FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pokazali ste kakvi ste u europi.. bravo..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- bilino polje
- Kontakt:
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
"Coca Cola se puni u Hadžićima, a Željo u Tel Avivu"
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
nama ultrasima je jasno da smo mi dobili 2 europske utakmice već, čini mi se jeli?EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
Forza Zrinja...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mislim da Zeljo zasluzuje minutu sutnje u finalu narednog SP-a.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- velez_mostar
- Kontakt:
Navijac sam Veleza, i iskreno jedva sam cekao utakmicu, iskreno navijao za Zelju, ali ovo sto vidim na terenu je nevjerovatno, pa igraci ne trce nikako, sta misle da ce rezultat sam od sebe doci???
Uzas mrtvi, izgleda da u ovoj Drzavi se ne isplati biti prvak jer te zapadne ovako jedna ekipa da se izivljava na tebi..
Ili su oni premocni,ili je Zeljo mrtva kar.ina!
Uzas mrtvi, izgleda da u ovoj Drzavi se ne isplati biti prvak jer te zapadne ovako jedna ekipa da se izivljava na tebi..
Ili su oni premocni,ili je Zeljo mrtva kar.ina!
Bez ikakvih provokacija, ali ovo je sramota ne samo za Zelju nego za cijelu BiH. Toliko o Zelji koji ce odbraniti titulu...
Ćulum griješi konstantno, on mi je uvijek izgledao hrabar i mislio sam da ce on muda pokazati ali on se prepao samo tako!
Mi uopste ne igramo, zato i gubimo, niko se ne otkriva, puno se vuce lopta, dok nas oni razvlace ko zvaku!
Mi uopste ne igramo, zato i gubimo, niko se ne otkriva, puno se vuce lopta, dok nas oni razvlace ko zvaku!
Mislim da je jedini komentar na ovo ako ga moze i biti JADNO stvano sam razočaran...
Osim indolentan, prni amare prni bar to ako nista....
Nek se sada vrate 10 u dobranu pa bar da ne predju litex...
Sad me strah me strah za onu našu:
"I DA GUBIS 10-0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA"
izgleda da cemoimati sada priliku da vidimo jesmo vjerni ovome.....
Osim indolentan, prni amare prni bar to ako nista....
Nek se sada vrate 10 u dobranu pa bar da ne predju litex...
Sad me strah me strah za onu našu:
"I DA GUBIS 10-0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA"
izgleda da cemoimati sada priliku da vidimo jesmo vjerni ovome.....
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- bosanac035
- Kontakt:
Odma laste doletjele da provociraju NAPUŠITE SE KURCA SVI DO JEDNOGA 

I Love this game !!!
ovo je Osimov "master plan" da svi klubovi misle da je Zeljo los pa kad pocne sezone harat ce ligom HAHAHAHAHAHA
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE
FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
@ cena
Bolje ti je da sutis sarajevo bi u ovoj situaciji gubili 20:0....a i niko te nista nije pitao za misljenje zat suti....
Bolje ti je da sutis sarajevo bi u ovoj situaciji gubili 20:0....a i niko te nista nije pitao za misljenje zat suti....
FKR 1987..
Koje iživljavanje u PM

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
PA JESTE PROTIV KAZASTANA, SJETITE SE PROSLE GODINE KAD VAS JE JEDAN SLOVAN ZGUZIO SA 4:0krovo je napisao/la:nama ultrasima je jasno da smo mi dobili 2 europske utakmice već, čini mi se jeli?EdinTM87 je napisao/la:Kako malim pitarima, robijasima, rodenima, fukarama nije jasno da njihovi klubove ne igraju u europi, pa evo tuguju cijelu sezonu, i sada se smiju zelji koji igra u europi
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sad treba malo stisnut pa bar go zabit.Kako su se onako usli pa nisu spanija u kost pa ubi samo da su malo jace igrali a ne ko opicke.Mirso,Visca i Zajko ponajbolji culum i odbrana izgubljeni seha nije los.Molim vas pustite ove koridase nek pricaju sta hoce otisli smo u europu osramoticemo se **** ga ali TO JE NAS PROBLEM aj sad vi sto nam zelite zlo VOZ SA TEME
svoj ti pos'o !
Ali Bogami,Znaci Bogami bi volio da vodite ili da imate povoljan rezultat, ali ovo je brukanje svega onoga sto su Sarajevo, Siroki,Slavija,Zrinjski uradili u proteklih 5 god !
Ne sumnjam da ce ih Osim drama nagrditi, ali slutim da vama slijedi tezak period i veliki raskol u upravi i svemu !
Imam nevjerevat osjecaj da Amara slijede nevjerovatne kritike od Brkovica,koji se za sve pita !
Dao Bog da i vi mi bili non-stop u vrhu i borili se za 1. mjesto, ali kada vidim kako nas brukate, radije bih volio da se borimo sa Borcem,Zrinjskim,Sirokim !
Pozz za sve realne Manijake !
Ne sumnjam da ce ih Osim drama nagrditi, ali slutim da vama slijedi tezak period i veliki raskol u upravi i svemu !
Imam nevjerevat osjecaj da Amara slijede nevjerovatne kritike od Brkovica,koji se za sve pita !
Dao Bog da i vi mi bili non-stop u vrhu i borili se za 1. mjesto, ali kada vidim kako nas brukate, radije bih volio da se borimo sa Borcem,Zrinjskim,Sirokim !
Pozz za sve realne Manijake !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Ovo boli stvarno, ja vise i nemogu da gledam
Hapoel je stvarno prejak, jedino Beslija i Sehic sto se bore do zadnjeg atoma snage.

Tracy McGrady!!!
-
- Kontakt:
Prvo Litex sad Hapoel ,ovom Zeljeznicaru treba Ustavom zabranit igre u Evropi
-
- Kontakt:
DRUGO POLUVRIJEME 5:4 VJERUJTE U AMARA
probali, nismo uspjeli jeb.ga.
a kitari vi se spremajte za drugo predkolo. Valja protiv Zdravka dobit. Lako vam je bilo protiv Zeljka.
probali, nismo uspjeli jeb.ga.
a kitari vi se spremajte za drugo predkolo. Valja protiv Zdravka dobit. Lako vam je bilo protiv Zeljka.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.