Javi nam kad budes dolazio da napustimo drzavu sto je sigurno sigurno je..solinas je napisao/la:Posto vodis nasu fcb stranicu znas dobro ko sam,nije ba problem momci,odradicemo nema frke
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nemam ja veze ko si ti, nit me zanima ko si, apsolutno mi ne padas nikada na pamet, imam ja pametnijeg posla i od tebe, i od fejsa, i od ss.ba foruma, tako da, imas mahanje, i zaobilazi me u sirokom luku ovdje. Imas jarana Hellera i rjesavaj to sa njim sta imas. Boli me qurcina za obojicu. Zdravo.
-
- Kontakt:
sve se moze srediti samo solinasa niko ne moze zamijeniti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Krao Wifi od medvjeda, al medvjedi otisli u hibernaciju.tuzlak1987 je napisao/la:Dosao bi pastrmka ali mu iskopcali internet u njegovoj kamenoj kucici..

@Solinas jes tebe tesko skuzit, samo gledaj po stilu pisanja osobe koja nije odmakla od jezeve kucice i jednacina sa jednom nepoznatom
@NYKnicks, ma boli i mene za ovim ****, al lik mi se stvarno popeo, nit cu ja sta rjesavat s njim, samo sam u troll modu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dje ces bolanNYKnicks Fan je napisao/la:Nemam ja veze ko si ti, nit me zanima ko si, apsolutno mi ne padas nikada na pamet, imam ja pametnijeg posla i od tebe, i od fejsa, i od ss.ba foruma, tako da, imas mahanje, i zaobilazi me u sirokom luku ovdje. Imas jarana Hellera i rjesavaj to sa njim sta imas. Boli me qurcina za obojicu. Zdravo.

Estakfirulah.
Heller
Ti si u pusis mi **** modu jarane

Zadnja izmjena: solinas, dana/u 06 dec 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
[youtube][/youtube]
Solinas Trenutno...djecemi
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Može on kad je iz crnog dijela MostaraMinjore je napisao/la:Kad su izbjeglice naisle, i on s njima pobjego za NjemackujohnnyyK je napisao/la:Nema pastrmka više municije.Klub pred gašenjem, navijači se razbježali a Sloboda bilježi najbolje rezultate u povijesti.Možda je se čovjek davno riješio mukaHeller je napisao/la:Sva sreca pa Pastrmke nema.![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jah jah sad lafo hipotetički. Priznaj da te guzica malo zasvrbila.Heller je napisao/la:Govorim hipoteticki, sta si se odma obraodovo konto bice gej orgijaGator je napisao/la:Ima Diata i Ramiz dovest ćemo ti i Ikande iz SarajevaHeller je napisao/la:Radije bi da me naguzi horda crncuga nego da izgubim obraz navijajuci za Selju![]()
![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Tactic ... 5VpuSngLWQ
Narucio kad solinas dodje da se kamufliram.
Samo necural bajo moj!Heller je napisao/la:Sad Solinas trci po Habsburskom dvorcu sprema se ko Rocky Balboa, Pastrmka bi ovdje sad reko da vjezba bicepse cetkajuci cucavce po Becu

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Nek nam neko napravi link kad bude obracun.
Bice na mojoj TV oni su sponzorclub21 je napisao/la:Nek nam neko napravi link kad bude obracun.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Moja TV prati gostovanja Solinasa širom BiH.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pile87 je napisao/la:Bice na mojoj TV oni su sponzorclub21 je napisao/la:Nek nam neko napravi link kad bude obracun.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Slinas svi smo uz tebe dje ce ti zenu spominjati
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Taj se uozbiljio pravoFaraonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Nullius in verba
Nije Hodzurda nego Hođurdashzna je napisao/la:Moja TV prati gostovanja Solinasa širom BiH.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Prvo s Manijacima, nakon toga Sa Pastrmka Armijom, pa sa Antama iz Mostara, nakon njih na red je dosla avijacija sa Koseva i kao slag na tortu sa svojim ljudima.Udara Solinas i gdje treba i gdje ne.Aj da se.plasiramo u Evropska takmicenja da vidimo ko slijedeci ide na internet crtu sa Solinasem i vjernim pratiocima.Kucu na Solinasa u predstojecem okrsaju.
Kažu da je solinas u mladosti bio najjači na šake u Tuzli, kad ga vide u gradu odmah bježe na drugu stranu ulice.Vulture je napisao/la:Taj se uozbiljio pravoFaraonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Solinas Trenutno...djecemi![]()
Jednom je u diskoteci izmlatio 5 mangupčića jer su maltretirali curu tj. solinasovu sadašnju ženu, zato poludi kad neko napiše riječ "žena".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.