mamuze neka nadju svoju uzrecicu, pola snage i prekidac je zauzeto od strane sampiona i najbolje ekipe lige miami heataMonolog je napisao/la:Ma i meni je čudno da se svaki poraz Heata gleda pod prizmom "igraju sa pola snage". Šta onda reći za Mamuze? Jer, općepoznato je da poslije hvataju zalet. Zamisli kakvi će oni biti kad budu igrali na 100% svojih mogućnosti.Pa to će biti pobjede sa po 40 poena razlike.
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Za FPN @Edin Avdića , pošto očigledno slabo gleda NBA sem par klubova
mada ga Edin nije ispravio
EDIT: vidim da je to ovaj Faker rekaoPlayers with 20+ PPG / 7.5+ APG / 53+ FG% seasons:
- Wilt (3)
- Magic
- Jordan
- Parker
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 09 feb 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E i vi ga sad pretjerujete jbt, idite mu na kućnu adresu i riješite to, šakama, argumentima, kako god želite 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nista pisat cu mu u komentaru naredne kolumne
to nek procita , udari minus i et
to nek procita , udari minus i et
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj sto ne mogu ove podesene statistike tipa ova iznad. Fol samo su ti i ti imali vise od 26.1 poena, 11.4 skoka na 81.8% sa linije sobodnih bacanja. Msm nevezano za Parkera, cesto vidjam ovakve podatke u zadnje vrijeme, najcesce u vezi sa Jamesom.
Jee , al ove su stvarno impresivne
James,Durant,Wade,Parker 4 igraca koji imaju 20 poena uz preko 50% iz igre ove sezone
trebas biti pravi hadalj pa reci da nema neke statse
James,Durant,Wade,Parker 4 igraca koji imaju 20 poena uz preko 50% iz igre ove sezone
Raul_64 je napisao/la:Jee , al ove su stvarno impresivne
to je nista sta je on sve za DR1 izvaljivao
Ma znam , nakon svjetskog je bio najprecjenjeniji igrac lige sto je stalno ponavljaodema je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Jee , al ove su stvarno impresivne
da bi jel Ruža osvojio MVP titulu te godine
da i kad je osvojio samo je zacepio ,nije nikad rekao da je pogrijesio,jer on ne grijesiRaul_64 je napisao/la:Ma znam , nakon svjetskog je bio najprecjenjeniji igrac lige sto je stalno ponavljaodema je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Jee , al ove su stvarno impresivne
da bi jel Ruža osvojio MVP titulu te godine
Nakon sto je Rose osvojio MVP, Edin nije vise ni spominjao nesto pretjerano lose za Derricka. A najveca blamaza mi je kad ga pita ovaj jedan na podcastu nekom Rose mvp titula ove sezone? On se citavo vrijeme smijao, u suzama, kaze ni u snovima i onda pocne pricat kako je Rose na SP u Turskoj izgledao tako nemocno i neke slicne gluposti koje su prezvakane.

Mogu mislit ovakvu reakciju Edina kad je Rose dignuo trofej MVP.

Mogu mislit ovakvu reakciju Edina kad je Rose dignuo trofej MVP.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svako svog konja hvali. Kidd najbolji play ikada.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Idete u krajnost...subjektivnu krajnost . . .
Da sam 'tard za košarku, čitajući ovaj dio foruma, pomislio bih da ima 20 klubova instantno konkurentnih za titulu u ligi, i 50 Jordana u istoj...
Da sam 'tard za košarku, čitajući ovaj dio foruma, pomislio bih da ima 20 klubova instantno konkurentnih za titulu u ligi, i 50 Jordana u istoj...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
chalmers najbolji play lige, ne znam zbog cega se svadjate
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Vidiš da Pop namjerno Duncanu i Manuu ne dozvoljava da igraju jer smo tada prejakiMonolog je napisao/la:Ma i meni je čudno da se svaki poraz Heata gleda pod prizmom "igraju sa pola snage". Šta onda reći za Mamuze? Jer, općepoznato je da poslije hvataju zalet. Zamisli kakvi će oni biti kad budu igrali na 100% svojih mogućnosti.Pa to će biti pobjede sa po 40 poena razlike.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Raja nekad previše pretjeruje. Dakle, to je toliko nevjerovatno. Kada Miami izgubi od Wizardsa onda se priča da nemaju volje, nisu motivisani. Kada gube od Knicksa i Bullsa onda se priča da igraju s pola snage. Kada pobjeđuju bilo kako onda se priča da ih niko ne može zaustaviti, a on najavljivanju titule da ne pričam, a nije prošla ni polovila sezone. To mi je malo čudno. Međutim, vidjećemo u playoffu šta će se desiti. Nadam se da će ih u prvoj rundi sačekati Boston i pokazati im par stvari.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva odbrana

Rudy a.k.a not this guy
[youtube][/youtube]

Rudy a.k.a not this guy
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva odbrana![]()
Rudy a.k.a not this guy![]()
![]()
[youtube][/youtube]
AHAHHAHAHAHAHA
A frajera
Raul_64 je napisao/la:Za FPN @Edin Avdića , pošto očigledno slabo gleda NBA sem par klubova
EDIT: vidim da je to ovaj Faker rekaoPlayers with 20+ PPG / 7.5+ APG / 53+ FG% seasons:
- Wilt (3)
- Magic
- Jordan
- Parker
ovo pokazuje koliko je wilt bio dominantan,tri sezone sa više od 7,5 asista a centar
http://nbacro.com/nba/charlotte-bobcats ... raca-16829" onclick="window.open(this.href);return false;
da, upravo to :SDonnie Darko je napisao/la:Joj sto ne mogu ove podesene statistike tipa ova iznad. Fol samo su ti i ti imali vise od 26.1 poena, 11.4 skoka na 81.8% sa linije sobodnih bacanja. Msm nevezano za Parkera, cesto vidjam ovakve podatke u zadnje vrijeme, najcesce u vezi sa Jamesom.
i mene to nenormalno nervira, npr. prvi igrač sa 31 poenom, 6 asistencija i 3 skoka pa se onda ostali redaju prema tome
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.