FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown11 » 28 apr 2019, 19:34

zagorski je napisao/la:Znaci sutra vaskrs ja ne smijem cestitati braci navijacima - pravoslavcima.
A sto ne bi smio?! Ja sam pravoslavac, pa mi cestitaj ako zelis. Jednostavno kazem da religiji nije je mjesto na forvmu. A ako zelis da cestitas, danas je Vaskrs. Bujrum, ako si slobodan i imas vremena, nađemo se i popijemo po jednu u to ime. Ja častim. Ne samo tebe, nego svakog ko zeli.
Zaista mislim. Ako neko zeli i ima vremena, pozivam ga da proslavimo Vaskrs.
Ali i dalje mislim da religiji, ni jednoj, nije mjesto na forvmu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 apr 2019, 19:37

Lecler je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
Pereš kume
Morebit, kumašine.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 apr 2019, 20:09

Fala k.urcu pa se neko sjetio konacno da posudjeni igraci nemogu igrati protiv maticnog kluba. Jedna po jedna, Celika bi trebali glat dobit u raspadu su fali im igraca.
Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 apr 2019, 20:11

termin tekme s celikom
petak 19:30
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 28 apr 2019, 20:15

benko21 je napisao/la:termin tekme s celikom
odlicno
samo ne ocekujem neku posjetu... dosta raje ce sastaviti prvi maj s vikendom i bice negdje van grada... tako da 3 milje realno...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 apr 2019, 20:23

Petak :wtf:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 28 apr 2019, 20:27

Braco draga, šta se dešava sa onim fksinfo forumom? Spala knjiga na dva slova, lobotomija...nema da se može konstruktivno polemisati o bilo cemu, djeca odmah za vrat i napadaju :lol: bruka. Jes da i ovdje ima svega, al je 1000% ozbiljniji i pametniji i luđi, ponekad, al možeš iznijeti mišljenje, posvađat se pa opet ispočetka.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 apr 2019, 20:33

MortemHz je napisao/la:
Petak :wtf:
da vjerovatno zbog kup utakmice kako bi imaii dan vise odmora
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 apr 2019, 20:36

revolt je napisao/la:
odlicno
samo ne ocekujem neku posjetu... dosta raje ce sastaviti prvi maj s vikendom i bice negdje van grada... tako da 3 milje realno...
Sta, bolan, u petak?!?!?
Pa radim do 22h... E grebem ti bozju kuharicu...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 apr 2019, 20:41

Super termin, malo raje ce biti sto je prvi uslov da nekog klepimo na Kosevu :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 28 apr 2019, 20:43

ElCartel11 je napisao/la:Super termin, malo raje ce biti sto je prvi uslov da nekog klepimo na Kosevu :mrgreen:
Majke mi vise me strah punih tribina nego protivnika :lol: :facepalm:

jos od Goska davne 2013 mislim

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 apr 2019, 20:57

Ista meta isto odstojanje, a kolo manje, naredne dvije su presudne, ukoliko obje pobijedimo to ce vjerovatno biti to, liga je prioritet, a kup je slag na tortu. Sto se jucerasnje tekme tice ne moze se igracima nista zamjeriti po onom terenu fkt bolje nije moglo. Eh, pohvalno je ovo i za upravu sto su skontali za igrace na posudbi da dogovore da ne mogu protiv nas igrati da nam se opet ne bi desio slucaj Kouadio/Travnik. I zapamtite da nama niko nista nije poklonio niti da se provlacimo, za ovu bodovnu prednost zasluzni su igraci i sef struke, istina je da poslednjih kola igramo u grcu ali nema veze dok god nam situacija bodovna odgovara, jos malo pitari, jos samo malo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 apr 2019, 21:03

