NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jao Endi mi je enigma nevjerovatno je to. Znaci nekad uđe u igru i odigra super super super, al' sljedecu npr pocne i totalno se izgubi. Treba nam osigurač iza Benje jer on defanzivno ne izgleda nesto jako, a u napadu vala mozemo svakom dati gol. 1:0 pobjede ce nas uvesti u PL 

Izvini mislio sam na Nuspahica neznam zasto sam njega napisao XDnerkolfc je napisao/la:Jao Endi mi je enigma nevjerovatno je to. Znaci nekad uđe u igru i odigra super super super, al' sljedecu npr pocne i totalno se izgubi. Treba nam osigurač iza Benje jer on defanzivno ne izgleda nesto jako, a u napadu vala mozemo svakom dati gol. 1:0 pobjede ce nas uvesti u PL
Ma Nuspa je potencijal i nadam se da ce proigrati dobro. Moze on puno da uradi za nas.Iceplayer je napisao/la:Izvini mislio sam na Nuspahica neznam zasto sam njega napisao XDnerkolfc je napisao/la:Jao Endi mi je enigma nevjerovatno je to. Znaci nekad uđe u igru i odigra super super super, al' sljedecu npr pocne i totalno se izgubi. Treba nam osigurač iza Benje jer on defanzivno ne izgleda nesto jako, a u napadu vala mozemo svakom dati gol. 1:0 pobjede ce nas uvesti u PL
On je odlican igrac samo mu fali iskustva aBd on ce postati vrhunski igrac...nerkolfc je napisao/la:Ma Nuspa je potencijal i nadam se da ce proigrati dobro. Moze on puno da uradi za nas.Iceplayer je napisao/la:Izvini mislio sam na Nuspahica neznam zasto sam njega napisao XDnerkolfc je napisao/la:Jao Endi mi je enigma nevjerovatno je to. Znaci nekad uđe u igru i odigra super super super, al' sljedecu npr pocne i totalno se izgubi. Treba nam osigurač iza Benje jer on defanzivno ne izgleda nesto jako, a u napadu vala mozemo svakom dati gol. 1:0 pobjede ce nas uvesti u PL

- anonymous001
- Kontakt:
sutra u Vinodolskom idemo im poderati guzove iako je trener rekao da je rezultat u drugom planu 

-
- Kontakt:
pa hocete igrati na rezultat ili na grupnjakanonymous001 je napisao/la:sutra u Vinodolskom idemo im poderati guzove iako je trener rekao da je rezultat u drugom planu

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ovo je upravu,sutra rezultat nije u prvom planu svi igraci ce dobit sansu,da trener vidi s kakvim igracima raspolaze prije odlazka na pripreme.wienultras je napisao/la:pa hocete igrati na rezultat ili na grupnjakanonymous001 je napisao/la:sutra u Vinodolskom idemo im poderati guzove iako je trener rekao da je rezultat u drugom planudijete drago,legenda si
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
ma naravno da je upravu,pa tako ce biti i kod nas u pripremnim,vise sam isao na nacin izrazavanja,bez ikakvog pokusaja provokacije 

- anonymous001
- Kontakt:
mislim da si shvatio poentuwienultras je napisao/la:pa hocete igrati na rezultat ili na grupnjakanonymous001 je napisao/la:sutra u Vinodolskom idemo im poderati guzove iako je trener rekao da je rezultat u drugom planudijete drago,legenda si

Dobra je ekipa, ovo mi se fkt svidja, na svakoj poziciji smo jaki, ne bi znao reci sta je slaba tacka, e sad ako svi budu na nivou, a moraju svi biti..
Golman - Vrhunski
Odbrana - Samo tri gola, samo tri greške, veoma dobro
Veza - Bez Bojana smo malo slabiji, i naravno da benjo odigra najbolje sto moze, mora svaku utakmicu, ostalo dobro
Napad - Dovesti još jednog sličnog urošu, trebace nam i da uros bude na nivou eto ga, ici iz utakmice u utakmicu i bice sve dobro
Golman - Vrhunski
Veza - Bez Bojana smo malo slabiji, i naravno da benjo odigra najbolje sto moze, mora svaku utakmicu, ostalo dobro
Napad - Dovesti još jednog sličnog urošu, trebace nam i da uros bude na nivou eto ga, ici iz utakmice u utakmicu i bice sve dobro
Ma jaki smo kao beton od golmana do spicaNKJ je napisao/la:Dobra je ekipa, ovo mi se fkt svidja, na svakoj poziciji smo jaki, ne bi znao reci sta je slaba tacka, e sad ako svi budu na nivou, a moraju svi biti..
Golman - Vrhunski

