Kada se igra slijedece kolo, jel to srijeda Boga vam eto?

Jbg...javio sam da necu dociMont0 je napisao/la:Ima ona, igru brisi - bodove pisiFali nam taj spic jedan, valjda ce doci na svoje i to..Ne znam sta neki pricaju, pa ja koliko sam primjetio, Rudar nije nijednom zaprijetio golu Veleza, sta hocete vise
Gogi izdajico,Morao sam usamljen da mlatnem litar
Modricu necemo klepiti na strani budi siguran, izbij to sebi iz glaveadisg je napisao/la:U BL pokusati do tri boda, mada jako tesko, ali ako tekma bude na TV - kao sto kazu - ocekivati jek korektno sudjenje, a u jednoj igri kakvu igra Velez na gostujucim terenima, jako otvoreno.....mogli bi i do pobjede.
Ako se to desi, onda nam je 2. pozicija zakovana, racunajuci da ce siroki biti prvi, jbg. imaju lagan raspored do kraja,
Mada mi je veca logika da mi mozemo klepit Modricu na strani, pokusajmo uzeti Borca, opusteno....
Igra li Dzafa protiv Borca, sta je s Kajtom, danas je pozutio?
Znas li slucajno hoce li biti ista organizovano?Mont0 je napisao/la:Upravu si, to je mene ponijelo sto sam cuo da raja danas govori, mada mi nema logike jer se tada igra zaostala u Sirokom. Znaci, definitivno subota, merak, .. Hvala..
Ko i uvijek.r0djeni je napisao/la:Znas li slucajno hoce li biti ista organizovano?Mont0 je napisao/la:Upravu si, to je mene ponijelo sto sam cuo da raja danas govori, mada mi nema logike jer se tada igra zaostala u Sirokom. Znaci, definitivno subota, merak, .. Hvala..
Mrkva ima dvi utakmice zabrane ja mislim, dok ce Dzafa vracaLucarelli je napisao/la:Džafić i Mrkva se vraćaju tako da ćemo imati napad što nije bio slučaj protiv Rudara.
Pa kaže Ibrak da će igrati.r0djeni je napisao/la:Mrkva ima dvi utakmice zabrane ja mislim, dok ce Dzafa vracaLucarelli je napisao/la:Džafić i Mrkva se vraćaju tako da ćemo imati napad što nije bio slučaj protiv Rudara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.