jasmin10 je napisao/la:Jajalo ce vjerovatno upasti umjesto Hadzica ili Susica i imat ce njihovu minutazu, dakle nikakvu.
u mjesto hadzica jer je taj talasika
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
jasmin10 je napisao/la:Jajalo ce vjerovatno upasti umjesto Hadzica ili Susica i imat ce njihovu minutazu, dakle nikakvu.
hurem je napisao/la:Svaki igrac kvaliteta Jajala i Milicevica je dobrodosao...ne kontam te glupe price sta ce dzaba ako ce sjediti na klupi.
Ja pitam: A sta ako nam Besic (ili neki drugi igrac) opet bude povrijedjen ili suspendovan kao sto je to bio slucaj u posljednje vrijeme ili neki budu u losoj takmicarskoj formi i sl.?
Mesa polahko gradi jednu ozbiljnu reprezentaciju koja ce napasti prvo mjesto u grupi...
Koju je on to utakmicu odigrao korektno ili dobro osim one na Svjetsko protiv Irana, nemoj da budes u zabludi, momak igra u prosjecnom Hajduku, kada bude igrao u jacem klubu i ovake golove postizao u jacoj ligi onda uredu treba dobijati prilikuzenica159 je napisao/la:Moje misljenje je da nam ne trebaju igraci kojima BiH nije prva opcija, to je stvar nekog ponosa. Nisu Milicevic(Svica) i Jajalo(Hrvatska) neki igraci top klase da bismo bili zahvalni sto su izabrali nas, odbijeni su od strane prve opcije i dosli su ovamo, bas kao Izet Hajrovic koji je pljuvao Dzeku, cak i zaigrao za Svicarce i onda se nekim cudom odlucio za nas. To su ljudi koji obraza nemaju i siguran sam da nece donijeti nista dobro nasoj ekipi. Mnogi su protiv TSS samo zbog tog ukletog prezimena, ne bih da me neko pogresno shvati, nisam neki Seadov placenik nit ja imam neke beneficije od njegovog poziva u reprezentaciju, ali smatram da on zasluzuje da bude barem taj backup jer je svaku utakmicu odigrao ako nista korektno(osim Egipta gdje je igrao neprirodnu poziciju), te bi sigurno donio dimenziju vise od Harisa Medunjanina.
Momak nikada nije bio najlosiji na terenu, sto je slucaj sa pomenutim Medunjaninom, pa zovemo igrace iz lige Azerbedzana, Kipra, osrednjih klubova Poljžske lige zasto ne bi iz HNL ?edinedin1 je napisao/la:Koju je on to utakmicu odigrao korektno ili dobro osim one na Svjetsko protiv Irana, nemoj da budes u zabludi, momak igra u prosjecnom Hajduku, kada bude igrao u jacem klubu i ovake golove postizao u jacoj ligi onda uredu treba dobijati prilikuzenica159 je napisao/la:Moje misljenje je da nam ne trebaju igraci kojima BiH nije prva opcija, to je stvar nekog ponosa. Nisu Milicevic(Svica) i Jajalo(Hrvatska) neki igraci top klase da bismo bili zahvalni sto su izabrali nas, odbijeni su od strane prve opcije i dosli su ovamo, bas kao Izet Hajrovic koji je pljuvao Dzeku, cak i zaigrao za Svicarce i onda se nekim cudom odlucio za nas. To su ljudi koji obraza nemaju i siguran sam da nece donijeti nista dobro nasoj ekipi. Mnogi su protiv TSS samo zbog tog ukletog prezimena, ne bih da me neko pogresno shvati, nisam neki Seadov placenik nit ja imam neke beneficije od njegovog poziva u reprezentaciju, ali smatram da on zasluzuje da bude barem taj backup jer je svaku utakmicu odigrao ako nista korektno(osim Egipta gdje je igrao neprirodnu poziciju), te bi sigurno donio dimenziju vise od Harisa Medunjanina.
Tesko bilo pored Avdije biti najlosiji na terenu, pa to je nemoguce covjece.zenica159 je napisao/la: Momak nikada nije bio najlosiji na terenu, sto je slucaj sa pomenutim Medunjaninom, pa zovemo igrace iz lige Azerbedzana, Kipra, osrednjih klubova Poljžske lige zasto ne bi iz HNL ?
hmmm Belgique. Pogresno te svatamo jer da nije odbijen od Standarda i da je imao kvalitet igrao bi za België...zenica159 je napisao/la:Moje misljenje je da nam ne trebaju igraci kojima BiH nije prva opcija, to je stvar nekog ponosa. Nisu Milicevic(Svica) i Jajalo(Hrvatska) neki igraci top klase da bismo bili zahvalni sto su izabrali nas, odbijeni su od strane prve opcije i dosli su ovamo, bas kao Izet Hajrovic koji je pljuvao Dzeku, cak i zaigrao za Svicarce i onda se nekim cudom odlucio za nas. To su ljudi koji obraza nemaju i siguran sam da nece donijeti nista dobro nasoj ekipi. Mnogi su protiv TSS samo zbog tog ukletog prezimena, ne bih da me neko pogresno shvati, nisam neki Seadov placenik nit ja imam neke beneficije od njegovog poziva u reprezentaciju, ali smatram da on zasluzuje da bude barem taj backup jer je svaku utakmicu odigrao ako nista korektno(osim Egipta gdje je igrao neprirodnu poziciju), te bi sigurno donio dimenziju vise od Harisa Medunjanina.
