Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 avg 2012, 17:50

Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito za cilj je u narednoj sezoni postavio naslov prvaka, a pritom je dodao i da bi se odrekao svih svojih golova u zamjenu za prvo mjesto na kraju sezone.
Meksikanac je u dvije godine provedene u dresu Crvenih vragova zabio ukupno 32 gola u svim natjecanjima, međutim, osobni učinak je odlučio podrediti uspjehu momčadi, stoga je cilj biti prvak, no ne strijelaca.
Chicharito je posebno istaknuo činjenicu da mu osoban učinak nikada nije bio važniji od uspjeha njegove momčadi: "Nikada si za cilj nisam postavio zabiti što više zgoditaka. Ne želim se opterećivati s tim. Ne želim biti igrač koji će samo zabijati i biti ocjenjivan prema tome. Stvar je u tome što je bolje za klub, a ako pritom zabijem, onda je još i bolje."
"Nikada jedan igrač ne može sam igrati protiv 11 suparničkih i jedan igrač nikada ne može sve golove sam zabiti. Ako golovi krenu, odlično, ali osobno bih mijenjao sve golove za novi naslov prvaka", dodao je Meksikanac u izjavi za Inside United magazine.
Primat u gradu i državi preuzeo je Manchester City, no Hernandez smatra da se na greškama da mnogo toga naučiti: "Prošla sezona je bila jako čudna. U zadnjem kolu smo imali titulu u rukama, ali onda je City zabio dva gola i preokrenuo sve u svoju korist."
"Kada pobjeđuješ onda se trudiš dodatno raditi na stvarima koje su te do toga dovele, a ako gubiš, onda treba znati učiti iz grešaka. Tu nema jednog ili dva krivca, cijela momčad je onda kriva", zaključio je Meksikanac.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 avg 2012, 18:31

SirAlexFerguson je napisao/la:Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito za cilj je u narednoj sezoni postavio naslov prvaka, a pritom je dodao i da bi se odrekao svih svojih golova u zamjenu za prvo mjesto na kraju sezone.
Meksikanac je u dvije godine provedene u dresu Crvenih vragova zabio ukupno 32 gola u svim natjecanjima, međutim, osobni učinak je odlučio podrediti uspjehu momčadi, stoga je cilj biti prvak, no ne strijelaca.
Chicharito je posebno istaknuo činjenicu da mu osoban učinak nikada nije bio važniji od uspjeha njegove momčadi: "Nikada si za cilj nisam postavio zabiti što više zgoditaka. Ne želim se opterećivati s tim. Ne želim biti igrač koji će samo zabijati i biti ocjenjivan prema tome. Stvar je u tome što je bolje za klub, a ako pritom zabijem, onda je još i bolje."
"Nikada jedan igrač ne može sam igrati protiv 11 suparničkih i jedan igrač nikada ne može sve golove sam zabiti. Ako golovi krenu, odlično, ali osobno bih mijenjao sve golove za novi naslov prvaka", dodao je Meksikanac u izjavi za Inside United magazine.
Primat u gradu i državi preuzeo je Manchester City, no Hernandez smatra da se na greškama da mnogo toga naučiti: "Prošla sezona je bila jako čudna. U zadnjem kolu smo imali titulu u rukama, ali onda je City zabio dva gola i preokrenuo sve u svoju korist."
"Kada pobjeđuješ onda se trudiš dodatno raditi na stvarima koje su te do toga dovele, a ako gubiš, onda treba znati učiti iz grešaka. Tu nema jednog ili dva krivca, cijela momčad je onda kriva", zaključio je Meksikanac.
Svaka cast Chicha sve si fino rekao.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 avg 2012, 23:27

De Gea ispao s OI-a, vraća se u pogon Uniteda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 13:32

We do have Phil Jones, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand and Patrice Evra, though. That will be the back four on tour. Hopefully we don’t get any more injuries as it would leave me a bit short.”

