FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slobodnjak za Zrinski , golman Mladosti skroz uz stativu i jos cuci ha ha pa ko ga nauci onako da brani slobodnjake , frajer hladno suprotno pogodi ...
BordoSarajevo je napisao/la:Pogledah izvještaj Mladost - Lažni, smiješan penal u 90oj minuti, presmješan, igrač Mladosti mi priča kako im je sudija svih 90 minuta navlačio i da su ovi na njihovoj klupi više pratili naš rezultat i našu utakmicu u Bijeljini. Fatali su se za glavu na kraju.
Gotovo je, nek štimaju sad sve do kraja, džaba im. Još aBd dolazi im pencilin Velež, čitam na sportskim da kao Baki spremaju otkaz a kao moguce zamjene su Neretljak i onaj smrdo iz Radnika.
Bit će zanimljiva utakmica u subotu izmedju njih i Radnika, nije tajna da su oni baš u dobrim odnosima, pogotovo nakon što im Radnik poklonio titulu, e sad, lažni znaju da su šanse da nas stignu nakon svega skoro pa ne moguće jer su prokockali dvije velike sanse dok se Radniku mogu odužiti za prosla vremena i gurnuti ih u evropu, realno, Radnik ima bolji raspored od kona plus im kone dolaze, a razlika samo jedan bod.
To bi nama odgovaralo jer bi onda ligu mogli igrati sa drugom postavom a kup sa najjačom ekipom što bi na kraju bilo dovoljno za DUPLU KRUNU!
I ja sam siguran da Radnik neće izgubiti u Mostaru,mislim da u Zrinjskom su svjesni da će teško do titule.Radnik fakat ima dobar raspored posle im dolazi Zeljo,idu Lištici koja je igrati se rezervama.Valjda za ovaj vikend više riješimo pitanje titule.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo je najbitnije od svega!! Koristiti igrace na njihovim prirodnim pozicijama, a ne izmisljati toplu vodu. Recimo da je Lazic ostao na DM, mi bi mu sad yebavali sve i ko ga je doveo i da nema pojma itd. Bojim se da je takvih igraca dosta proslo kroz nas klub, a i sad jih imamo neke u prvoj postavi koji ne igraju svoju poziciju (Velkoski, Hebib, Kapic, pa ni Bekic nije LB ako cemo iskreno).ledesma je napisao/la:Al Mujakic i Lazic, pa sta je ono onako. Eh da nam je i dva beka kao sto su oni, bilo bi dosta bolje.
Ja sam mislio da cemo fuliti sa Lazicem, jer ga je šef probavao na veznom, frajer tu meda ne moze. Al kad ono krenu igrat na svoj poziciji, haos dobar i profi igrac.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A zamisli da dođe trener i odmah prekriži Hebiba i Bekića, Dupovca, prođe jedno kolo u Evropi, fokusira se na akademiju, rotira igrače i drži ekipu svježom, i naredne sezone još lakše osvojimo ligu?BordoSarajevo je napisao/la:Nešto kontam, zamislite promjenimo trenera nakon osvojene titule i vrlo moguće kupa, dođe neki novi trener i u sljedećoj sezoni nastavi koristiti Hebibovića na beku, makne iz prve ekipe mlade igrače, dovede par svojih igrača tipa Kramar, Cezar i syebe sezonu za 10 kola, isplatimo mu za raskid i nastavimo kao što smo i do sad osim ove sezone, borba za evropu i daleko od trofeja... Hmm.
Uvijek moramo crno i negativno gledat. Samo trener uhljeb bi sad doveo svoje starohane a sklonio mlade i dobre igrače, a dok je Hadžija tu, takav doći neće. Kramar i Cezar su mogli doći za vrijeme Dine Feninga i Ibraka koji se samo formalno povukao iz kluba, sad tog nema više, imamo SDa, Monchi mu nije ravan. Samim tim što je uprava nezadovoljna Husrefom i nakon ovakve sezone je jasan pokazatelj da imaju dosta visoke ambicije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uvijek moramo crno i negativno gledat.
