Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Da li je normalno klanjati uz zid stadiona gdje je vjerovatno ko god je naisao prije izvrsio malu a mozda i veliku nuzdu???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
I jos nezahvalniZip je napisao/la:zagorski je napisao/la:Da dode novi trener.ElCartel11 je napisao/la:Sta se mora desiti, da bi Velkoski i Hebibovic bili klupirani barem JEDNU utakmicu?
Vi ste pljuvaci
Sarajevo - Sloboda stream
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samo Tebi se obracam , mogao sam i na PP , ali eto ...obiteljskicovjek je napisao/la:
Što se tiče teme koja se dugo provlači ovdje
Husref - da? ili - ne?
Ja na to gledam ovako:
1. O tome nakon sezone
(osim ne dao Bog belaja kakvog)
2.Samo budala može biti protiv nečeg boljeg za FKS.
(ko nam to može garantovati?)
Da ne bude da ser.m a ne kažem svoje mišljenje, ovako stoje stvari.
Vječno ću biti zahvalan Husrefu na svemu ako uzmemo titulu, pa i ako se to ne desi ne daj Bože.
On je već zlatnim slovima upisan u vječnu knjigu povijesti našeg kluba.
Uvijek je bio i ostao svoj, tvrdoglav, istrajan, ne yebe nikoga i ništa, pun inata i prkosa, nekada i previše, jednostavno HUSREF.
Kao takav zaslužio je manje stresno mjesto u klubu i bilo bi puno bolje za njega i za nas da to i prihvati nakon ove sezone.
Nadam se da će mu odgovorni u klubu to i ponuditi.
Doveo nas je na nivo odakle nam je potrebno nešto novo modernije i bolje ako mislimo napredovati dalje.
Veliko hvala Husrefe.
Izložen si bio napadima raznih hoštaplera, sjecikesa, jajara "menadžera" i ostalog šljama ljudskog, mater im yebem.
Ostao si svoj, simbol prkosa, inata i ljubavi prema klubu.
Hvala LEGENDO.
- ABd i osvoji Titulu , Kup za mene manje-vise (dok ne krene finale, a kad krene onda cemo luditi da se Listici "nasmijemo").Zasto mijenjati ?
- Neki su mjenjali trenere poslije uspjeha i trofeja , pa ih stigla kazna i godinama nista od trofeja(ako hoces i mi 2007-15-19 aBd).
- Mislim da za Husrefa uveliko vazi ona " Ko igra za raju , zanemari taktiku .... skoci sebi u stomak".
- Od 23 utakmice jesenas , samo jedan tezak poraz 0:8 i ona sa Goskom (gdje nismo imali sp. srece) , sve ostalo bilo super.
- Bili prvi + 5 bodova i afirmisali Akademiju u najljepsem svjetlu , pa momci skupljali od 350-400 min. po utakmici
- ZASTO JE TO MIJENJAO NA PROLJECE ? AKADEMCI PODERALI KRUPU I LAZNE(sa Bibijom i Todorovicem).
- Koji mu je qrqc trebao put u USA i dovodjenje nekog momka iz "Elektrotehnicke skole" ,a sa svojim iskustvo je znao da nije ni blizu Kvalitet za FKS , e tu ja vidim onu "igra za raju" , tu ja vidim nesto vise od inata,prkosa .Ne smije se igrati tako sa FKS .
- Ja sam za to da mu se produzi ugovor (nebitan br. godina), ali sa anexima ugovora vodi ekipu i klub (ako hoces)onako kako si ga vodio u jesen 2018 , ako se ne drzis toga sporazumni raskid ugovora bez NADOKNADA i OTPREMNINA .Pokazao je da moze sa Akademcima biti prvi .
- Ako cemo biti iskreni sa ovim rosterom i uslovima mnogi treneri bi osvojili titulu .
- Neka ide u USA kod raje i promovise FKS , ali nek ne dovodi nikog , pa taman bio i Ibisevic , neka talente preporuci MDK ili Jedinstvu Bihac .
