposti molim te....

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 30 sep 2009, 12:54

Jack_Daniels je napisao/la:Dzeko daje gol veceras.....
Misimovic daje gol veceras..............
Wolfsburg tuce Man Utd na teatru snova veceras....

Sve cu to uplatiti na kladionici....

15 minuta nakon toga, Dzeko opet Vidicu kroz noge, ulazi u 16terac i od sve snage topovskim udarom loptu posprema u gornji desni ugao....2-0 za Wolfsburg....Tako ce i zavrsiti utakmica....
Grafonja puca penale..........!!!!!! ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 sep 2009, 13:00

Mogao bi dzeko veceras lako zabiti gol. Al nemoze ih on zabijati koliko ce obrana primiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 sep 2009, 13:07

Jack_Daniels je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:džeko ako zabije gol, ferguson će ga dovesti u man utd
Da al ce prvo SAF nazvati tebe da se konsultuje sa tobom..Ne pricaj gluposti molim te....

A nek ces ti sve pogoditi vidovita Dzemila, ajd ne seri majketi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 13:08

kao prvo penale suta grafite ;) a drugo veceras hattrick dzeke :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 sep 2009, 14:17

Jack_Daniels je napisao/la:
ne nego ce se konsultovati sa tobom i o tome sta si sanjao
Cuva Bog Zelju svog!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 sep 2009, 14:55

MISKE je kljucan veceras ali niko sretniji od mene ako bi zabilli po 1 i Dzeko i Miske i rezultat 3-2 za United :P
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, Sheyi i 43 gosta.