A kako drugačije kad sa unazad 50 trenera nismo bili zadovoljni, a od svih tražili ono što slijep vidi. Bilo je onih koji su neke očite stvari uvidjeli i riješili ih ali su napravili onda duplo gorih stvari. Prekrižit će novi trener Hebiba kao što su novi treneri prekriživali Rustemovića.
Niko sretniji od mene da mi dovedemo boljeg trenera, da napredujemo i da rastemo polako, al ja ne bi trenutno mjenjao ništa ukoliko uzmemo titulu a hoćemo.
A kako drugačije kad sa unazad 50 trenera nismo bili zadovoljni, a od svih tražili ono što slijep vidi. Bilo je onih koji su neke očite stvari uvidjeli i riješili ih ali su napravili onda duplo gorih stvari. Prekrižit će novi trener Hebiba kao što su novi treneri prekriživali Rustemovića.
Niko sretniji od mene da mi dovedemo boljeg trenera, da napredujemo i da rastemo polako, al ja ne bi trenutno mjenjao ništa ukoliko uzmemo titulu a hoćemo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Koliko Husref ima ugovor ?
-
Historicar
- Kontakt:
Još 2 mjesecaHeraklitMracni je napisao/la:Koliko Husref ima ugovor ?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Valjda ce Janjos novi trener bitiHistoricar je napisao/la:Još 2 mjesecaHeraklitMracni je napisao/la:Koliko Husref ima ugovor ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi mijenjao sve i da duplu osvojimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vego, Bojo, Fanimo, Hadzic iz lige da valjaju(ko god od njih super)
Pavlovic,Bekic,Sisic,Dupovac,Sofranac,Hebibovic,Halilovic sto ne valjaju, Hodzicu I Krsti bi dao priliku I sljedecu sezonu...
Akademaca ce biti: Salcin,Djokanovic,"Keno", prelaze u seniore, + jos koji, znaci bit ce ih I za posudbe
I jos Hadzija da izvuce neko krilo zajebano I playa iskusnog, I eventualno zamjenu nekom ko ode...tipa domaceg stopera za rezerve...manji remont
Pavlovic,Bekic,Sisic,Dupovac,Sofranac,Hebibovic,Halilovic sto ne valjaju, Hodzicu I Krsti bi dao priliku I sljedecu sezonu...
Akademaca ce biti: Salcin,Djokanovic,"Keno", prelaze u seniore, + jos koji, znaci bit ce ih I za posudbe
I jos Hadzija da izvuce neko krilo zajebano I playa iskusnog, I eventualno zamjenu nekom ko ode...tipa domaceg stopera za rezerve...manji remont
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ok uprava nezadovoljna nakon ovakve sezone, ne sva ali pojedinci predpostavljam Jahic i Bili. Garantuje li oni svojim mandatima ako dovedu trenera i pokaze se kao fula? Da li ce se i on povuci iz kluba? Mjenjati da bi se mjenalo stalno nas vraca na restart i u proslost.
Onda me nervira prica akademci neplanski dobili sansu, apsolutna laz. Sabanovic, Mustafic, Mujakic igrali sasvim normalno proslu polusezonu, jedino je Kovacevic dobio sansu nesto ranije nego se to planiralo, vjerovatno je trebao dobijati minutazu u kupu i ovao nekim manjim tekmama, ali i to se desava u fudbalu i nije prvi put. Selmir pidro iskoristio povredu Bekica i postao nezamjenjiv. Po meni od svih dobrih stvari koje je Husref uradio sa ekipom je to doziranje minuta mladima. Kurdic dobio sansu, onda i par juniora u kupu, top.
Ove sezone resic je dobijao solidnu minutazu po meni je iskoristio minute, minus utakmica protiv radnika u bijenjini ali desava se. Ok Krle i Tatar odigrali veci dio sezone odlicno, ali opet je trebao dobiti bar po koji minut na rijesenim utkamicama, ali nista strasno.