- Ne mogu ja poznavati posao trenera kao neko ko je 40 god. u tom zanatu , ali bi kao i vecina na forumu zakljucio da je Hebib krilo , da Bekic i Velkoski su odigrali svoje , da Tatar mora igrati lijevo itd . Ogradjujem se nisam strucan kao Husref(nikad pogrdno ga nisam nazvao)
- Ako pristane voditi FKS onako kao u jesen 2018 , ne treba nam "bolji" trener , ako se ne moze prilagoditi(a pokazao je da moze) onda je bolje imati nekog i nesto manjeg znanja od Husrefovog koji ce sa ovim rosterom i uslovima osvajati yebenu bh ligu.
- Za mene jeste trenerska LEGENDA FKS , po Titulama , po br. vodjenih utakmica(i to govori o odnosu FKS prema Husrefu). Pozdrav .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebamo se fokusirati samo na ligu, kup ako se ponudi prilika zapeti u drugoj tekmi, na prvoj bi izveo saren sastav. Ako budemo igrali jako na oba fronta bojim se da bi bilo kobno za nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Da li je normalno klanjati uz zid stadiona gdje je vjerovatno ko god je naisao prije izvrsio malu a mozda i veliku nuzdu???
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.
Stvarno je sramota da nasem Dokoljenku udarate na inteligenciju...Jer po njemu Safet Sušic je zombi,covjek je živ ,a PSG ga je proglasio legendom...Nije ni cudo kad ste mu masakrirali moždane vijuge ovakvim postovima...Sram te bilo @ado-hz...VenamaHrabrih je napisao/la:Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.
Brate ako te bas zanima imas dosta knjiga i veb stranica o ispravnosti svega i svacega. Ako je cilj ismijavanje, fulio si jer su momci strasni. Imas slika i nasih kad su isli u Sofiju pa klanjaju, pa se klanjalo na raznim gostovanjima. Gdje te namaz zadesi klanjaj. Ta zemlja gdje su klanjali momci je bolja od zemlje gdje nisu. Ne kazem ja vec Poslanik. Nije to tema foruma, ako te vise zanima javi se u pp. Uglavnom nisu poenta oni vec ovi sto mrze.Inijesta je napisao/la:Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Necu da psujem jer pricamo o tome....fino sam pitao ima li veze to sto klanjaju na mjestu gdje vjerovatno nije sve cisto i gdje je vrlo moguce da se vrsila nutda...dal ste normalni da mislite da se smijem tome???Laznjak je napisao/la:Brate ako te bas zanima imas dosta knjiga i veb stranica o ispravnosti svega i svacega. Ako je cilj ismijavanje, fulio si jer su momci strasni. Imas slika i nasih kad su isli u Sofiju pa klanjaju, pa se klanjalo na raznim gostovanjima. Gdje te namaz zadesi klanjaj. Ta zemlja gdje su klanjali momci je bolja od zemlje gdje nisu. Ne kazem ja vec Poslanik. Nije to tema foruma, ako te vise zanima javi se u pp. Uglavnom nisu poenta oni vec ovi sto mrze.Inijesta je napisao/la:Bolje da su vukli cize i boli se u venu, kakve veze ima to s nasim klubom i Hz, ako je cilj ismijavanje tm , mozes ih za milion stvari prcat, oni momci su im inace jedina svjetla tacka na tribiniado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Samo pitam da li treba viditi racuna gdje se klanja...odmah pricate gluposti...vjera privatna stvar...smije se neko tome itd
Momcima svaka cast sto klanjaju pitam samo za mjesto...
A da otvorimo podtemu religija. Klanjaj gdje mozes da ti ne prodje samo klanjaj... Kao neko religiozan kazem svaka im cast ali ne vidim uopste potrebu za pricu o tome.na ovoj temi.
Šampioniiii.
Šampioniiii.
Dali bi ti klanjao da osjetis neugodan miris tu pored sebe?
Treba voditi racuna naravno, nije problem ni na travi ni na zemlji, prirodi i td... Ne mozes u smecu nije red. Osjetljive su to stvari jako, jer bosnjo nadje nacin da sve ismijava. Ovi momci ako su to uradili tu, nema razloga da im nesto prigovaramo jer su se uvjerili da su se stekli uslovi za namaz i treba im vjerovati. Nisu neki spidasi vec fini momci bistre glave i vjerovat cemo da je cisto. Prije njima vjerujem nego nekom ko priziva mozdane udare.
