Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito za cilj je u narednoj sezoni postavio naslov prvaka, a pritom je dodao i da bi se odrekao svih svojih golova u zamjenu za prvo mjesto na kraju sezone.
Meksikanac je u dvije godine provedene u dresu Crvenih vragova zabio ukupno 32 gola u svim natjecanjima, međutim, osobni učinak je odlučio podrediti uspjehu momčadi, stoga je cilj biti prvak, no ne strijelaca.
Chicharito je posebno istaknuo činjenicu da mu osoban učinak nikada nije bio važniji od uspjeha njegove momčadi: "Nikada si za cilj nisam postavio zabiti što više zgoditaka. Ne želim se opterećivati s tim. Ne želim biti igrač koji će samo zabijati i biti ocjenjivan prema tome. Stvar je u tome što je bolje za klub, a ako pritom zabijem, onda je još i bolje."
"Nikada jedan igrač ne može sam igrati protiv 11 suparničkih i jedan igrač nikada ne može sve golove sam zabiti. Ako golovi krenu, odlično, ali osobno bih mijenjao sve golove za novi naslov prvaka", dodao je Meksikanac u izjavi za Inside United magazine.
Primat u gradu i državi preuzeo je Manchester City, no Hernandez smatra da se na greškama da mnogo toga naučiti: "Prošla sezona je bila jako čudna. U zadnjem kolu smo imali titulu u rukama, ali onda je City zabio dva gola i preokrenuo sve u svoju korist."
"Kada pobjeđuješ onda se trudiš dodatno raditi na stvarima koje su te do toga dovele, a ako gubiš, onda treba znati učiti iz grešaka. Tu nema jednog ili dva krivca, cijela momčad je onda kriva", zaključio je Meksikanac.
Meksikanac je u dvije godine provedene u dresu Crvenih vragova zabio ukupno 32 gola u svim natjecanjima, međutim, osobni učinak je odlučio podrediti uspjehu momčadi, stoga je cilj biti prvak, no ne strijelaca.
Chicharito je posebno istaknuo činjenicu da mu osoban učinak nikada nije bio važniji od uspjeha njegove momčadi: "Nikada si za cilj nisam postavio zabiti što više zgoditaka. Ne želim se opterećivati s tim. Ne želim biti igrač koji će samo zabijati i biti ocjenjivan prema tome. Stvar je u tome što je bolje za klub, a ako pritom zabijem, onda je još i bolje."
"Nikada jedan igrač ne može sam igrati protiv 11 suparničkih i jedan igrač nikada ne može sve golove sam zabiti. Ako golovi krenu, odlično, ali osobno bih mijenjao sve golove za novi naslov prvaka", dodao je Meksikanac u izjavi za Inside United magazine.
Primat u gradu i državi preuzeo je Manchester City, no Hernandez smatra da se na greškama da mnogo toga naučiti: "Prošla sezona je bila jako čudna. U zadnjem kolu smo imali titulu u rukama, ali onda je City zabio dva gola i preokrenuo sve u svoju korist."
"Kada pobjeđuješ onda se trudiš dodatno raditi na stvarima koje su te do toga dovele, a ako gubiš, onda treba znati učiti iz grešaka. Tu nema jednog ili dva krivca, cijela momčad je onda kriva", zaključio je Meksikanac.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Svaka cast Chicha sve si fino rekao.SirAlexFerguson je napisao/la:Napadač Manchester Uniteda Javier Hernandez Chicharito za cilj je u narednoj sezoni postavio naslov prvaka, a pritom je dodao i da bi se odrekao svih svojih golova u zamjenu za prvo mjesto na kraju sezone.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Kontakt:
De Gea ispao s OI-a, vraća se u pogon Uniteda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fergie najavio da će početi sezonu i ove zadnje tekme na turneji, sa ovom 4 nazad.We do have Phil Jones, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand and Patrice Evra, though. That will be the back four on tour. Hopefully we don’t get any more injuries as it would leave me a bit short.”
The Serbian spent last month continuing his rehabilitation at Carrington while his team-mates travelled to South Africa and China on the first two stages of the DHL 2012 Tour. But the 30-year-old is now nearing full fitness and will fly out to Oslo with the European tour squad on Saturday afternoon.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako Rafael bude zdrav onda Jones i Smaling nemaju sanse na desnom beku, on i Nani ili Valencia po toj strani ubijajuCartman je napisao/la:Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Nadam se, ali pred kraj prosle sezone je Jones igrao dok je Rafa bio na klupi.motty je napisao/la:Ako Rafael bude zdrav onda Jones i Smaling nemaju sanse na desnom beku, on i Nani ili Valencia po toj strani ubijajuCartman je napisao/la:Samo da ne bude Jones opet igrao ispred Rafaela kad sezona pocne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Thunderstruck
- Kontakt:
Takav je SAF, Jones je bio uhvati formu i ritam i vezao dosta utakmica, Rafa je igrao tamo-vamo a bio je i povrijeđen.Cartman je napisao/la: Nadam se, ali pred kraj prosle sezone je Jones igrao dok je Rafa bio na klupi.
Vjerovatno će se on vratiti na desnog beka, biće za Jonesa mjesta i u sredini i na boku, preduga je sezona.
Evo malo Lucasa protiv Novog Zelanda:
[youtube][/youtube]
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Odlična saradnja sa Rafom.Thunderstruck je napisao/la: Takav je SAF, Jones je bio uhvati formu i ritam i vezao dosta utakmica, Rafa je igrao tamo-vamo a bio je i povrijeđen.
Vjerovatno će se on vratiti na desnog beka, biće za Jonesa mjesta i u sredini i na boku, preduga je sezona.
Evo malo Lucasa protiv Novog Zelanda:
[youtube][/youtube]

