FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 15:00

nisko je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:
nisko je napisao/la:pa dobro momak propustio jednu tekmu sta odma dizete frku bitno je da je sinoc bila nikakva igra naseg a i njihovog tima !!! povukli smo se nakon 1-0 protiv losije ekipe i mislim da onakva igra ne vodi nigdje a ne prema tituli ove sezone,i sumnjivo mi je ovo sa dupovcem 2 tekme zaredom ovo radi !!! :( :( :(
Koju si ti tekmu majke ti sinoc gledao???
sto majke ti jel to velez veleseila za sarajevo,nakon onakve 3 mrtve nase sanse ti nesto pricas ma daaj !!!
Nije velesila nisam to nit rekao ali smo bolje odigrali od vas narocito drugo pol. oba gola pala greskom odbrana i po meni zasluzeno nerjeseno a sto se tice sansi pa i velez je imao u 94 min sansu da sva tri boda odnese sa koseva ovako po meni zasluzeno[/quote]

Kakvu sansu je imao Velez za pobjedu ? Istrcali kontru gdje vas igrac mislim cak nije ni usao u sesnesterac vec su ga nasi sustigli i on je morao otici u stranu,izgurali ga bukvalno, nikakva ono prilika nije bila.

Poenta je da smo mi drzali igru na terenu, KOLKO GOD VAM SE TO CINILI CUDNIM. Opet ponavljam, niste imali 2 konkretna suta u okvir gola. Sve vase prilike su presjecane na 25-30 metara od gola, kruzite oko sesnesterca a nista niste uradili bukvalno. Mi smo se znalacki branili i radili kontre(100% sanse Pixija i Suljica - 1 na 1 sa golmanom) onda udarac Obuce glavom, sut pred kraj tekme i slobodni u gornju mrezicu. Sve dobre prilike.
Prepustili smo vam sredinu ali smisljeno, problem je sto nasi igraci nisu znali iskoristit prilike.

Zagor stvorili smo 2 ali 1000000% koje trebaju da ulaze, i to ne jedna vec obije su trebale uci i bilo bi 3:0 a sad bi svi svrsavali po nasim igracima...kontas ?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2011, 15:08

samosarajvo je napisao/la: Zagor stvorili smo 2 ali 1000000% koje trebaju da ulaze, i to ne jedna vec obije su trebale uci i bilo bi 3:0 a sad bi svi svrsavali po nasim igracima...kontas ?
Kojašević i Suljić i trebale su obje ući, pogotovo ona Damirova, ja sam je vidio u golu... Al kažem ti nismo imali vala igru neku.... sem te 2-3 akcije koje su valjale, ako hoćemo do titule trebamo puuuuno bolje igrati... Koliko god je za nas dosta toga uradio, mislim da bi se trebao Obuća malo na klupu preseliti. Onaj Džafić koliko sam vidio , vrlo dobro je odigrao zadnjih 15-ak minuta.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 15:09

Zagor je napisao/la:iskreno da vam kažem i zaslužiili smo da primimo ovakav gol i da izgubimo sva tri boda. Pa mi u utakmici smo stvorili možda 2-3 prave prilike nakon gola Suljića... :roll:
Pa Borac je citavu proslu sezonu sa 2 100% prilike dobijao utakmice..

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 avg 2011, 15:15

pa dobro, možda sam i ja malo prestrog, možda očekujem da pobjeđujemo sa 2-3 razlike, al eto... da se podsjetimo Plišekove izjave... "Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 21 avg 2011, 15:21

ma haj ba sta ocajavate toliko pa nismo izgubili od nekog nizerazrednog kluba a nismo ni izgubili...prema tome sta koju kitu pravite dramu...kao da je ovo prvi put i kao da se samo nama desava...kako svi brzo zaboravljate pobjede a od ovog boda na kosevu protiv veleza pravite tragediju...bilo-proslo...idemo u lukavicu i to je to...SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 15:26

ado-hz je napisao/la:Da smo dobili u Lukavici i bod dobar...ovako ides na noz sto bi se reklo...masis-pusis..ili si bos ili si hadzija..pa cemo da vidimo sta ce biti....ako nemogu u lukavici vratiti se gdje ce biti 4000 hordi...gdje onda mogu? :cry: :cry:
Ajde sada realno koliko vas dolazi u Lukavicu ? :lol:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 avg 2011, 15:28

7 boba 3 kola iza nas, 27 kola do kraja u igri još 81 bod.