Treba voditi racuna naravno, nije problem ni na travi ni na zemlji, prirodi i td... Ne mozes u smecu nije red. Osjetljive su to stvari jako, jer bosnjo nadje nacin da sve ismijava. Ovi momci ako su to uradili tu, nema razloga da im nesto prigovaramo jer su se uvjerili da su se stekli uslovi za namaz i treba im vjerovati. Nisu neki spidasi vec fini momci bistre glave i vjerovat cemo da je cisto. Prije njima vjerujem nego nekom ko priziva mozdane udare.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nek je tebi sinonim za qrac na pameti, kad god ja post ostavim.Vanja8 je napisao/la:Stvarno je sramota da nasem Dokoljenku udarate na inteligenciju...Jer po njemu Safet Sušic je zombi,covjek je živ ,a PSG ga je proglasio legendom...Nije ni cudo kad ste mu masakrirali moždane vijuge ovakvim postovima...Sram te bilo @ado-hz...VenamaHrabrih je napisao/la:Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.ado-hz je napisao/la:Jedno off pitanje pa ko zeli nek mi odgovori
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.![]()
![]()
Ako ti je isti stalno na pameti, ja ti ne mogu pomoci, ali vjerujem da ima ko moze. Vidi nesto, pokusaj... Nije to danas sramota.
Ljudino oni jesu glupi manijaci
Kratko cu komentarisat na onakvom terenu sto neko rece ni real madrid nebi mogo bolje odigrat nego mi sto smo odigrali posebno ako se jos uzme da se igra subota srijeda vec dvije sedmice.
Neki kazu eto mi smo prvi jer nam to zrinjski obezbjedio, samo cu reci da smo u medusobnim duelima sa ekipa koje su na2-3-4-5-6 mjest bolji i to ubjedljivo a zrnjski smo silovali i u kupu bh 2 puta.
Mi smo izgubili naj vise bodova od krupe i goska dok je svinjski protiv tih sto postotan i samo radi togaje konkurentan i na -4
I sad ispade da je lakse osvoit bodove proti sb sjretnice nego goska krupe. Dosta se ovde sere i lazi i pesimisticnosti i neko negodovanje kao da prvensto se igra samo 11 kola i to je sve. Evo sad cu napisat kad je uso tatar saban nesjecam se koje bio 3 izmjena protiv mladosti osjtio se pad igre i tad je mladost stvorila neke dvije polu sanse. Ista stvar juce kad su izvrsene izmjene osjtio se pad jeste mali pad al se osjetio i vidio.
Dosta se pisalo kako husref J**+ Pidru igro za repku nedamu da igra igra starac bradati ili tetovirana ubleha, covjek ga ubaci 10 minuta i djete fasova tezu povredu. Znaci nije bio 100 zdra zato nije ni igro. Ispade sve minute koje igro pidro saban mustafic kurdic su igrali jer ih je ubacila sabrina a ne husref. Ispade za sve sto je postignuto do sad (nekazem da je ista jos osvojeno ida nemoze nedo bog otic mast u propadt) al izgleda ovih 61 bod osvoi i finale kupa to su svi zasluzni samo husref nema zasluge samo ima kritika ako nesto nije uredu.
U FK SARAJEVU nesmije nikad imat prednost slabi od boljeg igraca nikad za nikad. Osim ako je matematika zavrsena.
Normalno trener koji je u situaci Husrefovoj (i ako ni najludi navijac na pocetku sezone nebi trazio da sa ovim igrackim kadrom da se osvoi dupla kruna pod must) ako ne osvoi duplu krunu ili bar titulu treba da da otkaz a ako nece da dobije otkaz.
Kratko cu komentarisat na onakvom terenu sto neko rece ni real madrid nebi mogo bolje odigrat nego mi sto smo odigrali posebno ako se jos uzme da se igra subota srijeda vec dvije sedmice.
Neki kazu eto mi smo prvi jer nam to zrinjski obezbjedio, samo cu reci da smo u medusobnim duelima sa ekipa koje su na2-3-4-5-6 mjest bolji i to ubjedljivo a zrnjski smo silovali i u kupu bh 2 puta.
