A sta cemo sa Kurdicem...? Da se ne razocara,kad vidi starog umjesto tebe...skoroalen je napisao/la:A što mi se ne da da pogledam Čelik ove sezone.
Promašio jednu domaću ove sezone, 3:1 protiv Čelika. Drugu ću promašit sad ovo kolo, opet Čelik. Baksuz.
Dat ću starom sezonsku. Ako neko na zapadu bude navijao za Čelik, nemojte ga udarat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajd nek jadnik odmori jednu tekmu bez zvižduka i pritiska sa zapada.Vanja8 je napisao/la:A sta cemo sa Kurdicem...? Da se ne razocara,kad vidi starog umjesto tebe...skoroalen je napisao/la:A što mi se ne da da pogledam Čelik ove sezone.
Promašio jednu domaću ove sezone, 3:1 protiv Čelika. Drugu ću promašit sad ovo kolo, opet Čelik. Baksuz.
Dat ću starom sezonsku. Ako neko na zapadu bude navijao za Čelik, nemojte ga udarat.![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nece htjeti ni na klupu,nas Ramos...

Ali bas..Lecler je napisao/la:Pereš kumeVenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Evo vodi Zrinjski protiv Reala, umorni će biti.
Radnik će ih razvaliti.
Moglo bi se slaviti već u subotu.
Radnik će ih razvaliti.
Moglo bi se slaviti već u subotu.
Kad napusti klub, tortu donosim na stadion da se počastimo.Vanja8 je napisao/la:Nece htjeti ni na klupu,nas Ramos...![]()
![]()
Možes je vec naruciti...skoroalen je napisao/la:Kad napusti klub, tortu donosim na stadion da se počastimo.Vanja8 je napisao/la:Nece htjeti ni na klupu,nas Ramos...![]()
![]()
A joj njegove patnje,on na klupi,a ti i mala na tribinama,hem ne igra,hem ti pored nje...Tebi Škoro treba zabraniti dolazak na Svetinju...Haj znaj mozda bi Kurda bas postao onda novi Ramos...skoroalen je napisao/la:Kad napusti klub, tortu donosim na stadion da se počastimo.Vanja8 je napisao/la:Nece htjeti ni na klupu,nas Ramos...![]()
![]()
@venamahrabrih
Sretan Vaskrs!
Sretan Vaskrs!
Vala Škoro ja bi mu do sad Pamelu Anderson halalio, ima dvije godine kako žališ za njom. Nije valjda da ne možeš trebe naći?
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma to su zayebancije drug, @Vanja zna o čemu se radi pa se malo zezamo na taj račun.Lecler je napisao/la:Vala Škoro ja bi mu do sad Pamelu Anderson halalio, ima dvije godine kako žališ za njom. Nije valjda da ne možeš trebe naći?
Stara je to priča.
Đe onaj Morto,jeli to opet otisao da ganja ovo malo crnaca sto igra u nasoj ligi...

-
bordopoeta
- Kontakt:
I od mene.brojjedan je napisao/la:@venamahrabrih
Sretan Vaskrs!
@Lecler,ma ne može njemu Kurda da halali,a ne obratno...skoroalen je napisao/la:Ma to su zayebancije drug, @Vanja zna o čemu se radi pa se malo zezamo na taj račun.Lecler je napisao/la:Vala Škoro ja bi mu do sad Pamelu Anderson halalio, ima dvije godine kako žališ za njom. Nije valjda da ne možeš trebe naći?
Stara je to priča.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo me sa djevojkom ali me strah bilo napisati da ne vidi KurdićVanja8 je napisao/la:Đe onaj Morto,jeli to opet otisao da ganja ovo malo crnaca sto igra u nasoj ligi...![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bratski savjet, ne vodi je u Cordobu.MortemHz je napisao/la:Evo me sa djevojkom ali me strah bilo napisati da ne vidi KurdićVanja8 je napisao/la:Đe onaj Morto,jeli to opet otisao da ganja ovo malo crnaca sto igra u nasoj ligi...![]()
![]()
Koju god sam tamo odveo, brzo smo zabelajili.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šampioni!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma kakva sala,Numan nam u k.urcu duže vrijeme,umjesto da se fokusira na igru,on zijeva po tribinama...Lecler je napisao/la:Ma znam da je šala haha **** je biće koka. Živio!
Budući da se fura na Ramosa, garant gleda gdje će nabit loptu ako kad dobije penal da puca.Vanja8 je napisao/la:Ma kakva sala,Numan nam u k.urcu duže vrijeme,umjesto da se fokusira na igru,on zijeva po tribinama...Lecler je napisao/la:Ma znam da je šala haha **** je biće koka. Živio!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], nedimmmm1337 i 12 gostiju.