FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 21 avg 2011, 17:17

samosarajvo je napisao/la: UPS
Dupovac jest napravio 2 greske identicne i kostao nas je 2 boda direktno ali ja mislim da je mnogo vise bodova spasio od 24 kola prosle sezone pa do Orebra. Momak je sigurno medju boljim stoperima lige a 20 mu je godina. U top 5 sigurno. Treba ga istrpit, nece se ove greske vise ponovit nadam se. Tek je pocetak ,prvi smo i sad po sva tri u lukavicu.
Mene ti potezi odmah vracaju na slicne takve poteze drugih nasih igraca zbog kojih smo u posljednjih desetak godina gubili trofeje. Dzaba, toliko smo toga izgubili svojim greskama da sam ja postao strasno alergican, toliko pesimistican... ne znam... vidjecemo ubrzo u kojem nas pravcu ovaj 'kiks' vodi

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 21 avg 2011, 17:45

Sarajevo pregovara sa Dilaverom Zrnanovićem
Uprava „bordo“ tima u intenzivnim je pregovorima sa ovim iskusnim defanzivcem

puzza
Kontakt:

Post Postao/la puzza » 21 avg 2011, 18:39

Glavu gore kiks se morao jednom desiti pa makar i na našem terenu, popravni imamo već u srijedu protiv Slavije!
Zadnja izmjena: puzza, dana/u 21 avg 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ӇƠƦƊЄ ȤԼƛ ❽❼

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 21 avg 2011, 18:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
INTERNET NAVIJAČ=NAVIJAČ NA BATERIJE
P.S. Mogao si nam napisati detaljan izvještaj iz Praga jer tamo si samo ti išao :oops: :oops: :oops:

puzza
Kontakt:

Post Postao/la puzza » 21 avg 2011, 20:03

Joj, pustite čovjeka na miru. Jeste smiješno što je to i napisao, ali na greškama se uči. Nemoj te ići u off, ajmo rasprava za predstojeću utakmicu sa Slavijom! ;)
❶❾ ӇƠƦƊЄ ȤԼƛ ❽❼

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 20:12

puzza je napisao/la:Joj, pustite čovjeka na miru. Jeste smiješno što je to i napisao, ali na greškama se uči. Nemoj te ići u off, ajmo rasprava za predstojeću utakmicu sa Slavijom! ;)
Nadam se da cemo poslije Slavije i dalje ostati prvoplasirana ekipa PLBiH. Samo pobjeda dolazi u obzir. Treba napomenuti da poslije Slavije igramo dvije tekme na domacem terenu protiv Celika i Kozare.

puzza
Kontakt:

Post Postao/la puzza » 21 avg 2011, 20:14

I ja se također nadam dobroj predstavi protiv Slavije, makar bod. Što se tiče domaćih mečeva, nadam se da ćemo iz ta dva meča izvući maksimalan broj bodova. ;)
❶❾ ӇƠƦƊЄ ȤԼƛ ❽❼

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 20:17

Zaboravih reci:

Sretan rodjendan Jiri!

alibi

Post Postao/la alibi » 21 avg 2011, 20:28

Braco,srijeda -pravac lukavica i da bodrimo nase ljubimce.Danas nakon prospavane noci i ogorcenja nakon lose tekme,malo su emocije splasnule i mislim kako ne mozemo ovako losu partiju ponoviti u srijedu.Lukavico lukavico otvaraj kapije evo idu HORDE-HORDE SARAJLIJE.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2011, 21:18

Hajde kad se malo ohlade glave i ja sam kenjao al kao sto kazu ljudi i Vezel ce iskihati ovaj bod...sto je koka pojela to ce i da vrati evo to se najbolje vidjelo danas na Svinjskom...odera ih Olipmpik,a ja se nemogu oteti dojmu sta god neko mislio na ovo sto cu reci da sa Plisanim(treninzi,ozbiljnost)+Ifran (poznanstva,menadjerstvo)+Gracic(LOVA)i naravno HORDE ZLA da bi bili Man.Utd u ovoj ligi harali i bili nesto i u Evropi....moze svako da kaze sta hoce na ovo al ljudi mislim da bi to to.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 21:22

Nemoj Gracica, ko Boga te molim!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2011, 21:27

BegAx je napisao/la:Nemoj Gracica, ko Boga te molim!
Kume ni u Zg ne vole mamica al ja bi mu da dudlao da mi klub 8godina prvak zaredom i dere sve redom...da izvines hebe mi se ako daje pare i dovodi sve sto se moze dovesti u ovoj ligi....al bogami to bi bilo lom vjeruj mi...al eto znam da nema sanse da se to desi...al eto ta mi kombinacija nesto pade na pamet...pisaj ga