Bit ce ovo super polusezona. Svi smo vidjeli sta momci mogu + sad ova nova pojacanja i uz veliku zelju i brobu neb' trebali ispustiti to prvo mjesto. Sve je u nasim rukama.
- anonymous001
- Kontakt:
na svaku utakmicu treba ici na tri boda. mislim samo da bi mozda trebali dovesti jos jednog igraca sto igra u odbrani i mozda eventualno jos jednog spic igraca ...nerkolfc je napisao/la:Bit ce ovo super polusezona. Svi smo vidjeli sta momci mogu + sad ova nova pojacanja i uz veliku zelju i brobu neb' trebali ispustiti to prvo mjesto. Sve je u nasim rukama.
Za špica se slazem, a za odbranu samo ako ce doci neko bas kvalitetan al' odbrana igrala najbolje prvi dio sezone tako da to i nije neki prioritet.anonymous001 je napisao/la:na svaku utakmicu treba ici na tri boda. mislim samo da bi mozda trebali dovesti jos jednog igraca sto igra u odbrani i mozda eventualno jos jednog spic igraca ...nerkolfc je napisao/la:Bit ce ovo super polusezona. Svi smo vidjeli sta momci mogu + sad ova nova pojacanja i uz veliku zelju i brobu neb' trebali ispustiti to prvo mjesto. Sve je u nasim rukama.
....................................................Mirza Hamzabegovic..................................................
Aleksandar Malbasic.............Aldin Kahrimanovic................Fadil Cizmic.................Aldin Kovacevic
.......................Mladen Stjepanovic......................................Benjamin Dizdaric........................
Jasmin Jaranovic....................................Bojan Burazor.......................................Rijad Pljevljak
..........................................................Uros Stojanov.........................................................
Klupa: Anes Nuspahic, Arnes Besic, Irman Hodzic, Renail Husic, Endi Nuhanovic, Muris Piric, Beho Becic
Iako je jos rano, prvih 11 bi moglo ovako izgledati, dok na klupi imamo isto kvalitetnih igraca, osim Pirica svi igraci sa klupe su igrali dosta u prosloj sezoni i vecina je igrala u prvom sastavu
Aleksandar Malbasic.............Aldin Kahrimanovic................Fadil Cizmic.................Aldin Kovacevic
.......................Mladen Stjepanovic......................................Benjamin Dizdaric........................
Jasmin Jaranovic....................................Bojan Burazor.......................................Rijad Pljevljak
..........................................................Uros Stojanov.........................................................
Klupa: Anes Nuspahic, Arnes Besic, Irman Hodzic, Renail Husic, Endi Nuhanovic, Muris Piric, Beho Becic
Iako je jos rano, prvih 11 bi moglo ovako izgledati, dok na klupi imamo isto kvalitetnih igraca, osim Pirica svi igraci sa klupe su igrali dosta u prosloj sezoni i vecina je igrala u prvom sastavu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
Sva je Tuzla na noge se digla, trenerska legenda u Slobodu stigla
doveli su Ćiru toga cigu, da vrate Slobodu u premijer ligu
mogu oni imat i para i volje, al nek znaju JEDINSTVO je bolje
Hej Tuzlaci moja rajo stara,Ćiro vam je došo radi para
briga njega za klubove naše,on je tu da uzme pare vaše
mi imamo nebesku silu, i igramo fudbal baš po stilu
Sve stolice navijača pune,o JEDINSTVO čuje se sa Une
uprava i predsjednik dobar poso rade, dovodimo mi igrače mlade
mom JEDINSTVU želim puno sreće,niko prvo mjesto uzet nama neće
-
- Kontakt:
ooooooooooooooo pjesniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jel to sanjas ciru pa izasna sklepoanonymous001 je napisao/la:Sva je Tuzla na noge se digla, trenerska legenda u Slobodu stigla

- anonymous001
- Kontakt:
haha samo kopiram sto sam vidio po fejsbuku .. neko je to napisao! nije losewienultras je napisao/la:ooooooooooooooo pjesniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jel to sanjas ciru pa izasna sklepoanonymous001 je napisao/la:Sva je Tuzla na noge se digla, trenerska legenda u Slobodu stigla

-
- Kontakt:
dobar dobar,ma neka on nas uvede u pl,cije ce pare uzeti,i koliko nije nasa briga, 

- anonymous001
- Kontakt:
mozda sljedece sezone haha.wienultras je napisao/la:dobar dobar,ma neka on nas uvede u pl,cije ce pare uzeti,i koliko nije nasa briga,
jedva cekam da dodjem u Tuzlu na tekmu jer nisam bas bio nikad tamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.