Od kako je potpiso za DInamo stalno je po posudbama, mislim da je to odlican igrac, zadnji put kad je kod nas bio odlicno je odigramo ono sto je odigramo, samo je problem sto je tad stalno imo nekih povreda, ako je sad spremniji misim da bi bio odlicno rjesenje.fukaratz je napisao/la:igra u Sesvetama u 2 hrvatskoj ligi al ima ugovor sa DinamomSaltCityAttack je napisao/la:Igra li igdje Bekic?..da je njega vratiti samo I Bosnjaka dovest I jos jednog napadaca vjerujem da bi to bilo to
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- nesvrstani
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Od kako je potpiso za DInamo stalno je po posudbama, mislim da je to odlican igrac, zadnji put kad je kod nas bio odlicno je odigramo ono sto je odigramo, samo je problem sto je tad stalno imo nekih povreda, ako je sad spremniji misim da bi bio odlicno rjesenje.fukaratz je napisao/la:igra u Sesvetama u 2 hrvatskoj ligi al ima ugovor sa DinamomSaltCityAttack je napisao/la:Igra li igdje Bekic?..da je njega vratiti samo I Bosnjaka dovest I jos jednog napadaca vjerujem da bi to bilo to
samo sad ima jedan problem, buduci da je mamicev igrac a nama je trener ciro sto dalje implicira da ce nam
poslat bekica nikad u zivotu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Huseinbasic novi igrac Slobode !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tu smo vijest objavili više puta ovdje još jučer.harry_90 je napisao/la:Huseinbasic novi igrac Slobode !
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Put od Pariza do Tuzle: Ćiro Blažević?
S Panteona do Tušnja, od Pariza do Tuzle! Nekad je bio među nogometnim bogovima, na Parku prinčeva, a danas je trener Slobode iz Tuzle, bosanskog drugoligaša, koji se ne bori s Njemačkom, Nizozemskom ili beogradskom Crvenom zvezdom, već s Jedinstvom iz Bihaća i Bratstvom iz Gračanice, piše Jutarnji.hr. Danas su ta dva kluba Ćirina najveća opsesija. U času kad je pristao biti trener nekad slavnog jugoslavenskog kluba, u kojemu su igrali Izet Sarajlić, Fuad Mulahasanović, Mersad Kovačević, Mustafa Hukić i Dževad Šećerbegović, Ćiro Blažević ima gotovo 79 godina i dvije ponude. Jedna je iz Šangaja, vrijedna 800.000 dolara, ali je “tamo daleko”, a druga je iz Travnika, koju nije želio prihvatiti. Objasnit će i zašto. Ali, kasnije. Ćiro više ne bira! Nakon što je igrao za treće mjesto na svjetskom prvenstvu i pobijedio, dan nakon što je pristao na ugovor sa Slobodom iz Tuzle , njegova glavna meta je Jedinstvo iz Bihaća, udaljeno od Tuzle čak pet bodova… - Sine, dolaze nam, pa da vidimo mogu li Krajišnici protiv Ćire… Dan nakon što je potpisao za Slobodu iz Tuzle, pojavio se u “Van Goghu”. Jedan od njegovih lokala, gdje mu se svi vesele. Još nije ni skinuo kaput, a već je počeo agitaciju: “Sine, vidiš li kako nas je Mamić sve razjurio!” OK, ali zar više ne birate? Jučer Solin, danas Tuzla. Prije toga Murska Sobota, zatim NK Zagreb. Jesu li to poslovi za trenera svih trenera? Nekad ste igrali polufinale svjetskog prvenstva na Stade de Franceu, a sada je derbi u Bihaću? - Sine moj, to je život trenera. To nije posao, to je avantura, ako si trener moraš biti i avanturist! Nekad si gore, onda padneš dolje, to je krug koji se neprestano vrti. Što ste se dogovorili s “Amerikancem” iz Tuzle? - Doveli su me da budem prvak i da uđem u Premierligu. Problem je što Jedinstvo iz Bihaća ima pet bodova više i malo su nam pobjegli. A to je puno. Ali, dovode “oni”, tj. moji, neke igrače… Pomoćnika ćete uzeti iz Zagreba? - Ne, iz Tuzle. Kako mogu reći Mariju Cvitanoviću da dođe bez para, nemam pravo. Ja sam drukčiji, ja idem gdje me zovnu, kada sam bio najslavniji, otišao sam u Mursku Sobotu. Gdje vam je bilo najteže? - Najgore mi je bilo u NK Zagrebu. Vjerovao sam da ću ih spasiti, a onda vidio da ne mogu. Odluka da idete u Tuzlu, znači li to da se borite za titulu najvećeg Bosanca? - Ako ćemo pošteno, ja to već jesam! Vrlo sam ponosan na ono što sam napravio, jer znam odakle sam došao i kakvo sam djetinjstvo imao. Vjeruj mi, ne smijem to evocirati, jer se rasplačem sam nad sobom, moj život je