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Aha, i ja sam to zapazio.Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Odlična saradnja sa Rafom.

Samo nek on dođe, a mjesta će biti i desno i lijevo i u sredini.
Dečko je izuzetno fizički jak i veoma brz.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Apsolutno se slažem. Za ovakav potencijal/kvalitet uvijek ima mjesta.Thunderstruck je napisao/la:Aha, i ja sam to zapazio.Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Odlična saradnja sa Rafom.![]()
Samo nek on dođe, a mjesta će biti i desno i lijevo i u sredini.
Dečko je izuzetno fizički jak i veoma brz.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Lukas je trenutno ipak bliže Interu, al biće borba za ovog dragulja, ne vjerujem da će Mančo tek tako odustati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Thunderstruck
- Kontakt:
Lucas je rekao da isljučivo želi u United.muXmania je napisao/la:Lukas je trenutno ipak bliže Interu, al biće borba za ovog dragulja, ne vjerujem da će Mančo tek tako odustati.
Ja sam čuo da bi ipak u Inter, a i Brazilcima se više sviđa Interova ponuda, no sačekajmo, vrlo brzo ćemo znati gdje će i šta će.
Another Lucas Moura update as his parents have apparently told Sao Paulo president Juvenal Juvencio that the player only wants to join United, according to ESPN in Brazil. Inter Milan sports director Marco Branca reportedly met with Juvencio and offered €25million but was told Sao Paulo have rejected better bids from the Reds and Anzhi Makhachkala. The report adds that Lucas doesn't want to go to Russia and has been "seduced" by United's offer.muXmania je napisao/la:Ja sam čuo da bi ipak u Inter, a i Brazilcima se više sviđa Interova ponuda, no sačekajmo, vrlo brzo ćemo znati gdje će i šta će.
Danasnja vijest

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.
Bila je i Unitedova oko 30m kasnije vjerovatno sa nekakvim bonusima koliko ja znammuXmania je napisao/la:vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Unitedova je ponuda sigurno bila veća, dakle nekih 35 mil euramuXmania je napisao/la:vidio sam i ja sad, al Brazilcima bi malo bilo to 25m od uniteda, dok je interova 32m sa nekim bonusima.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ne može Inter ponuditi više od nas, to je sigurno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Nemoj biti ubjedjen u to..... Inter ima Morattia koji je jedan od najbogatijih ljudi..... Pa sjeti se perioda od 98-03 pa i kasnije kada su dovodili najvece zvijezde od Ronalda, Seedorfa, Samuela, Figa i sl.....SirAlexFerguson je napisao/la:Ne može Inter ponuditi više od nas, to je sigurno
Samo sto nece vise da ulaze onoliko, ali ako se zainati nema teorije da cete vi vise ponuditi za nekog igraca nego Inter a jos je u klub prije 2 dana doveo super bogate Kineze koji su odmah spremni da za pojacanja ubrizgaju 50m, a 50 iduce sezone....
Al' i bez njih on moze dovesti bez problema samo ako bude imao zelju, a msm da je ima...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.