Onda me nervira prica akademci neplanski dobili sansu, apsolutna laz. Sabanovic, Mustafic, Mujakic igrali sasvim normalno proslu polusezonu, jedino je Kovacevic dobio sansu nesto ranije nego se to planiralo, vjerovatno je trebao dobijati minutazu u kupu i ovao nekim manjim tekmama, ali i to se desava u fudbalu i nije prvi put. Selmir pidro iskoristio povredu Bekica i postao nezamjenjiv. Po meni od svih dobrih stvari koje je Husref uradio sa ekipom je to doziranje minuta mladima. Kurdic dobio sansu, onda i par juniora u kupu, top.
Ove sezone resic je dobijao solidnu minutazu po meni je iskoristio minute, minus utakmica protiv radnika u bijenjini ali desava se. Ok Krle i Tatar odigrali veci dio sezone odlicno, ali opet je trebao dobiti bar po koji minut na rijesenim utkamicama, ali nista strasno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Smijeniti trenera koji donese prvu duplu krunu (ako bude aBd) ili dugo cekanu titulu prvaka, je samoubistvo u najavi. Pogotovo trenera koji je ljubimac 95% navijaca i javnosti. Ovim potezom bi sebi stavili takav kamen oko vrata a i narednom treneru kojem bi bilo 3 puta teze i cija svaka greska bi se preuvelicavala(najgore za klub). Zato ne vjerujem da ukoliko, a aBd hocemo, uzmemo titulu, a pogotovo duplu, da ce iko dirati Husrefa.
Btw statistika je neumoljivo na Husrefovoj strani. U svakom aspektu. Od bodova i gol razlike do broja minuta omladinaca u igri.
Nemojte zaboraviti da smo pred pocetak sezone doveli 3 igraca Tatara, Handzica i Sisica. Sva 3 popljuvana. Najavljivana borba za Evropu o tituli niko nije ni sanjao a kamo li duploj kruni. Ali valjda je to nas balkanski mentalitet, malo macku teleca glava, strpljenja ni na mapi, popljuj ono sto si jucer bio kao da se nikad nije desilo. Samo neizbjezan scenario toga je sunovrat. Vec viđeno kod nas.
Kada neko kaze da mi koji ga branimo, volimo Husrefa vise nego Sarajevo, ja kazem vi volite svoje interese ili makar svoje ego tripove da ste fudbalski znalci vise nego Sarajevo. AKO HUS NE OSVONI TITULU, neka ide. I treba. Međutim mi smo jedini na dunjaluku koji bi tjerali trenera u sezoni poput ove, pod laznim nekim strucnim analizama o njegovom "neznanju". OK ima gresaka, ljudi prigovaraju Gvardioli, ali dosadasnji rezultati daju za pravo da ga se ne dira te da mu se ukaze maksimalno povjerenje.
Iskreno se nadam da ce Hadžija uspostaviti mir koji se "organizovano" pokušava narušiti od strane interesnih grupa, tzv. "prijatelja kluba", te da neće praviti greške prethodnika i kretanja u avanture sa kojekakvim trenerima. Zrinjski je pokušao sa Antom Mišom koji je više mego poznato i dokazano trenersko ime na ovim prostoroma pa su ga otpustili cim prije pa brze bolje opet vracaj Baku da vadi iz govana.
Dajte da se ujedinimo do kraja. Ovo bi mogla biti historijsks sezona i lansirna rampa za dugorocnu dominaciju. Bez licnih animoziteta da smo uz igrace i trenera pa aBd da se radujemo svi skupa za manje od mjesec dana kao nikad do sada.
Btw statistika je neumoljivo na Husrefovoj strani. U svakom aspektu. Od bodova i gol razlike do broja minuta omladinaca u igri.
