Champions League 2014/15
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
Torres vise uradio za 10 minuta nego Panjdzukic za kompletnu tekmu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma bio penal ili ne Monaco je zasluzio da izgubi..
Ne znam sta se ovdje prica za Vidala. Cuj da se prodaje proslo ljeto u United za pisljivih 40 mil l, svasta. Pa Juve nije klubcic da daje za novac najvaznije igrace tek tako. Uz to kakvi levati sve kostaju 40 mil ne treba ni govoriti..
Ne znam sta se ovdje prica za Vidala. Cuj da se prodaje proslo ljeto u United za pisljivih 40 mil l, svasta. Pa Juve nije klubcic da daje za novac najvaznije igrace tek tako. Uz to kakvi levati sve kostaju 40 mil ne treba ni govoriti..
Odmoran a umorni ostali. Kad imas momentum u zadnjih pet minuta i kad treba da napadas Cholo smiruje. Sve ti je receno za sta su se opredijelili. Svakako otvoreno je pitanje prolaska jer ovaj rezultat nista ne govori i vrlo je opasan po Real M.messilla je napisao/la:Torres vise uradio za 10 minuta nego Panjdzukic za kompletnu tekmu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Real u drugom dijelu dobrano ispuhao i ni blizu nije pruzio partiju iz prvog dijela, nekako slicno kao protiv Barce.
Atletiko u drugom dijelu stvorio vise prilika iako ni to nije nesto narocito s obzirom da se sve radilo o poluprilikama.
Revans ce biti vrlo zanimljiv i mislim da ko prvi da gol ide dalje.
Juve po statistici dobro prosao ali ista moze zavarata tako da necu previse analizirati barem dok ne pogledam snimak.
Atletiko u drugom dijelu stvorio vise prilika iako ni to nije nesto narocito s obzirom da se sve radilo o poluprilikama.
Revans ce biti vrlo zanimljiv i mislim da ko prvi da gol ide dalje.
Juve po statistici dobro prosao ali ista moze zavarata tako da necu previse analizirati barem dok ne pogledam snimak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- IlCapitano
- Kontakt:
Volio bih da čelnici tvog i ostalih klubova razmišljaju isto tako. Vi se usrećite sa nekim novim vedetama, a Juventus zadrži klasnog veznjaka.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni sjena onog igrača koji je bio, nemoj da se lažemo, tako da ste propustili priliku uzeti tu lovu koji teško da ćete više imati priliku dobiti za njega.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mazic kriminalan veceras. Utakmica nista posebno, kad se Atletico malo preslozio licili su na nesto u drugom dijelu. Rezultat pase Atleticu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- schweinsteiger
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koji nije baš toliko klasni ove sezone, upravo zbog problema sa povredama koje su se i pominjale na početku sezone.IlCapitano je napisao/la:Volio bih da čelnici tvog i ostalih klubova razmišljaju isto tako. Vi se usrećite sa nekim novim vedetama, a Juventus zadrži klasnog veznjaka.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije ni sjena onog igrača koji je bio, nemoj da se lažemo, tako da ste propustili priliku uzeti tu lovu koji teško da ćete više imati priliku dobiti za njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobro je Monaco odigrao... Cak i odlicno...Omerbavarac je napisao/la: Juve po statistici dobro prosao ali ista moze zavarata tako da necu previse analizirati barem dok ne pogledam snimak.
A sto se tice statistike... ona ovdje mnogo pokazuje a ustvari nista.... Istu vrijednost imaju 10-tak suteva Monaca koji su isli u 13. red tribina i ona dva mrtva promasaja Vidala i Teveza i jos plus par opasnih suteva koje je skinuo Hrvat... Dakle sut=sut
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Juve ako prodje treba se zahvalit Buffonu, skide zicer. Da je uslo druga prica sine.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Bio je opasan Monaco, pogotovo u prvih 20 minuta, ali osim te šanse nisu imali nijednu ozbiljnu priliku, sve ovo što je ušlo u statistiku je bilo bezopasno, kao i Juventusovi šutevi. Juve je imao još 2 relativno čiste situacije za gol preko VIdala i Teveza, ali su jednostavne situacije loše završavali.Omerbavarac je napisao/la: Juve po statistici dobro prosao ali ista moze zavarata tako da necu previse analizirati barem dok ne pogledam snimak.