The Serbian spent last month continuing his rehabilitation at Carrington while his team-mates travelled to South Africa and China on the first two stages of the DHL 2012 Tour. But the 30-year-old is now nearing full fitness and will fly out to Oslo with the European tour squad on Saturday afternoon. :D
Fergie najavio da će početi sezonu i ove zadnje tekme na turneji, sa ovom 4 nazad. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2012, 18:41

Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 02 avg 2012, 19:20

Cartman je napisao/la:Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.
Ako Rafael bude zdrav onda Jones i Smaling nemaju sanse na desnom beku, on i Nani ili Valencia po toj strani ubijaju :)
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 avg 2012, 19:22

motty je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.
Ako Rafael bude zdrav onda Jones i Smaling nemaju sanse na desnom beku, on i Nani ili Valencia po toj strani ubijaju :)
Nadam se, ali pred kraj prosle sezone je Jones igrao dok je Rafa bio na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2012, 19:29

Cartman je napisao/la: Nadam se, ali pred kraj prosle sezone je Jones igrao dok je Rafa bio na klupi.
Takav je SAF, Jones je bio uhvati formu i ritam i vezao dosta utakmica, Rafa je igrao tamo-vamo a bio je i povrijeđen.
Vjerovatno će se on vratiti na desnog beka, biće za Jonesa mjesta i u sredini i na boku, preduga je sezona.

Evo malo Lucasa protiv Novog Zelanda:
[youtube][/youtube]
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 02 avg 2012, 19:52

Thunderstruck je napisao/la: Takav je SAF, Jones je bio uhvati formu i ritam i vezao dosta utakmica, Rafa je igrao tamo-vamo a bio je i povrijeđen.
Vjerovatno će se on vratiti na desnog beka, biće za Jonesa mjesta i u sredini i na boku, preduga je sezona.

Evo malo Lucasa protiv Novog Zelanda:
[youtube][/youtube]
Odlična saradnja sa Rafom. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2012, 19:55

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Aha, i ja sam to zapazio. :D

Samo nek on dođe, a mjesta će biti i desno i lijevo i u sredini.

Dečko je izuzetno fizički jak i veoma brz.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 02 avg 2012, 19:57

Thunderstruck je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Aha, i ja sam to zapazio. :D

Samo nek on dođe, a mjesta će biti i desno i lijevo i u sredini.

Dečko je izuzetno fizički jak i veoma brz.
Apsolutno se slažem. Za ovakav potencijal/kvalitet uvijek ima mjesta. 8-)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 avg 2012, 23:36

Lukas je trenutno ipak bliže Interu, al biće borba za ovog dragulja, ne vjerujem da će Mančo tek tako odustati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 02 avg 2012, 23:37

muXmania je napisao/la:Lukas je trenutno ipak bliže Interu, al biće borba za ovog dragulja, ne vjerujem da će Mančo tek tako odustati.
Lucas je rekao da isljučivo želi u United.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 avg 2012, 23:40

Ja sam čuo da bi ipak u Inter, a i Brazilcima se više sviđa Interova ponuda, no sačekajmo, vrlo brzo ćemo znati gdje će i šta će.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 avg 2012, 23:42

muXmania je napisao/la:Ja sam čuo da bi ipak u Inter, a i Brazilcima se više sviđa Interova ponuda, no sačekajmo, vrlo brzo ćemo znati gdje će i šta će.
Another Lucas Moura update as his parents have apparently told Sao Paulo president Juvenal Juvencio that the player only wants to join United, according to ESPN in Brazil. Inter Milan sports director Marco Branca reportedly met with Juvencio and offered €25million but was told Sao Paulo have rejected better bids from the Reds and Anzhi Makhachkala. The report adds that Lucas doesn't want to go to Russia and has been "seduced" by United's offer.

Danasnja vijest ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 avg 2012, 23:44

vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 02 avg 2012, 23:45

muXmania je napisao/la:vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.
Bila je i Unitedova oko 30m kasnije vjerovatno sa nekakvim bonusima koliko ja znam ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 23:46

muXmania je napisao/la:vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.
Unitedova je ponuda sigurno bila veća, dakle nekih 35 mil eura ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 avg 2012, 08:22

Ne može Inter ponuditi više od nas, to je sigurno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 03 avg 2012, 10:18

SirAlexFerguson je napisao/la:Ne može Inter ponuditi više od nas, to je sigurno
Nemoj biti ubjedjen u to..... Inter ima Morattia koji je jedan od najbogatijih ljudi..... Pa sjeti se perioda od 98-03 pa i kasnije kada su dovodili najvece zvijezde od Ronalda, Seedorfa, Samuela, Figa i sl.....
Samo sto nece vise da ulaze onoliko, ali ako se zainati nema teorije da cete vi vise ponuditi za nekog igraca nego Inter a jos je u klub prije 2 dana doveo super bogate Kineze koji su odmah spremni da za pojacanja ubrizgaju 50m, a 50 iduce sezone....
Al' i bez njih on moze dovesti bez problema samo ako bude imao zelju, a msm da je ima...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.