jedna velika kalvarija. Strašno sam težak život imao… Nije se rasplakao, ali se sjetio: – Kad se sjetim emigracije u Švicarskoj i najelementarnije borbe za opstanak. U Veveyu je jedan čovjek ribe prodavao, čekali smo subotu da on nešto “mazne” gazdi iz ribarnice, da bi moja familija imala što jesti. A u susjedstvu je živio Charlie Chaplin, to je najelitnija oaza bogataša, a ja sam radio u atelieru za dekoraciju, trenirao i igrao i imao 900 franaka plaću. A 500 je koštao stan. A moja žena, profesorica matematike i fizike, prodavala je četiri sata salatu na placu da bismo mogli preživjeti. Tako sam počeo. I sad se vraćam korijenima, u Tuzlu… Kune se da u Tuzlu ne ide zbog novca. Iako mu niko ne vjeruje, ja mu ovaj put vjerujem. Iako znam da mu je moto: “Uvijek kada se loše osjećam, sjetim se svog bankovnog računa u Švicarskoj…” Ovaj put mu lova nije u prvom planu: - Sine, **** trenera bez posla, najvažnije je imati posao. U Tuzli? Zašto ne! Dogovorili smo, ako napravim rezultat, platit će mi nešto, ako ne – zbogom! Navijači Slobode zovu se Fukare. I sad, zamislite trenera svih trenera Miroslava Ćire Blaževića s krilaticom: “Na krilima Fukare do Premierlige!” A ti navijači će mu biti najveća podrška. Naravno, ako će imati rezultat! I ako je u treneru svih trenera ostalo još stvaralačke vatre…
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Od pouzdanih izvora znam da taj momak ima pet tisuća eura godišnje i teško će se odreći tog novca za dolazak u Slobodu.klasik je napisao/la:Od kako je potpiso za DInamo stalno je po posudbama, mislim da je to odlican igrac, zadnji put kad je kod nas bio odlicno je odigramo ono sto je odigramo, samo je problem sto je tad stalno imo nekih povreda, ako je sad spremniji misim da bi bio odlicno rjesenje.fukaratz je napisao/la:igra u Sesvetama u 2 hrvatskoj ligi al ima ugovor sa DinamomSaltCityAttack je napisao/la:Igra li igdje Bekic?..da je njega vratiti samo I Bosnjaka dovest I jos jednog napadaca vjerujem da bi to bilo to
Što se tiče Ćire, čim sam čuo rumour
Nadam se da će debitirati u Livnu da ga još jednom vidim.
Hayley <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa on koliko god zastario za trenere ove lige je pojam
Jesi se to zafrko sa Bekicem za mjesecno ili godisnje. Ako je godisnje mi njega mozemo lagano podmirit

Jesi se to zafrko sa Bekicem za mjesecno ili godisnje. Ako je godisnje mi njega mozemo lagano podmirit
Semir Kapić pojačava napad Crveno - crnih!
Riječ je o bivšem navalnom fudbaleru sarajevskog Olimpica Semiru Kapiću (27) koji će sa našim Klubom dogovoriti jednogodišnju saradnju.
Kapić je u redovima "Vukova sa Otoke" od 2010. godine, a u protekloj premijerligaškoj polusezoni je upisao 16 nastupa i postigao 4 gola. Kapić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Proleteru iz Teslića.
Fksloboda.ba
Riječ je o bivšem navalnom fudbaleru sarajevskog Olimpica Semiru Kapiću (27) koji će sa našim Klubom dogovoriti jednogodišnju saradnju.
Kapić je u redovima "Vukova sa Otoke" od 2010. godine, a u protekloj premijerligaškoj polusezoni je upisao 16 nastupa i postigao 4 gola. Kapić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Proleteru iz Teslića.
Fksloboda.ba
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne godišnje, mjesečno je, imam dva izvora, a jedan mi je rođak s čijeg balkona puca pogled na stadion Svetog Josipa Radnika, gdje igra Dinamo 3, odnosno Sesvete.tuzlak1987 je napisao/la:Pa on koliko god zastario za trenere ove lige je pojam![]()
Jesi se to zafrko sa Bekicem za mjesecno ili godisnje. Ako je godisnje mi njega mozemo lagano podmirit![]()
Hayley <3
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nevjerovatno je šta Azmir radi u ovim trenutcima za Slobodu. Veliko mu hvala i da nam poživi ovaj čovjek još dugo, dugo godina...Kapellen je napisao/la:Semir Kapić pojačava napad Crveno - crnih!
Fksloboda.ba
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mjesecno je previse za Slobode u svakom slucaju..Nama sad gode kakvi bilo igraci koji ne igraju u klubovima PL jer su izgubili mjesto. Takve pretezno i dovodimo...