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 avg 2011, 22:36

ado-hz je napisao/la:
Kume ni u Zg ne vole mamica al ja bi mu da dudlao da mi klub 8godina prvak zaredom i dere sve redom...da izvines hebe mi se ako daje pare i dovodi sve sto se moze dovesti u ovoj ligi....al bogami to bi bilo lom vjeruj mi...al eto znam da nema sanse da se to desi...al eto ta mi kombinacija nesto pade na pamet...pisaj ga
potpis...
ja se stvarno ne mogu nacuditi navijacima dinama koji ga ne vole...jeste da ce prodati najbitnijeg nogometasa ali bar to nije po svaku cijenu vec ga dobro unovci...mamic je veliki ekonomista mada sam nedavno u nekoj emisiji na kiss-u cuo i da je veliki humanista...ali to je balkanski mentalitet mi cemo sve oprostiti osim uspjeha...eh da je nama maminjo...
Mi nikada odustati necemo...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2011, 22:44

10.Skoro je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
potpis...
ja se stvarno ne mogu nacuditi navijacima dinama koji ga ne vole...jeste da ce prodati najbitnijeg nogometasa ali bar to nije po svaku cijenu vec ga dobro unovci...mamic je veliki ekonomista mada sam nedavno u nekoj emisiji na kiss-u cuo i da je veliki humanista...ali to je balkanski mentalitet mi cemo sve oprostiti osim uspjeha...eh da je nama maminjo...
Vi niste normalni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 21 avg 2011, 23:00

Velicanje Mamica u Dinamu je jednako kao da velicate Mucu ili Nijaza u Sarajevu. Sta vam je ba????
BBB veliki respekt,i nadam se da ce se momci izboriti tza ZDRAV Dinamo,a ne neciju prciju preko koje neko pere novac i vara drzavu za porez i slicno. I onda je normalno da mu ne trebaju BBB kao jedina normalna i zdrava opozicija na Maksimiru.

Drugo,pozdrav za RA,i za par momaka sa kojim smo pili prije tekme :mrgreen: ,eto nas na revans u picu u Mostar slijedecu polusezonu. Mostarci prava raja ;)

Trece,svi u Lukavicu.nema opravdanja..znaci SVI!!!!

"...Biti srcem vezan u tome lezi snaga..."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2011, 23:02

Jok nemoj tako oni bi mamica ! Prosjek na stadionu 500 ljudi pisam se ja na takvog uspjesnog covjeka !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 23:11

moramo dobiti slaviju po svaku cijenu u protivnom po dosadasnjim nasim iskustvima krenut ce psihicki pad i necemo moci nikoga dobiti zato po svaku cijenu idemo na POBJEDU u lukavicu !!! :!: :!: :!:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 21 avg 2011, 23:30

-A- je napisao/la:Velicanje Mamica u Dinamu je jednako kao da velicate Mucu ili Nijaza u Sarajevu. Sta vam je ba????
BBB veliki respekt,i nadam se da ce se momci izboriti tza ZDRAV Dinamo,a ne neciju prciju preko koje neko pere novac i vara drzavu za porez i slicno. I onda je normalno da mu ne trebaju BBB kao jedina normalna i zdrava opozicija na Maksimiru.

Drugo,pozdrav za RA,i za par momaka sa kojim smo pili prije tekme :mrgreen: ,eto nas na revans u picu u Mostar slijedecu polusezonu. Mostarci prava raja ;)

Trece,svi u Lukavicu.nema opravdanja..znaci SVI!!!!

"...Biti srcem vezan u tome lezi snaga..."
A koga ti hoces?? Da nam klub vodi Redzo postenjacinja iz Gorazda mozda? Nema danas takvih danas mafija..lopovi...kriminalci vode klub od Abramovica,Berluskonija do Mamica...posto ti to neces onda kao i ja gledaj onu patnju koju smo sinoc gledali pa onda do duge sate pisi ovdje sta i kako treba i sjebaji se zajedno samnom....raduj se kad osvojimo 2 mjesto...raduj se tituli svakih 8 godina....obraduj se kad dobijemo Orebro....gledaj kako nam deru guzove Sparta...Besiktas itd...mene se hebe ko ce biti predsjednik kluba samo ako ima para i ako smo giganti za ovu ligu pa nek bude i crnac iz Afrike,Jakub Finci ili Fidel Kastor...ti bi da se hebes da ti ne udje...e nemoze to danas...ti bi postene ljude a takvih danas nema i dobre igrace,rezultate...nemoze kume...moze ovo sto imamo pa se zadovoljimo time ili ovo drugo...trece nema ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 avg 2011, 00:09

FK Sarajevo nakon dugo vremena ima normalnu upravu i normalne ljude u klubu.

ne kontam, otkud sad neke fantazije i neka nova imena. Ohanite ba, plate netom podjeljene a vi tako ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 avg 2011, 00:51

Ma d se vrati Gracic sa parama i kupi sve sto valja....da se dodje recimo do Lige Europe i udje u grupe...nosali bi ga ko malo dijete...al hajd sam cemo malo da pljujemo po njemu....nije valjao...pa cemo sutra kad nas nogira irfan pokupi Dupovca i Suljica da ih proda po Evropi pricati i o njemu da nas je zajebao....ne vidite dalje od svog nosa da je to samo njima svima biznih i da nema postenih koje vole klub samo je bitno da ima para i da pravi klub

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Hajdeee, Proximic, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz i 59 gostiju.