VenamaHrabrih je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la: Zasto, uopste, to pitas?! Kakva su, uopste, to pitanja. Onaj neki forumas, prije par sttanica, govori da smo igrali dobro, jer je bio mubarek dan?!?! Kakva su to, uopste pitanja?!?! Sta koga boli qrac ko gdje klanja, da li klanja, gdje obavlja namaz, krsti li se, ide li u crkvu/dzamiju, je li redovan na misi itd.
Religija je privatna stvar svakog pojedinca. Nemojte nas trovati svojim vjerovanjem, u sta god vec vjerujete. Kako ja ne zelim vrijeđati vasa religijska osjecanja, tako ne zelim da mi neko vrijeđa moju inteligenciju. Yebe mi se gdje ko hlanja, udara glavom u beton, lupa se krstom po čelu, aminuje... Te stvari u svoja 4 zida.
Stvarno je sramota da nasem Dokoljenku udarate na inteligenciju...Jer po njemu Safet Sušic je zombi,covjek je živ ,a PSG ga je proglasio legendom...Nije ni cudo kad ste mu masakrirali moždane vijuge ovakvim postovima...Sram te bilo @ado-hz... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nek je tebi sinonim za qrac na pameti, kad god ja post ostavim.
Ako ti je isti stalno na pameti, ja ti ne mogu pomoci, ali vjerujem da ima ko moze. Vidi nesto, pokusaj... Nije to danas sramota.
Uporedjujes ,Dokoljenko,Gospu iz Medjugorja sa sportskim legendama,a udara ti na inteligenciju normalno pitanje vezano za klanjanje...Gospa ti glupsone ne smeta na nasoj temi,ali namaz ti udara na inteligenciju... :?:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 apr 2019, 21:03

Al Mujakic i Lazic, pa sta je ono onako. Eh da nam je i dva beka kao sto su oni, bilo bi dosta bolje.

Ja sam mislio da cemo fuliti sa Lazicem, jer ga je šef probavao na veznom, frajer tu meda ne moze. Al kad ono krenu igrat na svoj poziciji, haos dobar i profi igrac.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 apr 2019, 21:04

VenamaHrabrih je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Znaci sutra vaskrs ja ne smijem cestitati braci navijacima - pravoslavcima.
A sto ne bi smio?! Ja sam pravoslavac, pa mi cestitaj ako zelis. Jednostavno kazem da religiji nije je mjesto na forvmu. A ako zelis da cestitas, danas je Vaskrs. Bujrum, ako si slobodan i imas vremena, nađemo se i popijemo po jednu u to ime. Ja častim. Ne samo tebe, nego svakog ko zeli.
Zaista mislim. Ako neko zeli i ima vremena, pozivam ga da proslavimo Vaskrs.
Ali i dalje mislim da religiji, ni jednoj, nije mjesto na forvmu.
Sretan vaskrs! I tebi i svim navijacima fks koji ga slave, uz najljepse zelje od sveg srca!
Naravno da religija nije tema ovog foruma i ne treba je tematizirati ovdje.
Ali s druge strane religija je dio svakodnevnice velikog broja ljudi i kao takva je prisutna u svim aspektima zivota, pa se nekada spomene kada neka vjerska praksa bude prisutna na sportskim terenima, medu navijacima i sl. i to se ne moze izbjeci i ne vidim u tome neki problem.
Druga stvar je zloupotreba religije u bilo kojem kontekstu ili neko nametanje takve teme bez nekog posebnog, konkretnog povoda.
Ziv ti meni bio i da nam Sarajevo donese puno razloga za zajednicko slavljenje :)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 apr 2019, 21:10

A što mi se ne da da pogledam Čelik ove sezone. :lol:
Promašio jednu domaću ove sezone, 3:1 protiv Čelika. Drugu ću promašit sad ovo kolo, opet Čelik. Baksuz.

Dat ću starom sezonsku. Ako neko na zapadu bude navijao za Čelik, nemojte ga udarat. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 apr 2019, 21:17

skoroalen je napisao/la:A što mi se ne da da pogledam Čelik ove sezone. :lol:
Promašio jednu domaću ove sezone, 3:1 protiv Čelika. Drugu ću promašit sad ovo kolo, opet Čelik. Baksuz.

Dat ću starom sezonsku. Ako neko na zapadu bude navijao za Čelik, nemojte ga udarat. :rol:
A sta cemo sa Kurdicem...? Da se ne razocara,kad vidi starog umjesto tebe... :rol: :rol: :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 apr 2019, 21:19

Vanja8 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:A što mi se ne da da pogledam Čelik ove sezone. :lol:

A sta cemo sa Kurdicem...? Da se ne razocara,kad vidi starog umjesto tebe... :rol: :rol: :rol:
Hajd nek jadnik odmori jednu tekmu bez zvižduka i pritiska sa zapada. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 apr 2019, 21:21

Nece htjeti ni na klupu,nas Ramos... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2019, 21:23

Lecler je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Religiji nije mjesto na forvmu. Ima navijaca FKS i muslimana i pravoslavaca i katolika i jevreja i Roma i ateista... Neka vjeruje ko god u sta hoce, tome ovdje nije mjesto.
Pereš kume
Ali bas..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.