Nemojte zaboraviti da smo pred pocetak sezone doveli 3 igraca Tatara, Handzica i Sisica. Sva 3 popljuvana. Najavljivana borba za Evropu o tituli niko nije ni sanjao a kamo li duploj kruni. Ali valjda je to nas balkanski mentalitet, malo macku teleca glava, strpljenja ni na mapi, popljuj ono sto si jucer bio kao da se nikad nije desilo. Samo neizbjezan scenario toga je sunovrat. Vec viđeno kod nas.
Kada neko kaze da mi koji ga branimo, volimo Husrefa vise nego Sarajevo, ja kazem vi volite svoje interese ili makar svoje ego tripove da ste fudbalski znalci vise nego Sarajevo. AKO HUS NE OSVONI TITULU, neka ide. I treba. Međutim mi smo jedini na dunjaluku koji bi tjerali trenera u sezoni poput ove, pod laznim nekim strucnim analizama o njegovom "neznanju". OK ima gresaka, ljudi prigovaraju Gvardioli, ali dosadasnji rezultati daju za pravo da ga se ne dira te da mu se ukaze maksimalno povjerenje.
Iskreno se nadam da ce Hadžija uspostaviti mir koji se "organizovano" pokušava narušiti od strane interesnih grupa, tzv. "prijatelja kluba", te da neće praviti greške prethodnika i kretanja u avanture sa kojekakvim trenerima. Zrinjski je pokušao sa Antom Mišom koji je više mego poznato i dokazano trenersko ime na ovim prostoroma pa su ga otpustili cim prije pa brze bolje opet vracaj Baku da vadi iz govana.
Dajte da se ujedinimo do kraja. Ovo bi mogla biti historijsks sezona i lansirna rampa za dugorocnu dominaciju. Bez licnih animoziteta da smo uz igrace i trenera pa aBd da se radujemo svi skupa za manje od mjesec dana kao nikad do sada.
Ja bi Husa ostavio vjecno. Nama ovakvim kakvi smo samo trener koji ebe mater svima moze pomoci. Ako dodje kakav mlakonja gotovi smo. Husa za predsjednika!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Hvala na cestitkama. I ja zelim da ti se sve zelje ispune. Da ti i tvoji najdrazi zivite dugo i sretno.zagorski je napisao/la:Sretan vaskrs! I tebi i svim navijacima fks koji ga slave, uz najljepse zelje od sveg srca!VenamaHrabrih je napisao/la:A sto ne bi smio?! Ja sam pravoslavac, pa mi cestitaj ako zelis. Jednostavno kazem da religiji nije je mjesto na forvmu. A ako zelis da cestitas, danas je Vaskrs. Bujrum, ako si slobodan i imas vremena, nađemo se i popijemo po jednu u to ime. Ja častim. Ne samo tebe, nego svakog ko zeli.zagorski je napisao/la:Znaci sutra vaskrs ja ne smijem cestitati braci navijacima - pravoslavcima.
Zaista mislim. Ako neko zeli i ima vremena, pozivam ga da proslavimo Vaskrs.
Ali i dalje mislim da religiji, ni jednoj, nije mjesto na forvmu.
Naravno da religija nije tema ovog foruma i ne treba je tematizirati ovdje.
Ali s druge strane religija je dio svakodnevnice velikog broja ljudi i kao takva je prisutna u svim aspektima zivota, pa se nekada spomene kada neka vjerska praksa bude prisutna na sportskim terenima, medu navijacima i sl. i to se ne moze izbjeci i ne vidim u tome neki problem.
Druga stvar je zloupotreba religije u bilo kojem kontekstu ili neko nametanje takve teme bez nekog posebnog, konkretnog povoda.
Ziv ti meni bio i da nam Sarajevo donese puno razloga za zajednicko slavljenje
Nisam ti ja neki vjernik. Vise zbog tradicije. Ne slavim. Napravim djeci kolace, obiđem stariji dio porodice i to je to. Supruga mi je muslimanka i djecu ucimo da, prije svega, vjeruju u sebe. Religija mi je samo dio folklora, i iskreno, poprilicno mi smeta kad se javno prikazuje. To je intimna stvar i niko ne treba imati uvid u to.