Mi smo izgubili naj vise bodova od krupe i goska dok je svinjski protiv tih sto postotan i samo radi togaje konkurentan i na -4
I sad ispade da je lakse osvoit bodove proti sb sjretnice nego goska krupe. Dosta se ovde sere i lazi i pesimisticnosti i neko negodovanje kao da prvensto se igra samo 11 kola i to je sve. Evo sad cu napisat kad je uso tatar saban nesjecam se koje bio 3 izmjena protiv mladosti osjtio se pad igre i tad je mladost stvorila neke dvije polu sanse. Ista stvar juce kad su izvrsene izmjene osjtio se pad jeste mali pad al se osjetio i vidio.
Dosta se pisalo kako husref J**+ Pidru igro za repku nedamu da igra igra starac bradati ili tetovirana ubleha, covjek ga ubaci 10 minuta i djete fasova tezu povredu. Znaci nije bio 100 zdra zato nije ni igro. Ispade sve minute koje igro pidro saban mustafic kurdic su igrali jer ih je ubacila sabrina a ne husref. Ispade za sve sto je postignuto do sad (nekazem da je ista jos osvojeno ida nemoze nedo bog otic mast u propadt) al izgleda ovih 61 bod osvoi i finale kupa to su svi zasluzni samo husref nema zasluge samo ima kritika ako nesto nije uredu.
U FK SARAJEVU nesmije nikad imat prednost slabi od boljeg igraca nikad za nikad. Osim ako je matematika zavrsena.
Normalno trener koji je u situaci Husrefovoj (i ako ni najludi navijac na pocetku sezone nebi trazio da sa ovim igrackim kadrom da se osvoi dupla kruna pod must) ako ne osvoi duplu krunu ili bar titulu treba da da otkaz a ako nece da dobije otkaz.
Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pereš kumeVenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
ISTINA ZA VEDRANA!
Znaci sutra vaskrs ja ne smijem cestitati braci navijacima - pravoslavcima.
Ako se uzme da je dzafic se razbolio da su adukora izbacili iz ekipe da sofrenac ima problema sa djetetom (sve stvari koje nemaju nista sa ekipom i niko ih nije mogao predvidit) da smo naj jeftinija ekipa od prve 4 a da smo na celu skoro 90% vremena i da smo u kupu do finala dosli najtezim putom (ako osvoimo kup bice osvojen naj tezim rasporedom putem od bilo kojeg kupa kojeg je i jedna ekipa osvoila od rata vamo.
Ovo je naj jeftinija naj mladza ekipa koja ja ce abd osvoit duplu krunu i to sa ubjedljivom gol razlikom.
Par ljudi je pusalo ovde i par manijaka da je ovo ekipa naj skuplja u drzavi.
Samo cu reci da ahmet pidro saban nihad kovacevic pidro kurdic habibovic su placeni manje od 95% ekipe zrinjsko zelje i sb
Jedino lazic je gdje trosimo eksta lovu
A rahmanovic krste crepulja adukor rifet standardne pare za ekipe iz vrha pl
Plata recimo vranjesu je bila ko pidru sabanu i kovi zajedno samo jedan igrac nerminu isto tako
Ovo je naj jeftinija naj mladza ekipa koja ja ce abd osvoit duplu krunu i to sa ubjedljivom gol razlikom.
Par ljudi je pusalo ovde i par manijaka da je ovo ekipa naj skuplja u drzavi.
Samo cu reci da ahmet pidro saban nihad kovacevic pidro kurdic habibovic su placeni manje od 95% ekipe zrinjsko zelje i sb
Jedino lazic je gdje trosimo eksta lovu
A rahmanovic krste crepulja adukor rifet standardne pare za ekipe iz vrha pl
Plata recimo vranjesu je bila ko pidru sabanu i kovi zajedno samo jedan igrac nerminu isto tako
Gledam sd ovaj penal svinjskom sto je svirao u 90+. Preofirno simuliranje. Naravno svirano im. Sreca pa fuli debil. Ali bice ovoga jos do kraja siguran sam. Nadam se samo da nece sudije udariti na nas, a njih nek guraju svakako im nema pomoci