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 15:28

BegAx je napisao/la:
Mirko Vucinic je napisao/la:Alo ba ajde najjaca ste ekipa realno u ovoj hebenoj ligi ...:) Ako dobijete u srijedu jos vise imate respecta od mene i sa igracke i navijacke strane ...poz
A sta reci nakon ovoga drug. :?
Šta ćeš mora se desiti nekad i to ...Ja vas stare mi respektujem...Ti znas da ko dobije u Lukavici ima ekipu za osvajanje..Poz
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 15:31

mikimaus je napisao/la:
burek pita je napisao/la:svake sezone nam se ovo ponavlja, sad nam ni bod u lukavici ne odgovara, moramo ici na pobjedu...
Ako ne mozemo pobjediti onakvu slaviju onda nam i ne treba titula .
U našem malom derbiju nema pravila nikad ...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 avg 2011, 15:33

Slaviju su i prošle godine svi otpisivali pa ljudi dobiše sve šatro favorite, zato ja bih i bodom bio zadovoljan.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 15:53

FCS je napisao/la:Slaviju su i prošle godine svi otpisivali pa ljudi dobiše sve šatro favorite, zato ja bih i bodom bio zadovoljan.
Na pobjedu se ovdje ide , moramo nadoknadit ovaj kiks...GOSK ne smatrajte uspjehom...

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 21 avg 2011, 15:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:
FCS je napisao/la:Slaviju su i prošle godine svi otpisivali pa ljudi dobiše sve šatro favorite, zato ja bih i bodom bio zadovoljan.
Na pobjedu se ovdje ide , moramo nadoknadit ovaj kiks...GOSK ne smatrajte uspjehom...
Gledam sad omjer :3 pobijede Slavije, 6 remija i 5 pobijeda Sarajeva ...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 avg 2011, 15:58

HVALA VAM NA UGODNOM BORAVKU U SARAJEVU.

NADAM SE DA CEMO VAS UGOSTITI ISTO KAO VI NAS.

DOBRO DOSLI U MOSTAR

svi gostujuci navijaci na skelu samo Horde Zla na tribinu :P :P :P

pozz iz mostara

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 avg 2011, 15:59

samosarajvo je napisao/la: Momak je pogrjesio i protiv Slobode pa je opet protiv GOSKA i Veleza (do 91) odradio rutinski i bio jedan od boljih na terenu. Samo mu treba neko da ga ohrabri, da mu da podrsku i da mu navijaci ne ZVIZDE ili PSUJU!
Momak je vec sad SKORO pa Torlakove kvalitete. Pa ljudi dragi mi nismo izgubili od Olimpika u 24 kolu prosle sezone (ne racunajuci Europu) Primili smo ukupno 5 golova u 10 utakmica sto nije nimalo lose za razliku od onog perioda kad je Lede igrao stopera gdje smo primali po 4 u jednoj utakmici.
Poenta je da je Dupovac vec strasan igrac, vec sad ima odlicno postavljanje, prati igraca u stopu,nije spor a ima i visine za skok igru a 20 mu je godina. On ce vec sa 22 biti kao Torlak i sa iskustvom i kvalitetom a sa 26 ce ga presisati uvelko. Njemu samo fali iskustva u onakvim situacijama! SAMO ISKUSTVO!
Previse, ali bas previse ukivate igrace i gledate na njih. Klub je bitniji od svakog igraca ponaosob i svih njih zajedno! Taj Dupovac je solidan igrac i nema toliko iskustva, sve to stoji ali dok on stekne iskustvo mi cemo prokockati jos mnogo toga. Shvatite da nam vise para donosi JEDNA titula nego prodaja igraca kao sto je Dupovac!! Dok ti sacekas da dupovac ili igraci poput njega stasaju i prodaju se, prema nasoj tradiciji, mi cemo zbog ovakvih glupih poteza prokockati barem 4-5 titula ili Kupova koji ti objektivno donose vise sredstava nego sto ti on moze donijeti. Za mene su klub i uprava na prvom mjestu, onda trener pa tek onda igrac. Ako igrac svojim glupostima donosi gubitak klubu (sljedeca tekma bez obzira na rezultat u lukavici realno 2-3 milje manje raje x9 KM!), a pogotovo ako se to ponavlja iz utakmice u utakmicu ili svaku 2-3 utakmicu, treba ga sankcionisati. Ako to trener ne uradi, onda treba sankcionisati trenera. U ekonomiji brate nema labavo