Monaco većinom u odbrani sa 8-9 igrača i brzom kontrom, cca 180 pasova imali, nekih 3x manje od domaćina, ali i takva igra im je donijela dosta opasnih situacija.
Sve u svemu, i dalje otvoren meč, iako je ovaj rezultat izvrstan za Juve.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 apr 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- anonymousHD
- Kontakt:
Atletico smešan večeras bio. Igrali samo zadnji 10 minuta, ono sve ostalo branili se, udarali se, kružili oko sudije, svađali se i to je to.
Šteta što Real Madrid nije iskoristio svoje prilike, ali će to uraditi na Bernabeu. Atleticio nema nikakve šanse na Bernabeu.
Šteta što Real Madrid nije iskoristio svoje prilike, ali će to uraditi na Bernabeu. Atleticio nema nikakve šanse na Bernabeu.
Ajde uplati na Madrid u uzvratu kad si tako siguran.muamerc je napisao/la:Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Nema toliko sirine, kad izgubis 3 bitna igraca, osjeti se. Jos Tiago veceras na klupi, a Suarez unutra. I dalje bi prije pare stavio na njih
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
On ih je i napravio tako kvalitetnim igračima, nije neko drugi, a nije baš da su igrali nešto puno drugačije da se sada zgražavaš ovog načina igre u odnosu na raniji. Real ih nije dobio još od onog finala, 7 tekmi, ne bih rekao da su baš toliko pročitani (prije bih rekao da Carlo još nema odgovora na takvu igru), jeste to slabija ekipa negoli prošle godine, ali i dalje su tu, nije to neki drastičan pad, kao onaj Dortmundov. Jer Cholo je prije svega jači taktičar od Kloppa.muamerc je napisao/la:Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Inače obje tekme očekivano sa malo golova, bez nekih velikih uzbuđenja, valjda ih u revanšu neće nedostajati
Sutra ipak očekujem više od duela Parižana i Katalonaca
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 apr 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne kakite napustila su ih tri igraca i to tri nosioca igre iz prosle sezone a 2 od 3 su igraci svjetske klase Diego Costa, Thibo i Felipe Luis i Real i dalje ove sezone ne moze da ih dobije i sad kad su jednom uspjeli da remiziraju (iako sam siguran da ova nula vise odgovara Atleticu) sad je Simeone prokuzen
Uvjeren sam da im je ova trojka nekim cudom ostala da bi i ove sezone uzeli titulu i tabali bi Barcu kao prosle...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 14 apr 2015, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
U te svoje strucne analize,ubacite i podatak da je Atletico na pocetku sezone bio prisljen prodati i ustupiti par svojih kljucnih igraca,dok je Real klub koji vec godinama ne pita za cijenu ponajskupljih igraca na svijetu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da je ovo, da je ono. Da je Vidal pogodio ono za 2:0 bila bi treća priča. Ne možeš izvadit' jedan događaj iz konteksta cijele utakmice i formirat sliku. Da je Juventus promašio sve šanse pa i onu u kojoj je dao gol, a Monaco iz tri pogleda prema golu dao 3 gola bila bi to pravo dobra pozicija za Monaco. Generalno Juventus dosta bolji i pobjeda je sasvim logičan slijed događaja.Sissoko je napisao/la:Juve ako prodje treba se zahvalit Buffonu, skide zicer. Da je uslo druga prica sine.
Jedino u čemu je Simeone ostao dosljedan jeste traženje svega od auta do penala, mahetanje rukama tokom cijele utakmice prema sudiji i horski zajedno sa 50k+ navijača Atletica, rezervnim igračima i cijelim staffom vršenje pritiska na sudiju, po uzoru na našu kantonalnu ligu. Uhvatio sam se u momentu da mi uopšte ne bi bilo mrsko da prođe Real, što je u mom slučaju vrlo rijetka pojava.muamerc je napisao/la:Zadnje dvije godine sto je uradio Simeone me je fakat impresioniralo ali ove i ovo, bljak. Prokuzen je, Real ga ima gotov a Barsa ga je vec ove godine tabala par puta. Zao mi Kokea i jos par igraca gdje svoj potencijal moraju da guse ovakvom igrom.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 14 apr 2015, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Meni se ne svidja i ne mislim da nadugo ovo moze ici, cisto subjektivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.