Krunic na svojoj poziciji ima opasnu konkurenciju u Empoliu. Kad got igra u svom klubu bude zamijecen po svojim potezima i svakako je igrac koji uvijek donese nesto novo. Milosevic ima ono sto je nekarakteristicno za nase igrace. Puno je aktivniji i brzi nego dizelasi koji nasu igru karakteriziraju vec duze vrijeme. Mlad je i mogao bi biti opasan igrac. Pojavom ovih novih i ne bi trebao biti u kadru. Makar uzem.Bihac96 je napisao/la:Ja ne razumijem zasto toliko svako spominje za Denija Milosevica da se pozovove u A-repku ? Ja licno nisam toliko uvjeren da ce on biti materijal za repku.Prvo nikad se nije dokazao u "jacem"klubu Standardu poslali ga na posudbu u jedan od najlosiji klubova Belgijske lige Beveren jeste na pocetku zabio ona 3 spektakularna gola ali evo vec par kola je na zakovan na klupi.Znaci decko se ne moze ustalit u jednom od najlosijih klubova Belgijske lige a ovdje se spominje kao rjesenje za A reprezentaciju.I zar vi onda nesto od te repke ocekujete,kad se ne plasiramo na neko prvenstvo krene paljba a kao rjesenje se spominju kluparosi u losim klubovima.Ja ne kazem da od njega nece biti igraca,ali eto decko ne moze u prvi 11 Beverena.Za sad se vise Krunic treba pozvati ima u njemu slifa samo steta sto ne moze izborit prvi 11 u Empoliju.Vecinom ulazi sa klupe ali daleko od toga da je los igrac.
Kad se spominju golmani, ne treba zaboraviti Delaca. Hoce da brani za nas, dobar golman, na nivou Sehica i Burica, a od Burica je puno mladjidubrovnik je napisao/la:Milicevic je strasan potez Mehmeda Bazdarevica. Jednim je potezom rijesio 2 kriticne pozicije(krilo i AM). Takav nam je igrac kronicno nedostajao i sada smo ga kako stvari stoje dobili. Jajalo je solidan igrac koji igra nogomet u oba pravaca. Nekolicina ga naziva kalkulantom sto bez sumnje i jest upravo kao i Medunjanin na ciju bi poziciju izmedju ostalih mogao pucati. Niti mrvu manje a ni vise. Dobar potez Bazdarevica iako mislim da smo mogli proci i bez Mate(iako podrzavam poziv). Ja sam pristalica sto veceg kadra pa neka i Mate koji je bez sumnje kvalitetniji od igraca tipa Stojan Vranjes koji je u proslosti pozivan. Spominju se jos 2 igraca a kada vidimo tko je u pitanju moci cemo reci nesto vise. Ja bih osobno volio Pavelica, Dumica i jos jednu *izdajicu* Tankovica, iako po nekim poluinformacijama koje imamo niti jedan od ova 3 igraca nije jedan od kontaktiranih. Treba biti posten i reci da niti jedan od ove trojice izuzev Pavelica nije prijeko potreban.
Zelio bih nesto ovako:
Begovic, Sehic, Buric(Hadzikic-Zelja)
Vranjes(Pavelic-Zelja), Bicakcic(Sunjic), Zukanovic(Dumic), Kolasinac(Subic) - Cocalic,Arslanagica pratiti, Emir bi se trebao oprostiti po meni
Visca, Milicevic, Pjanic, Susic, Besic, Cimirot, Krunic, Jajalo, Grahovac, Lulic, Duljevic - igraca sredine ima viska i to su sada slatke muke
Dzeko, Ibisevic, Hodzic, Bajic, Djuric(Budimir i Tankovic-Zelje)
U igri je jos par igraca i po ovome reprezentacija bi imala siri kadar nego ikad. Sve solidni igraci, mlada ekipa. Meni uopce ne izgleda lose.
Boldani igraci prvi sastav.
To je to!Razbojnik je napisao/la:Jajalo nije Messi, ali ima 27 godina i preko 150 nastupa u bunesligi i serie A.
Ove sezone je od 26 kola, 18 puta bio starter za Palermo.
Malo igraca ima toliko iskustva, a nije ni star.
Dobro pojacanje.