Moderator/ica: GracanicaAA
Ma vi il gosk, nema treceg.paulus je napisao/la:ja jos ne vjerujem da je sisoje van igre. Bosna nece uc sigurno sa tim sam se pomirio kad sam vidio sta se radi , nema Bosna pare a i da ima ne bi htio da tako udje
Ima ima ,Tuzla City. Hajte Travničani, bujrum, dok je ovih mubareć dana do Šehri Ramazana.SamoTravnik je napisao/la:Ma vi il gosk, nema treceg.paulus je napisao/la:ja jos ne vjerujem da je sisoje van igre. Bosna nece uc sigurno sa tim sam se pomirio kad sam vidio sta se radi , nema Bosna pare a i da ima ne bi htio da tako udje
Travničani,evo pošto ćete morati reflektore stavljati ako uđete u PL evo vam savjet od stručnjaka za reflektore:sloboda72 je napisao/la:Ima ima ,Tuzla City. Hajte Travničani, bujrum, dok je ovih mubareć dana do Šehri Ramazana.SamoTravnik je napisao/la:Ma vi il gosk, nema treceg.paulus je napisao/la:ja jos ne vjerujem da je sisoje van igre. Bosna nece uc sigurno sa tim sam se pomirio kad sam vidio sta se radi , nema Bosna pare a i da ima ne bi htio da tako udje
PRIMAMLJIVA PLATAemil02in je napisao/la:
Travničani,evo pošto ćete morati reflektore stavljati ako uđete u PL evo vam savjet od stručnjaka za reflektore:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
![]()
![]()
I sta sad? Jel' to problem sto su cobani placeni dobro? Ili si mozda htio nesto drugo reci, jel' to sramota posteno zaraditi novac?sloboda72 je napisao/la:PRIMAMLJIVA PLATAemil02in je napisao/la:
Travničani,evo pošto ćete morati reflektore stavljati ako uđete u PL evo vam savjet od stručnjaka za reflektore:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.Ovo govorim iz ličnog iskustva 1978 godine kad su pušteni svečano u rad.
![]()
![]()
Ko hoće da radi: Čobani u Hercegovini zarade koliko i prosvjetni radnici
Magazin Plus 6. Novembra 2015.
http://www.magazinplus.eu/ko-hoce-da-ra ... egovini-z/
Sretan Jurjev Travničani i vašer u Turbetu.(6.maja)SamoTravnik je napisao/la:Teren vrhunski
Dao bih ti da mi popusis al necu da vrijedjam svoj qrac.sloboda72 je napisao/la:Sretan Jurjev Travničani i vašer u Turbetu.(6.maja)SamoTravnik je napisao/la:Teren vrhunski
Nije fudbal za vas .Hajte vi na Vlašić za ovcama.
SamoTravnik je napisao/la:Dao bih ti da mi popusis al necu da vrijedjam svoj qrac.sloboda72 je napisao/la:Sretan Jurjev Travničani i vašer u Turbetu.(6.maja)SamoTravnik je napisao/la:Teren vrhunski
Da ti nisi slucajno ovaj sa klipa što se dere Joge počerajsloboda72 je napisao/la:Sretan Jurjev Travničani i vašer u Turbetu.(6.maja)SamoTravnik je napisao/la:Teren vrhunski
DAJ BABI SVOM DRAGOM NEK TI POPUŠI ČOBANE.SamoTravnik je napisao/la:Dao bih ti da mi popusis al necu da vrijedjam svoj qrac.sloboda72 je napisao/la:Sretan Jurjev Travničani i vašer u Turbetu.(6.maja)SamoTravnik je napisao/la:Teren vrhunski
Slaba ti je administracija ovdje. Moderator iz Gracanice a admin mescini iz TZ. Uvijek su bili zasticeniemil02in je napisao/la:Sloboda 72 ti si jarane psihcki bolesnik, i admin bi te mogao malo ohladiti.