Koja emisija?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Poluvrijeme neki specijal sto je danas bio pa repriza sad
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aha, sad ce i Moja TV (ko ima

MIHAJLOVIĆ !
Slabo on toRadmilo87 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 00:46Aha, sad ce i Moja TV (ko ima) raditi specijalne emisije pred svako kolo, možda i irfo zna nesto više, bice na nivou kako cujem, specijalna emisija najava kola, pa studijska emisija o Želji, analize, izjave, pa prijenos utakmice, samo ne znam jeli od narednog kola ili od marta kada starta Moja Sport, i uz to još sve HD, slika ko mlijeko
![]()

Derbi i nasa u Tuzli je jako dobro uradjena sto se tice prenosa. Od slike, komentatora, nekog uvoda. Lijepo stvarno.
- Umjetnik97
- Kontakt:
Kako mislis? Novi kanal gdje ce se prenosito u HDu premier liga ili?Radmilo87 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 00:46Aha, sad ce i Moja TV (ko ima) raditi specijalne emisije pred svako kolo, možda i irfo zna nesto više, bice na nivou kako cujem, specijalna emisija najava kola, pa studijska emisija o Želji, analize, izjave, pa prijenos utakmice, samo ne znam jeli od narednog kola ili od marta kada starta Moja Sport, i uz to još sve HD, slika ko mlijeko
![]()
2 sata gledam i nikako da zavrsi film

23
Smetaju stubovi, ne vidiš čitav teren

Zna li neko na cemu smo mi sada sa Kemom i Ramovicem? Jesu li se prikljucili ekipi da mozemo racunati na njih u nastavku ili samo treniraju da odrzavaju formu
- lijevapolutka
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neće računati na njih, a oni imaju obavezu da dolaze i rade na treninzima sve dok im ugovor traje, a i u toj mjeri koliko od njih traži stručni štab...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
nebi sad da unosim negativu ali ono sto ja znam skele i sipke moraju ostati

nego sad me zanima hoce li iko vise ici na sjever?

Steta, bolje bi bilo da se dogovorilo da igraju do kraja ugovora, samim tim i oni bi dali svoj max za sto bolji angazman dalje. Ovo govorim iz razloga sto bi bolje bilo za klubkolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:07Neće računati na njih, a oni imaju obavezu da dolaze i rade na treninzima sve dok im ugovor traje, a i u toj mjeri koliko od njih traži stručni štab...
Apelujem na klub da ponovi ono ko protiv Veleža, žene džaba da ulaze. Finih omladinki je bilo, taman da se ima šta gledati ako stvari na terenu krenu neželjenim tokom 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E nes

Ima da gledas Zajmovica dok ti oci ne prokrvare od prizora njegove igre
Ma nije ih se ni trebalo prikljucivati ekipi ako nece ugovore produzi, glupo ispada bolje da se ostalo cvrsto pri stavu koji se zauzeo da si otpisan ako neces da produzis ugovor i to je to, nego sad rama bez dana priprema, Kemo bez Turske najednom ih kao vracasMamlaz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:17Steta, bolje bi bilo da se dogovorilo da igraju do kraja ugovora, samim tim i oni bi dali svoj max za sto bolji angazman dalje. Ovo govorim iz razloga sto bi bolje bilo za klubkolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:07Neće računati na njih, a oni imaju obavezu da dolaze i rade na treninzima sve dok im ugovor traje, a i u toj mjeri koliko od njih traži stručni štab...

Nadao sam se da su se predomislili i da ce potpisati ugovore jer mi je to logike jedino imalo, ali eto vidjeti cemo, ako nece vrati ih u juniore nek treniraju nemoj ih ni na treninge prvog tima zvati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku."
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Onda ih nisu trebali prikljucivati ekipi ni treninzima, ma ni sa juniorima nego bukvalno na tribine, nakon sest mjeseci mogli bi igrati u Kamesnici
Trenutno korisnika/ca: Levin, samoFKS, Tanguy87, WeekendOffender i 54 gosta.