- nesvrstani
- Kontakt:
joj ljudi sta je ovo, de nek me neko ustine
jedva cekam pocetak priprema... u 5 dana sloboda u medijima
vise nego u 5 zadnjih godina. Cudi me samo da ciro nije preporucio nekog svog iz zagreba sto ga je trenirao al ko zna sta ce se jos desiti u narednim danima...
sto se tice bekica vjerovatno i ima 5k mjesecno jer je to nikakav novac za dinamo doduse boga pitaj koliko od tih
5 ide mamicu nazad i sta je tu dogovoreno...
vise nego u 5 zadnjih godina. Cudi me samo da ciro nije preporucio nekog svog iz zagreba sto ga je trenirao al ko zna sta ce se jos desiti u narednim danima...
sto se tice bekica vjerovatno i ima 5k mjesecno jer je to nikakav novac za dinamo doduse boga pitaj koliko od tih
5 ide mamicu nazad i sta je tu dogovoreno...
odlicno standardni Olimpikov napadac
7 pojacanje znaci jos 3-4 i gotovo
mjesec i po da se uigra ekipa i onda svi zajedno na titulu
i jos nesto volio bih da onih par pametnjakovica sto su komentarisali Cirinu veliku platu opet komentarisu :ugeek:
Sloboda Tuzla
Svaka cast El Señor Presidente...sta ce tek biti kad bude dovodio igrace u ljetnom prelaznom roku kada je puno vise igraca slobodno.....ne mogu ni zamisliti 
- nesvrstani
- Kontakt:
A ljudi kako je lijepo ovo vidjeti i citati, pa svaki dan neko novo ime nam dolazi neka nova radost, bgm kako rece skokic bit ce ovo DREAM TEAM na proljece 
-
carsijamosnik
- Kontakt:
Zelim da se zahvalim gospodinu Husicu na ovakvom odnosu prema slobodi i nama koji je volimo hvala mu od srca i neka dragi BOG nagradi i njega i njegovu porodicu hvala od srca!!! doslo vrijeme da se nasa SLOBODA vrati i ako BGD naplati dugove svim klubovima koji su nas omalovazavali i svakako nazivali a manji su od SLOBODE uvijek bili samo nisu mogli prihvatit tu istinu!!!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa brate nama i treba DREAM TEAM ako i malo ozbiljno racunaju na ligu iznad....jel vama jasno da mi od 15 tekmi na proljece MORAMO dobit 13....najmanje....a to sa nekom buranijom od igraca nece ici pa tamam da su fergusona iz penzije doveli...nece se jedinstvo tako lako predat..a i sto bi...a nama valja ic i u lukavac i u gracanicu te kakanj...mos mislit kako cemo bit docekani....plus hercegovina...eto zasto ti treba DREAM TEAM ...u svakoj moras zabit 2,3 gola pa nek te sudija zavaljuje kolko hoce...mi i ako se docepamo PL to ce bit tijesno...u bod,dva razlike....zato ti treba ekipa da demolira sve redom a to ti vuce kvaliteta i sirok igracki kadar....jos jedna stvar je strasno bitna..FUKARE i podrska...tesko ce nas i pokrast gdje ako nas ode 3,4,5 stotinaSARS je napisao/la:A ljudi kako je lijepo ovo vidjeti i citati, pa svaki dan neko novo ime nam dolazi neka nova radost, bgm kako rece skokic bit ce ovo DREAM TEAM na proljece
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
samo da Mujka 100%, lijepo bi bilo kad bi za zvanicnu stranicu neki intervju da prekine spekulacije, jos da jedan dan udem na net i vidim stigli Bosnjak, Husic, Halilovic, a nebi bilo lose Smigalovica potpisat kad je bez kluba i slag na tortu Grado, i nek idu na pripreme. Znam da su moje zelje pretjerane al bar 2 od ovih 5, a ni neko novi ko iznenadenje nebi bio los, ma kako god ja cu kako sam naucio na Tusanj i uz svoj voljeni klub, bio sam tu uvijek i bit cu
Još jedan uspješan posao tandema Husić&Husarić
Semir Kapić novo pojačanje Slobode
Do kraja prelaznog roka doći će još dva igrača u veznom redu, najvjerovatnije iz Hrvatske i Srbije. Husić i Husarić su Kapića "preoteli" od Željezničara i Jedinstva
Predsjednik Slobode Azmir Husić i menadžer Ado Husarić dogovorili su angažman još jednog kvalitetnog fudbalera. U Slobodinom dresu od proljeća će igrati Semir Kapić (25), napadač koji je karijeru gradio u Olimpicu.
Do kraja prelaznog roka doći će još dva igrača u veznom redu, najvjerovatnije iz Hrvatske i Srbije. Husić i Husarić su Kapića "preoteli" od Željezničara i Jedinstva.
Semir Kapić novo pojačanje Slobode
Do kraja prelaznog roka doći će još dva igrača u veznom redu, najvjerovatnije iz Hrvatske i Srbije. Husić i Husarić su Kapića "preoteli" od Željezničara i Jedinstva
Predsjednik Slobode Azmir Husić i menadžer Ado Husarić dogovorili su angažman još jednog kvalitetnog fudbalera. U Slobodinom dresu od proljeća će igrati Semir Kapić (25), napadač koji je karijeru gradio u Olimpicu.
Do kraja prelaznog roka doći će još dva igrača u veznom redu, najvjerovatnije iz Hrvatske i Srbije. Husić i Husarić su Kapića "preoteli" od Željezničara i Jedinstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.