I ja se nadam da cemo proslaviti duplu i da je to samo uvod u radosti koje cemo doziviti zajedno uz FKS.
Ziv, zdrav i sretan budi!!
Jeste li se ikad zapitali koliko je tesko breme ovaj nas pitarluk? Pa na pragu smo duple krune, a mi bi tjerali najtrofejnijeg trenera. Nekad nismo imali iste dresove jbt. Halo dupla kruna i to prva i opet ne valja. E jbg ja ne znam sta pojedinci vise hoce.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Alihodzic odvede Japan na svjetsko i u javnosti izgleda sve super , al Japan ga smijeni ... Poslije ljudi dobri bili na svjetskom .. Ima jos milion primjera gdje trener nesto osvoji i onda otkaz , vidite ljudi mi smo u fazi padanja , ne stagniranja nego padanja , svaka cast na polusezoni , al sad smo krenuli dole e dokle ce navijaci trpit... Titula ce neko vrijeme donijeti mir al prvi kiksevi doci ce glave nekog ...
pitari= Velike neznalice.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Hvala momci, zivi i zdravi bili.bordopoeta je napisao/la:I od mene.brojjedan je napisao/la:@venamahrabrih
Sretan Vaskrs!
Mogli ste, vala, na po jednu.
@Vanja8. Docente, ne valja ti prica. Sudiš, a ne poznaješ me. Kako ce mi, pobogu, smetati namaz, a supruga mi muslimanka?! Ako mi smeta namaz, smetaju mi i supruga i djeca koja imam s njom.
Meni samo smeta javno praktikovanje bilo koje religije, jer smatram da je to strogo intimna stvar koja se obavlja u ovlastenim institucijama. Isto mislim i o Gospi, Muhamedu, Isusu, Jehovi, Jahveu itd. Od religije praviti reklamu je degutantno.
E moj docente... Nikad ti profesor neš postat... Doduše, ko zna... U vakoj zemlji, neznalice i jesu profesori.
Meni samo smeta javno praktikovanje bilo koje religije, jer smatram da je to strogo intimna stvar koja se obavlja u ovlastenim institucijama. Isto mislim i o Gospi, Muhamedu, Isusu, Jehovi, Jahveu itd. Od religije praviti reklamu je degutantno.
E moj docente... Nikad ti profesor neš postat... Doduše, ko zna... U vakoj zemlji, neznalice i jesu profesori.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sve sto je dosad bilo zaboravlja se krece 15 dana odluke
4 u prvenstvu i 2 kupu. Prvo Čelik kuci jednostavno moramo dobiti, finale kupa prva utakmica bit ce tvrdo bitno ne primiti gol, onda kolo odluke u ligi mi kod Citya a zrinjski u Zenici ocekujem da ostanemo na razlici 3-4 boda poslje ovih utakmica, uzvrat kupa mnogo tesko al ocekujem trofej i onda protiv zvjezda 09 proslava duple krune. Podrska podrska i podrska kad zavrsi sve ovo onda analize, price treba li ostati i sta i kako dalje, ako volimo ovaj klub skupimo glave i podrzimo tim i sefa do kraja sezone. Vamos FKS
4 u prvenstvu i 2 kupu. Prvo Čelik kuci jednostavno moramo dobiti, finale kupa prva utakmica bit ce tvrdo bitno ne primiti gol, onda kolo odluke u ligi mi kod Citya a zrinjski u Zenici ocekujem da ostanemo na razlici 3-4 boda poslje ovih utakmica, uzvrat kupa mnogo tesko al ocekujem trofej i onda protiv zvjezda 09 proslava duple krune. Podrska podrska i podrska kad zavrsi sve ovo onda analize, price treba li ostati i sta i kako dalje, ako volimo ovaj klub skupimo glave i podrzimo tim i sefa do kraja sezone. Vamos FKS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.