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 16:04

Zagor je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Zagor stvorili smo 2 ali 1000000% koje trebaju da ulaze, i to ne jedna vec obije su trebale uci i bilo bi 3:0 a sad bi svi svrsavali po nasim igracima...kontas ?
Kojašević i Suljić i trebale su obje ući, pogotovo ona Damirova, ja sam je vidio u golu... Al kažem ti nismo imali vala igru neku.... sem te 2-3 akcije koje su valjale, ako hoćemo do titule trebamo puuuuno bolje igrati... Koliko god je za nas dosta toga uradio, mislim da bi se trebao Obuća malo na klupu preseliti. Onaj Džafić koliko sam vidio , vrlo dobro je odigrao zadnjih 15-ak minuta.
DABOGDA MI SVAKU TEKMU ODIGRALI KAO JUCER ALI DA NEDAMO SEBI AUTOGO I DA SVE 100% REALIZUJEMO.
AKO TO BUDE TAKO MI CEMO VECINU TEKMI POBJEDJIVAT VECOM GO RAZLIKOM.

Taktika po meni dobra, sredina nam nije najpokretljivija zato smo se odlucili za defanzivniju varijantu sa kontrama preko brzih krila.
Zamislite da su obije usle a da ga Dupovac nije zabio sam sebi, bilo bi 3:0 a mi bi bili u euforiji kao nikad.
Jucer je odbrana odradila dobar posao, Velez nam bukvalno nije prisao golu, ali bukvalno to mislim ali sta je tu je, svi u Lukavicu po bodove.

UPS
Dupovac jest napravio 2 greske identicne i kostao nas je 2 boda direktno ali ja mislim da je mnogo vise bodova spasio od 24 kola prosle sezone pa do Orebra. Momak je sigurno medju boljim stoperima lige a 20 mu je godina. U top 5 sigurno. Treba ga istrpit, nece se ove greske vise ponovit nadam se. Tek je pocetak ,prvi smo i sad po sva tri u lukavicu.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 21 avg 2011, 16:34

Iker C je napisao/la: Prava istina. Prolazim kraj Padrina sa rodjacima iz Rakovice i ne mogu da vjerujem da se renovira, vratim se par koraka nazad u Fly i gledam TV vidim 87 min reko ovo je dobro pobjedili smo... Kad vraćaju se neki momci sa tekme pitam je li završili 1 0 kaže 1-1. Bilo mi krivi samo tako ne radi Padrino i još Sarajevo primilo gol:evil: ..
Gdje nadje ljoserski Padrino... Koji vam je , da vidim vas sto ste isli u Prag ?[/quote]
kralju svaka cast, odavno se nisam ismijao ovako :lol: :lol:
neko rece zbog ispita ne ide na tekme, pa brate moj mnogi su zavrsili fax a da nisu propustili ni jednu ni domacu ni gostujucu utakmicu, imas tih primjera po sjeveru koliko hoces..sve se moze brate, al to je vasa stvar.
next stop lukavica, nadam se da nam nece ograniciti mjesta kao ranije

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 16:43

@Prodigy
Jedan je zivot , treba ga dobro rasporedit , razumijem ja osobe koje zive za klub , ali Sarajevo cu gledat svake godine , a Bogami mladost je kratka...

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 21 avg 2011, 16:47

Imam novi ugovor i nekim drugima sad dajem,i kolk'o vidim rodjeni jos dugo cu da trajem....MV :lol:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 avg 2011, 16:51

pastore je napisao/la:Imam novi ugovor i nekim drugima sad dajem,i kolk'o vidim rodjeni jos dugo cu da trajem....MV :lol:
mv samo dok pusti PIPKE svoje , muku cete muciti sa njim ;) a najbolji je haver sa PIKOM .... kod nas nema vise F.K. Familija..... dobro pazite da se ne preseli kod vas .... sve najbolje vam zelim i da do godine igrate u evropi!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 21 avg 2011, 16:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:@Prodigy
Jedan je zivot , treba ga dobro rasporedit , razumijem ja osobe koje zive za klub , ali Sarajevo cu gledat svake godine , a Bogami mladost je kratka...
sve se to moze rasporediti i privatni zivot i utakmice, bar ove domace, to ti je svako 15 dana 3 sata da odvojis, ako je puno j.ebiga onda, al opet svako ima svoje, ne mogu ja nikog tjerati da ide na utakmice..zivio ti meni druze sa ilidze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 14 gostiju.