FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako je istina ovo za Dinu, onda je to potez blago rečeno hinjski.
Nek ima za Hadzanovica mjesta.
Cija je god ovo odluka, nije normalan.
A mozda se otvara nekom menadzerskom igracu prostor.
Nije ni cudo sto smo ko klub gdje jesmo, ako na ovakav nacin zahvaljujemo igracima koji su svasta ucinili da bi igrali za nas.
Mene je stid, al vas ocigledno nije.
Nek ima za Hadzanovica mjesta.
Cija je god ovo odluka, nije normalan.
A mozda se otvara nekom menadzerskom igracu prostor.
Nije ni cudo sto smo ko klub gdje jesmo, ako na ovakav nacin zahvaljujemo igracima koji su svasta ucinili da bi igrali za nas.
Mene je stid, al vas ocigledno nije.
Volim tebe, više od sebe
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma koji vam je vise ku*ac, dinu otjerali ccc
Bas, bas sramota...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta je ba ovo i po cijoj direktivi
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Niko nikog nije otjero, a za ove klikbajt portale ne citaj
sportske ba, pa posle svi prenesu copy paste drugom prilikom... Unosenje nemira pred prvu domacu utakmicu, gdje je pobjeda prioritet od strane novinara u pokusaju..
sportske ba, pa posle svi prenesu copy paste drugom prilikom... Unosenje nemira pred prvu domacu utakmicu, gdje je pobjeda prioritet od strane novinara u pokusaju..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
A sad se sjetio i ja da je novi trener dosao, a da nije Nalic ostao. Mozda se covjeku jednostavno ne uklapa u planove. Svakako se govori da ce doci jos koji igrac.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hadzana ostavit invalida momka otjerat….
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Mozda nije sklonjen bez razloga.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Opravdan razlog je samo ako je sam to isforsirao. Sve ostalo je van svake pameti. Ja ne znam sta Dini kao igracu da sportskog smisla fali vise. I vise nego dobar igrac, pogotovo za uslove koje mozemo ponudit.
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Acson pacson.
Ko ce ga znati sta se radi iza zatvorenih vrata...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 21:09Opravdan razlog je samo ako je sam to isforsirao. Sve ostalo je van svake pameti. Ja ne znam sta Dini kao igracu da sportskog smisla fali vise. I vise nego dobar igrac, pogotovo za uslove koje mozemo ponudit.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Mozda je i on nesto skrivio, sve to stoji. Cuo sam da je i sa Nalom se znao posvadjat jer covjek ti zabije golcinu sa 30 metara protiv direktnog konkurenta za ulazak, i to na gostovanju, jos je taj gol i rjesio utakmicu, donio tri boda, smanjio moral protivniku, prelomilo se prvenstvo.
I sljedecu utakmicu Nala ga na klupu stavi, tad sam cuo da je svadja bila velika ali je sljedecu utakmicu bio starter, dakle Nala nije toliko rusio atmosferu kako se prica ovde. Sta je trebo najboljeg igraca odstranit iz ekipe zato sto je malo pustio jezik, pa moze se nekad i tolerisat ako je igrac zahvalan i koristan.
Nije poceo protiv Sarajeva u prvih 11, vjerovatno je i to kap koja je prelila čašu.
Ovo pisem samo zato sto mi je krivo jer je bio jedini igrac koji zna povuc loptu naprijed i ima muda sutat sa distance, ne boji se duela, jedan od rijetkih veznjaka koji uvijek okrecu glavu prema golu, uvijek ide naprijed, zahvalan igrac.
Al eto, svako ima svoje misljenje. Meni je uvijek klub na prvom mjestu, nadam se da ovaj Marko zna sta radi, i da ce od svega na kraju dobra prica ispast i da cemo ostat u ligi.
I sljedecu utakmicu Nala ga na klupu stavi, tad sam cuo da je svadja bila velika ali je sljedecu utakmicu bio starter, dakle Nala nije toliko rusio atmosferu kako se prica ovde. Sta je trebo najboljeg igraca odstranit iz ekipe zato sto je malo pustio jezik, pa moze se nekad i tolerisat ako je igrac zahvalan i koristan.
Nije poceo protiv Sarajeva u prvih 11, vjerovatno je i to kap koja je prelila čašu.
Ovo pisem samo zato sto mi je krivo jer je bio jedini igrac koji zna povuc loptu naprijed i ima muda sutat sa distance, ne boji se duela, jedan od rijetkih veznjaka koji uvijek okrecu glavu prema golu, uvijek ide naprijed, zahvalan igrac.
