Vazduh trepti kao da nebo gori..Sabinho je napisao/la:Sta vam je svima jbt?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Uzimamo 100% protiv Čelika. Ja uopšte nemam sumnje u pozitivan rezultat.
Ne treba dizati sad nervozu, jači smo od Čelika, bolji smo i to ćemo pokazati na terenu.
Ne treba dizati sad nervozu, jači smo od Čelika, bolji smo i to ćemo pokazati na terenu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Vidjeh Hebiba na Alipasinom neko kucnuo nazad na glavnoj. Izadje iz audija. Bezbeli ce dobro naplatiti od osiguranja s obzirom da nije kriv . Miran tih povucen. Ps nista nije sto posto. Tako je trebalo protiv Krupe biti pa smo vidjeli golu nismo prisli. Molim vas s vasim prognozama od sto posto. Ne znam sta mi je gore.
jači smo mi od sviju iz lige na papiru
ali **** papir
ja se nadam mirnijoj tekmi...
valjda zabijemo rano pa odmah da ubijemo imalo neke napetosti...
ali **** papir
ja se nadam mirnijoj tekmi...
valjda zabijemo rano pa odmah da ubijemo imalo neke napetosti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nakon sutrasnje pobjede bice dosta lakse, ali eto glavna utakmica u Tuzli, poslije nje ce se sve znati..
Protiv Sirokog nebi valjalo da primimo go..
Protiv Sirokog nebi valjalo da primimo go..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da nas Savez ne iznenadi sudijom za sutra, kasne sa službenim licima...

Moze li kako Petrovic, covjek je i prpfesionalac i mudonjatm01hzne je napisao/la:Da nas Savez ne iznenadi sudijom za sutra, kasne sa službenim licima...![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
onda ćemo im iz tunela zabit 2 nećemo ni izlazit ha ja 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Žalio se Čelik da je oštećen zadnje 2 tekme koje im je sudioInijesta je napisao/la:Moze li kako Petrovic, covjek je i prpfesionalac i mudonjatm01hzne je napisao/la:Da nas Savez ne iznenadi sudijom za sutra, kasne sa službenim licima...![]()
![]()
Ma ne smiju se protiv nas nista zaliti, valjali smo im, ocekujem tekmu ko protiv Mladosti aBdtm01hzne je napisao/la:Žalio se Čelik da je oštećen zadnje 2 tekme koje im je sudioInijesta je napisao/la:Moze li kako Petrovic, covjek je i prpfesionalac i mudonjatm01hzne je napisao/la:Da nas Savez ne iznenadi sudijom za sutra, kasne sa službenim licima...![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma Zenica je to haveru ti ga hraniš on te ujeda, misliš da su se ove klauzule slučajno stavileInijesta je napisao/la:Ma ne smiju se protiv nas nista zaliti, valjali smo im, ocekujem tekmu ko protiv Mladosti aBdtm01hzne je napisao/la:Žalio se Čelik da je oštećen zadnje 2 tekme koje im je sudioInijesta je napisao/la:
Moze li kako Petrovic, covjek je i prpfesionalac i mudonja
kolike su šanse da nastup mladog golmana Čelika interesantnog imena Karajbić(KARAJ-BIĆ)prođe nezapaženo
razglednica zadnji put kad nas je počastio
Grebem ti nervozu...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva ba nervoza, sutra glat pobjeda uz dobru igru, nakon toga Zrinjski se predaje i daje bod(ove) Radniku za evropu, 6 ili 7 bodova ide prednost nakon ovog kola što znaci da će nam trebat samo pobjeda u zadnje tri utakmice za teoretski obezbjeđenu titulu.
Nakon subote razmišljamo o kupu i duploj kruni.
Ajmoooo
Ajmoooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pozdrav @Beli. Halali, tek sam vidio. Ne brini, vodim dvojicu iz CG, jedan jelijevi bek a može i na stopera, bivši reprezentativac, a drugi je prednji vezni, tehničar. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hilmo Gutic i Damir Kojaseevicskoroalen je napisao/la:Pozdrav @Beli. Halali, tek sam vidio. Ne brini, vodim dvojicu iz CG, jedan jelijevi bek a može i na stopera, bivši reprezentativac, a drugi je prednji vezni, tehničar.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
nemoj onu dvojicu opetskoroalen je napisao/la:Pozdrav @Beli. Halali, tek sam vidio. Ne brini, vodim dvojicu iz CG, jedan jelijevi bek a može i na stopera, bivši reprezentativac, a drugi je prednji vezni, tehničar.
Saša Balić i Marko Četković.mma_hz je napisao/la:Hilmo Gutic i Damir Kojaseevicskoroalen je napisao/la:Pozdrav @Beli. Halali, tek sam vidio. Ne brini, vodim dvojicu iz CG, jedan jelijevi bek a može i na stopera, bivši reprezentativac, a drugi je prednji vezni, tehničar.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što to lijepo zvuči.BordoSarajevo je napisao/la:Kakva ba nervoza, sutra glat pobjeda uz dobru igru, nakon toga Zrinjski se predaje i daje bod(ove) Radniku za evropu, 6 ili 7 bodova ide prednost nakon ovog kola što znaci da će nam trebat samo pobjeda u zadnje tri utakmice za teoretski obezbjeđenu titulu.
Ajmoooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️