FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zasto niko ne pohvali halila ?
covjek je ginuo zadnje 2 tekme, borio se, sam drzao cijelu lijevu stranu.
covjek je ginuo zadnje 2 tekme, borio se, sam drzao cijelu lijevu stranu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma mogu da izvines qrcinu, pored nas i Zrinjskog u Evropu ce jos Siroki i kone i to ti je to. Ostali konkurenti za Evropu su em losi em se prepadnu pritiska kad dodju na bod-dva do tog 4 mjesta.paulus je napisao/la:mogu i oni u uefa takmicenja sefeElCartel11 je napisao/la:Ostaje razlika 4 boda, kao sto sam na pocetku rekao, da bi bio itekako zadovoljan remijem u Kaknju i sa nasim remijem u Bijeljini, jer onakav teren je ruglo i bolje se nije moglo. Sad klepiti Celika kako znamo i umijemo na Kosevu, jer ce Radnik na izlet u Mostar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Stvarno Hus nekad mi pojebeš živce, al ko sam ja da ja tebi sudim. al ostat ces ti trener i iduce godine akoBogda! Nece tebe neki Jahic smjenjivati i diktirat kako i šta, od jucer tek dosao u Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Husrefu produziti ugovor do 2021 !!!! Oni ti ga puse Husrefeeee !!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pseudodobojnukleusmember je napisao/la:ovo mi je bila najjača tekma na kojoj sam bio ove sezone,izljubio sam pola tribine u pseudodoboju,joooooooooooj
VVVBK
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma dozivotni mu termin dat. Vojnik!hz033 je napisao/la:Husrefu produziti ugovor do 2021 !!!! Oni ti ga puse Husrefeeee !!!!!!!!!!!!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo budi realan, odigraj tekmu sa drugovima na slicnom terenu pa reci.. Ne postoji profesionalni fudbaler koji bi se dobro snasao u onim uslovima, bio bi problem sto se uopste igralo, lopta definitivno nije mogla odsocit na vise mjesta.Denchi je napisao/la:Nemoj me kritikovat dok sam na forumu sacekaj dok ne budem onlinesimidobar je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto ti gubis vrijeme na forumu, nije brate zabranjeno da se prijavis za trenera, povedi nas putem slave, ne znam sta cekas...Denchi je napisao/la:Mnogo ste ubjedjeni da cemo uzet kuci a sad ce bit raje na tekmama...a ovom hrkljusu od trenera stvarno zelim da ga ne vidim na klupi sarajeva vise nikad, ganja rezultat za titulu ne iskoristi sve izmjene, budala je preblaga rijec
Kakvog uhljeba vi branite, amatercina
Amater je prvi, to branim.
Ne gledaj kao kritiku vec kao podrsku
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 27 apr 2019, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Steta sto smo zbog nekvalitetne igre i vodjenja ekipe vise gledali kako konkurent igra, nego mi.
Zadovoljni losim rezultatom konkurenta mi slavimo "dobre" rezultate FKS.
To ce nas kostati u kupu 99%( nadam se da grijesim)...
Zadovoljni losim rezultatom konkurenta mi slavimo "dobre" rezultate FKS.
To ce nas kostati u kupu 99%( nadam se da grijesim)...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pored ubjedljivo najubojitijeg napada, nakon ovog kola, imamo i najbolju odbranu.
Prepišali smo ligu!!
Bravo Husrefe, bravo SŠ, svaka čast igračima!!
Prepišali smo ligu!!
Bravo Husrefe, bravo SŠ, svaka čast igračima!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hodzic dobio" namjerno" treci zuti da preskoci Kosevo.Bio je protiv Sirokog na zapadu .
Halil je danas najbolji bio uz Mujakica.
Halil je danas najbolji bio uz Mujakica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- siroliver69
- Kontakt:
Ove idolopoklonike, ni poslije NI JEDNOG šuta u okvir gola danas, NIJE STID!
Samo Sarajevo!
Samo Sarajevo!
-
Historicar
- Kontakt:
Jel neko dobio danas treci zuti
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve dok smo mi na prvom mjestu u Bosni i Hercegovini ja ne mogu biti nešto posebno nezadovoljan.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čovječe, igro si u bari, imo si mrtvi zicer i šta se desilo, lopta stade u baru. Ovdje ti ni Mane-Firminho-Salah ne bi ništa napravili, ovo danas nije fudbal bio, po ovakvom terenu Radnik bi bio konkurentan Real Madridu, Sevilji, Valenciji, Atletiko Madridu..siroliver69 je napisao/la:Ove idolopoklonike, ni poslije NI JEDNOG šuta u okvir gola danas, NIJE STID!
Samo Sarajevo!
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično.. Čelik sad moramo riješiti na Koševu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
J3bali vas idolpoklonici, ja bih najvise volio da nas Dzeno vodi dok je ziv al realno J**+ ga njegov privatni zivot. Samo da vas pitam jel suta Husref il Ahmo,Krle. Jel centrira Husref il Tatar,Hebib. Kazem kriv je sto ih stavlja jer ih ne ide, al koga bi vi. Neko kaze da ima ferraria, a voza ko golfa dvojku, buraz on ima golfa cetvorku, a voza ko dvojku. Duplaaaaa
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 27 apr 2019, 19:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Imaju li pravo Hodzic i Pavlovic igrati protiv FKS, obzirom da su posuđeni i da su imali nastupe za FKS ove sezone?
Nevidim potrebu da lazes !siroliver69 je napisao/la:Ove idolopoklonike, ni poslije NI JEDNOG šuta u okvir gola danas, NIJE STID!
Samo Sarajevo!
Citiram, "U drugom dijelu meča, u 63. minuti dobru šansu imao je Velkoski koji je šutirao u gužvi, ali Lučić je nogom odbranio njegov mlaki udarac."
U novi boj ...
Ko ne igra protiv nas iduce kolo? Imamo li mi kakvih suspenzija?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E bas si ga demantovaohz033 je napisao/la:Nevidim potrebu da lazes !siroliver69 je napisao/la:Ove idolopoklonike, ni poslije NI JEDNOG šuta u okvir gola danas, NIJE STID!
Samo Sarajevo!
Citiram, "U drugom dijelu meča, u 63. minuti dobru šansu imao je Velkoski koji je šutirao u gužvi, ali Lučić je nogom odbranio njegov mlaki udarac."
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], teamnorth1989 i 48 gostiju.