Al eto, svako ima svoje misljenje. Meni je uvijek klub na prvom mjestu, nadam se da ovaj Marko zna sta radi, i da ce od svega na kraju dobra prica ispast i da cemo ostat u ligi.
Jedino mi ima logike da je nezadovoljan minutažom ili da je dobio bolju ponudu, ništa drugo.
Jedini igrač koji je po meni zaslužio 100% da ostane od sastava iz prošle godine, nepravedno zapostavljen zbog degenerika od trenera.
Jedini igrač koji je po meni zaslužio 100% da ostane od sastava iz prošle godine, nepravedno zapostavljen zbog degenerika od trenera.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Ako je nezadovoljan minutazom, u pravu je onda 100%.
Jer barem po mom misljenju, mi boljeg igraca u sredini od njega nemamo.
Sto neko napisa, jedini igrac koji ima m*da da krene s loptom prema protivnickom golu, fizicki se moze nositi sa svakim i jos puno nekih stvari.
Jedino da sam sebe sabotira i tako forsira odlazak.
Svaki drugi razlog nek je nama na dusu i sramotu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da je ovo samo jos jedno djelo smradica n.s. i da nije onako kako nam se cini.
Ako jest, onda nije ni cudo sto smo kao klub dotakli dno.
Zbog ovakvih stvari i jesmo tu gdje jesmo.
Znaci da po tom pitanju nismo ni milimetar napredovali.
Da su svi igraci duplo kvaliteniji od Dine, ovo nije nacin da se s njim tako postupa.
I kako znaju nek ovo ispravljaju, jer bi ovo bila kap koja bi definitivno prelila casu kod vecine.
Ako jest, onda nije ni cudo sto smo kao klub dotakli dno.
Zbog ovakvih stvari i jesmo tu gdje jesmo.
Znaci da po tom pitanju nismo ni milimetar napredovali.
Da su svi igraci duplo kvaliteniji od Dine, ovo nije nacin da se s njim tako postupa.
I kako znaju nek ovo ispravljaju, jer bi ovo bila kap koja bi definitivno prelila casu kod vecine.
Volim tebe, više od sebe
Procitao sam dosta neistina ovdje zadnjih 6 mjeseci o Dini.
Iza sebe ima najuspješniju sezonu do sada i nije zapostavljen od nikoga. Bilo je jedno vrijeme problema sa povredom lista. Pa je morao manje Da igra.
Iza sebe ima najuspješniju sezonu do sada i nije zapostavljen od nikoga. Bilo je jedno vrijeme problema sa povredom lista. Pa je morao manje Da igra.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je samo trenutno udaljen od sastava zbog ovog ili onog razloga. Vidicemo u narednim danima prije nego pocnemo suditi.
Ako se sjecam nedavno je produzio saradnju sa klubom i nema razloga da se ne racuna na ponajboljeg igraca u ekipi. Jeste istina da voli malo vise solirati i drzati loptu u nogama, gleda prema naprijed i kad nema razloga, ali te stvari trener treba popravljati na treninzima, u dijalogu, zato i jeste trener tu.
Ako se sjecam nedavno je produzio saradnju sa klubom i nema razloga da se ne racuna na ponajboljeg igraca u ekipi. Jeste istina da voli malo vise solirati i drzati loptu u nogama, gleda prema naprijed i kad nema razloga, ali te stvari trener treba popravljati na treninzima, u dijalogu, zato i jeste trener tu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Niko od nas vjerovatno i ne zna pravu istinu.
Zato najbolje je da se klub oglasi po ovom pitanju, jer ocigledno pravi veliku pometnju ova stvar.
Ako je neistina, krajnje je vrijeme da se onom picicu odgovori kakvom tuzbom.
Mene da se pita, na stadion vise zakoracio ne bi.
Cim mu nisu jarani u i oko kluba, vazda ista prica od njega.
Volim tebe, više od sebe
Pola navijaca ovdje ne zna pravu istinu o svemu, vec samo suplje bacate i nista vise, najgore sto i portali sire neistinu i onda se pojedinci zakace na to.
Rekao sam vec jednom i ponavljam mi smo najgori navijaci na ovom dunjaluku i to je to, medju Fukarama su vise struja i svako vuce na svoju stranu, zapad necu ni pominjat
Rekao sam vec jednom i ponavljam mi smo najgori navijaci na ovom dunjaluku i to je to, medju Fukarama su vise struja i svako vuce na svoju stranu, zapad necu ni pominjat
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Pa je zbog toga obicno drugi dio sezone pocinjao sa klupe i mixalo se sa pozicijom mu?
Koga ba lazes, pitaj saigrace njegove koliko je zbog "povrede" sjedio na klupi, a koliko zbog samog trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.